Бурно ФЕВРУАРЧЕТО расте, а мама иска да яде (6)

• 22 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Честит Имен Ден на малките Жорета и на всички Герита и големи Жорковци... smile3525

# 676
Добро утро!
Честити да са ви всички именници!!!  bouquet
Исках да ви питам вашите бебоци съсредоточват ли се в една точка и гледат ли по 100 часа в нея. Борил като се загледа на някъде и не откланя очи. Трябва много да го ангажирам, за да отклони поглед! Sad Взех да се притеснявам.
аз мисля,че няма нищо претеснително,те сега бебоците започват да се заглеждат,да си фокосират погледа .И моя така се заглежда ,аз му говоря,викам го,след известно време чак обръща погледа си кам мен!Често се заглежда по стените дето няма какво да заглежда.

# 677
  • София
ДУ!  Grinning
Честит имен ден на всичките ни именници - малки и големи, да са живи и здрави!   Hug

Макс изкара от 20 до 6 сутринта.  #Crazy Да не казвам голяма дума, но взе да се очовечава момчето.
Чета ви, че сутрин ви гукат и са активни - нашия до обяд никакъв го няма - буди се само за ядене и веднага заспива. Rolling Eyes Горе-долу след 12 му е първото будуване час-час и нещо.

Далче, и Макс така се съсредоточава в една точка и чак се стряска от нас понякога. Понеже нямам никакви спомени Борис дали е правел така, и аз се чудех дали това е нормално. Минават ми мисли, че спи с отворени очи. А още не съм го водила на очен лекар.  Embarassed

Ро, не ти е лесно.  Hug
Стар, честит ти цикъл! И аз много му се зарадвах на моя.  Crazy

# 678
  • До Балкана
Боже ако не сте вие, не знам какво ще правя. Толкова се паникьосвам, че чак ми се изпада в истерия  #Crazy. Цялата работа идва от там, че по образование съм социален педагог и ни водеха на практика при деца с различни дефицити и съм се нагледала на аутисти и всякакви ужасии и все си мисля, че ще ни се случи - много съм болна  Embarassed и съжалявам, че тук стоварвам всичките си страхове, но нямам близки бебета, за да сравня и т.н., пък и има доста здравомислещи в нашата темичка и на вас разчитам.... Praynig Отивам да си готвя мръвката малко по-спокойна. Hug

# 679
Аз затова услужливо за себе си съм забравила всичко, което съм учила, иначе постоянно щях да се вкарвам във филми.
А иначе за аутизма имаше едно предаване посветено на него в тия "Денят е прекрасен" с майки и деца аутисти и се оказа, че имало някаква нова система за лечение, която не залага на психологията, а на диета. Оказва се че аутизма е хранително обусловено състояние, и аз не вярвах, но като гледах децата какъв напредък имат.., просто са си съвсем нормални контактни деца, така че няма страшно.

А по телезизията дават high school musical, първата част, която ми е любима. Blush

Я да ви поздравя:
http://www.vbox7.com/play:db30f78d

Я да се редактирам за н-ти път. Който е правил превода на клипа май е карал английския до първи клас.. Rolling Eyes Кво се учудвам, те на български не могат да пишат, аз искам превод от англ. да ми правят..

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 10:16 от Бръмби

# 680
Здравейте момичета-кокичета!

Честит имен ден на всички празнуващи днес малки и големи именици! Желая много щастие, здраве и веселие! Само хубави моменти!

Далче, и Макс така се съсредоточава в една точка и чак се стряска от нас понякога. Понеже нямам никакви спомени Борис дали е правел така, и аз се чудех дали това е нормално. Минават ми мисли, че спи с отворени очи. А още не съм го водила на очен лекар.  Embarassed
Ника, и аз си мислех, че Деа спи с отворени очи...
Далче, в една точка гледа по няколко мнути, просто изключва...
Яничка и твоето момче се "очовечава" вече  Peace
Стар, той Стас знае кога да се събуди  Mr. Green

Мерси за почерпката и за кафето, как искам, след малко ще си направя Simple Smile

А бе вие к'во толкова му се радвате на цикъла, на мен и без него ми е супер...Не че ще ме подмине, ама така ми е спокойно, иначе по една седмоца в месеца съм под напрежение...

Днес времето ще е хубаво в нашия край, изпратила съм таткото и баткото на вилата, да се лекува детето на чист въздух, ще му се отрази добре. Дано, мамчета, вашите думи се сбъднат и Константин бързо оздравее...fingerscrossed

Желая на всички да имате един прекрасен празничен ден!

# 681
  • York
Честит имен ден на всички празнуващи! bouquet  bouquet  bouquet

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=524380  newsm78

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 10:34 от ponqkoga

# 682
Честит празник на всички именници   bouquet

Като прочетох поста на балерина, за бебето кръстено на всички баби едновременно, много смешно ми стана  Simple Smile Но пък ми хрумна, че може да се съберат първите срички от имената на всички баби и дядовци и к`вот се получи  Mr. Green Така Матеа щеше да се казва Емрона  Joy

# 683
  • София
Шаманич, Емрона бива - звучи екзотично.  Joy Нашия би се казвал Часперо. И ако включим прабабата - ЧаспероМ. bowuu

# 684
Като прочетох поста на балерина, за бебето кръстено на всички баби едновременно, много смешно ми стана  Simple Smile Но пък ми хрумна, че може да се съберат първите срички от имената на всички баби и дядовци и к`вот се получи  Mr. Green Така Матеа щеше да се казва Емрона  Joy
А Деа - Коседета или Десекота или... Joy Joy Joy

уф и на  мен много смешно ми стана  hahaha

Joy Нашия би се казвал Часперо. И ако включим прабабата - ЧаспероМ. bowuu

А Часперо звучи малко на латино, напомня на Десперадо  Joy Joy (и Антонио Бандерас  Mr. Green)

# 685
  • Плевен
Честит празник! Честито и на имениците и на месечинковците. Моя хубостник също се вторачва в една точка, особено когато си яде ръцете...и седи с един малоумен поглед...http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18561809 - ето пресни снимки Simple Smile. Весел и агнешки ден на всички!

# 686

Tired

Брях, при това известна марка ! Докато търсех Премакс, се бях замислила дали да не взема такъв !

# 687
Е мойто чаве щеше да е-Севлил,или Севлимил,ако включа и прабабите! tooth Е сякъш не е зле! Thinking

# 688
До тук имената са яки, що ли не ни хрумна по-рано  Joy Часперо и Емрона ви канят на ромска сватба с оркестър и маанета  Mr. Green Кумът Севлимил ще танцува с печена кокошка  Wink

# 689

Общи условия

Активация на акаунт