Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • York
 wavey
Мерси за милите думи за моето мъниче   bouquet
Чудя се от къде да я подхвана след като си изпия кафето  ooooh!
А и нещо напоследък една глава ме мори.... Tired

Хубав ден на всички!

# 76
Хай олл, тенкс за кафето  Flutter !

Танче, благодарим за адекватното инфо  Hug !

Стас го мерят чисто гол, виждам му реалното тегло ! Иначе кухненска везна имам, след малко ще измеря едно боди, със суха пелена колко тежи  Grinning !

ponqkoga , аз пратих ли ти ЛС с номера на мобилния   Blush ? Нещо взех да забравям  Crazy !

Мисля да поръчам ТОЗИ слънцезащитен продукт ! Нещо съм на екологична вълна, пък и в това няма парабени !

Шоки, още като пусна линка с количката видях, че е изчерпана, но според мен ще я пуснат пак ! Ако е било в промоция обаче, може да е на друга цена ! Тойса ги следя редовно  Grinning !

# 77
  • София
ДУ!  Grinning
Нещо не мога да наваксам със съня. newsm46
Тази сутрин Макс се наака в 5 и 30 и докато го оправям се разсъни, като се почна едно пищене от кеф и гукане  #Crazy На мен ми се спи, а човека се весели.  Mr. Green
Подрусах го известно време, видях, че съня ще е мираж, зарязах го в креватчето и наистина се паркирах в стаята на Борис. Не знам нито кога, нито дали е спало дребното - откъртих на секундата.

Сутринта Борис стана, нещо рови из чекмеджетата, а аз нямам сили да отворя очите и да му изсъскам. Накрая започна да се пазари с най-жалния си глас: "Искам тази блузаааа!".
Хич не ми пукаше, викам: "Обличай!".
Ставам сега и какво да видя - опитал се да облече една блуза на Макс, но успял естествено да си навре само главата. Joy hahaha Сега си ходи така.  Joy

# 78
  • Бургас
Добро утро !
Честита месечинка на  Борислава на Ралмин ! Рали,да ти е жива и здрава малката !  Hug
Ника  Mr. Green
За слънцезащитно чудо се чудя дали Ла Рош или А-Дерма имат такава серия,че нали моята девойка има чувствителна кожа. Трябва да проверя из аптеките.

Да се похваля,че са ми превели парите за студентската помощ ! Grinning Друг е въпроса ,че ме мързи да ида до университета,да си уредя дати за последните изпити,за да мога през есента да пиша дипломна работа. Надявам се скоро да си замине /мързела имам впредвид  Mr. Green /

janichka Ще минат коликите,няма страшно. Само дето след тях следват зъбките...

Хубав ден от мен, макар че в Бургас е мрачно и май ще ми се провали излизането.

# 79
  • София
И тук е мрачно.  Mr. Green
Като заговори за пари Съни, да се похваля и аз, че са ми превели еднократната помощ.  bowuu

# 80
  • York
Стар, прати ми го  Laughing Другата седмица ша ти звънна, та може и аз да поръчам такъв слънцезащитен крем  newsm78
Ника, пак сте с изпълненията  Joy
Сънни, значи трябва да са превели и еднократната помощ. При нас беше мъгливо рано сутринта, но сега изпече. може и към ваас да се пооправи времето.  Peace

# 81
Сутринта Борис стана, нещо рови из чекмеджетата, а аз нямам сили да отворя очите и да му изсъскам. Накрая започна да се пазари с най-жалния си глас: "Искам тази блузаааа!".
Хич не ми пукаше, викам: "Обличай!".
Ставам сега и какво да видя - опитал се да облече една блуза на Макс, но успял естествено да си навре само главата. Joy hahaha Сега си ходи така.  Joy
Joy rotfImao rotfImbo

Ника, разсмя ме за добро утро! Е, поне ще почна деня с настроение благодарение на теб. Hug
Янче, Анетка е неописуем сладур, аз чак сега разгледах последните снимчици в албумчето. Абе, всичките ни бебоци са прекрасни, нали са си наш'те. Wink Laughing
Честита месечинка на Бориславка! Да е жива и здрава!  bouquet Hug
Съни скай, Никич, честито ви опаричване! Аз още си чакам еднократната, пък и майчинските ми се забавиха заради объркан болничен.
Яничка, търпение, миличка.  HugИ във вашия двор ще изгрее слънце, ще спрат коликите, но дано да е по-скоро.

При нас времето е леко облачно и не знам ще стане ли днес за разходки. Желая хубав ден на всички мацки и повече слънчице!

# 82
Офф, аз още не съм подала документи за тая еднократна помощ  Embarassed ! Трябва да се организирам  Rolling Eyes!

# 83
  • York
Офф, аз още не съм подала документи за тая еднократна помощ  Embarassed ! Трябва да се организирам  Rolling Eyes!
Ти май нищо не правиш, а?  hahaha

# 84
Здравейте!  Heart Eyes

Ника, Бо много изобретателен  Laughing  Joy hahaha Скъсах се от смях и аз! Няма как да ти е скучно  Hug
Яничка, дано скоро се отърве миличкия от тези колики! Нищо ли не помага от капките?
Съни, да си похарчиш помощта с кеф  Wink!

Вчера ми беше доста изнервен ден. Ходихме да му бият Пентаксима на Йо. Толкова деца и бебета имаше пред кабинета, че полудяхме от чакане, дойде време да го храня, ужас направо. Едвам го удържах да не плаче. Вътре пък гък не каза. Даже се усмихваше на педи докато му слагаше ваксината  Grinning. Следя го за странични ефекти от снощи, уж няма. Само му е леко зачервено и подуто мястото на убождането, но сигурно е нормално. За следващия прием ще проверявам по аптеките дали го има, ако не педка пак ще поръча, дано да има, аман.
Днес е ужасно облачно, но дано не вали, че трябва да отидем до магазина на пазар. Емо е на някакво обучение днес от работата и сигурно чак довечера ще се прибере.

П.П. Много съм доволна от диетата да ви кажа. Днес ни е 5ти ден с Емо и сме минус 2 кг и двамата. Хич не ми е трудоемко за изпълнение и продължавам геройски  bowuu.

# 85
  • offshore & overseas
Уф, ние пък тази сутрин водихме Халюша да й взимат кръв за стандартните изследвания, които педито изисква веднъж годишно. Ми, опищя детето лабораторията. Оная дърта кукумявка, дето й взимаше кръвта, дори не се опита да я успокои, да я разсее Close. Само ми вика, „Трябва да я държите неподвижно.“, което за мен е mission impossible, та се наложи баща й да я изтезава. А на детето разправя, „Е, защо ревеш сега? Аз взимам кръв на 10-15 деца всеки ден. Ако всички реват като теб, досега да съм напуснала!“  #Cussing out #2gunfire

Мислено й пожелах и двете събития да й се случат в най-скоро време, ако може още днес, но не само да й пищят на главата, ами поне едно ячко детенце с хилава майка да се изплъзне и да я нарита хубавко smile3508. Уф ма съм зла -- дсрамя ме чак Twisted Evil. А самата Калина явно има страх от вида на кръвта, не че толкоз нечовешка болка е изпитала. Като почна да се вайка, „Ау колко ме боли! Мале-мале.“ Като избърсахме кръвчицата, болката мистериозно намаля към изчезване. hahaha

Ники, много е сладък Бо! Joy Същите стремления има и наша Халя. А снощи даже се настани за сън в зимния кош на количката (където спи горката Люси, която още си няма легло).

Люсил я мерят чистак-бърсак, само постилат и премерват преди това един от малките еднократни чаршафи, който ние си носим. От наЩа педка общо взето нямам оплаквания. Малко е паникьорка, но това да й е кусурът (и въпреки туй никога не предписва АБ на първо, второ и трето четене -- чак на четвърто или пето). Съветите й за кърмене и хранене общо взето са адекватни, но аз съм със силна избирателна пропускливост и приемам само отговарщите на линията, която съм поела.

Аз пък завиждам на тия, дето тепърва получават еднократната. Ние нашата не я и усетихме. Те големите пари, де... Другата седмица трябва да ходя до НОИ да си вадя пак код за проверки, че като ми отмъкнаха лаптопчето и кодът замина. #2gunfire

П.П. И аз май съм свалила някое кило ей тъй от нищото (някой сантим от талията със сигурност), но пък ме боли глава и съм махмурлийка без да съм пила и грам. #Silly

П.П.1 Сега разгледах новите попълнения в албума. Всички мъници са страхотни и много пораснали!! То дойде време да слагаме за трети месец и се бях зарекла, че джисиемски няма да качвам, ама има 2-3 сносни, та ще ви замеря сега и с мойта мома.

П.П.2 Сега си спомних по повод тениската на Бо, че тия дни Халюша се разнася с една тениска на баща й, но преди да ми стане ясно за кво иде реч, тя се обажда уж на баба си от другата стая и й обяснява каква дълга бяла рокля си имала. hahaha

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 11:52 от Мяуче

# 86
Да се включа за тегленето - и Борис го теглят съвсем гол без памперси и други неща върху една пелена, която ние си носим. Първо теглят пелената колко е и после я вадят, та теглото всеки път му е точно измерено в голо състояние. Единия път изчака да го претеглят и напишка кабинета, ама лекарката явно е свикнала и само се засмя Simple Smile.
Навън е облачно, но изглежда топла та ние поемаме по улиците.
Приятен ден на всички.

# 87
  • Плевен
Здравейте. Вчера намерих Пентаксим в една аптека и в понеделник ще му го слагат. Яничка, при нас е същия ужас, освен колики обаче имаме и сърбел от атопичния дерматит на всичкото отгоре му почнаха зъбите. Плюнчи се, мрънка, яде всичко каквото намери, най-обича пръста на баща си, надули са му са венците отгоре и отдолу. Циркът у нас е пълен.  Rolling Eyes

# 88
  ДУ!
Мерси за кафенцето! Аз днес успях да поспя докато Жоро се занимаваш с ли сутринта Simple Smile Сега излизаме на разходка,дано и слънце се покаже Simple Smile

# 89
  • offshore & overseas
Аз слънцезащитни няма да слагам докато Люсинда не навърши 6 месеца. След това ще му мисля. Но и няма да я излагам на слънце много-много. Пък и като я гледам ква е мургавелка, не ме е страх за нея, явно си е с 1 боя по рождение, като баща ми и свеки. Wink Халюшка пък е „сиренце“, като мен, майка ми и свекър ми. Останалата рода е мешана скара.

Общи условия

Активация на акаунт