Амла,шикакай и естествено индиго за красива коса

• 117 346
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Обещах снимки!Може да видите предишния ми цвят,той е от боя.След това постигнах по4ти същия с къна и касия,само 4е още по-интензивен и нещо не се харесах да съм Пипилота:))Сегашния се полу4и с къна и индиго,харесва ми,по-естествен е някак си!Дано и на вас ви хареса!!!Следващия път ще сложа още малко индиго за още по-кестеняво,сега не посмях ,4е да не потъмнея много...
Първата снимка е без светкавица,втората е със:
http://dilandii.snimka.bg/other/kosa.495971.19035860

# 526
dilandii страхотен е цвета ти  Peace  Flutter
Аз не бих го потъмнила !

# 527
Благодаря ти Miia,сега като го гледам на снимките и на мен взе да ми харесва Crazy

# 528
Много хубав цвят - и аз гласувам да не го потъмняваш  Hug

# 529
dilandii , цветът ти е уникален!!! Много е красив, особено на снимката със светкавицата:)

# 530
  • София
Страхотна коса имаш!   bouquet И цветът е хубав, не го потъмнявай  Peace

# 531
Благодаря моми4ета! newsm68 newsm68 newsm68

# 532
  • Бургас
dilandii

Аз се влюбих в този цвят:
http://dilandii.snimka.bg/other/kosa.495971.18442836

Това как е станало?

# 533
  • Пловдив
dilandii страхотен цвят, страхотна коса.

Аз нещо много взех да се харесвам с червеникъв отенък. Кажете ми как да го подсиля малко?

# 534
dilandii

Аз се влюбих в този цвят:
http://dilandii.snimka.bg/other/kosa.495971.18442836

Това как е станало?
Tintina,мила то4но това от снимката е с боя!Ина4е същия цвят,но малко по-интензивен полу4их с едно пакет4е касия и 3 суп.л.къна,но както написах в по-предишния си пост,не се харесах,а и откак се помня съм в тази гама,затова в последствие реших да потъмня! PeaceСъжалявам,4е не можах тогава да се снимам,представи си ярко рижава коса,но рижаво към по-златисто,а не към 4ервено Peace
А пропо,от около месец и половина открих натуралните продукти за коса и въпреки,4е не ги ползвам редовно,косата ми видимо е променена!Всъщност съм си правила маска за коса само с касия веднъж(за подхранване,не за оцветяване),както казах предния път си сложих за оцветяване касия и къна,сега къна и индиго,и да съм си мила косата с амла шикакай и сапунени ядки най-много 5-6 пъти,защото ми се поизсушава.По-хубава коса никога не съм имала!!!Вярно,4е пия и витамини от по4ти три месеца,а и други домашни маски си правя,но като цяло най-ве4е от къната косъма ве4е не е така"шуплест" на пипане,ако мога така да се изразя!Наистина се усеща как къната го е "запълнила"!Много се радвам,4е открих тези продукти и пожелавам на вси4ки да са доволни като мен! Peace
Dragon,взех си 4имен,моля те кажи как то4но да го направя на котлона?На водна баня ли?и май си спомням,4е беше споменала,4е индийките си го слагали и само така на косата ,без други добавки,защото стимулирал растежа? newsm78А ина4е с другите измиващи като се съ4етае има ли някаква друга особеност,например да се стои пове4е или нещо такова? newsm78

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 06:50 от dilandii

# 535
  • Бургас
dilandii, а като стана рижава с кайсия и къна, изходният ти цвят какъв беше? Върху боядисана коса ли го направи? И какъв ти е естественият цвят?
Аз също да кажа още веднъж колко съм доволна от продуктите. Предпочитам с алма и шикакай да се мия, вече два пъти го правя, макар и по-суха да става косата, отколкото да ми е разранена и раздразнена главата от шампоаните, дето не се знае какво има вътре.

# 536
Tintina,касията и къната ги сложих върху цвета ,който ти си хареса на въпросната снимка,т.е върху боя!А ина4е естествения ми цвят е тъмно русо,но се правя оранжева от години.Ина4е на тъмна коса не съм сигурна,4е ще се полу4и същия резултат!

# 537
dilandii, и ти ми пишеш да ти дам малко косица!, та твоята е прекрасна, цветът е изумителен, такъв изкусителен и секси, като отлежал ром или коняк Praynig. Чименът го разбърквам добре с вода (пиша добре, защото може да стане на бучици, ако се разбърка леко), та разбърквам го с вода да стане на каша и загрявам на котлона в подходящ съд, докато се получи хомогенна смес. На пипане (след като поизстине Grinning) трябва да е гладко и хлъзгаво. Можеш да го нанесеш само така на косата или да го смесиш с касия за маска. Друг вариант е да го смесиш с амлата, шикакая и сап.ядки + вода на рядка каша и пак да затоплиш на котлона, тогава е подходящо за измивна смес. Трябва подгряване заради чимена, в суров вид на прах не е подходящ. Суровият вариант е по-скоро с цели семена, накиснати от предния ден и после пасирани. С добавката на чимен обаче, обезмазняващият ефект на другите съставки се намалява. За кондициониране това е ок, за контрол на омазняването не съвсем. Затова е по-добре той да е по-малко количество. Още не съм пробвала първо да измия с шикакай, амла и сап.ядки и, след като ги изплакна, да нанеса чимен като балсам.

# 538
Мерси много dragon!само да беше една педя по-дълга Praynig Praynig PraynigПодстригах я след раждането,защото запо4нах много да олисявам SadДано благодарение сега на тези грижи и това постигна!А ина4е и моя 4имен е на прах,оба4е исках то4но тази рецепта дето първо се накисват смемената и след като престоят една нощ се пасират и нанасят на косата,това си спомням,4е стимулираше растежа от един от преводите,които беше правила!кка мислиш,ако се направи с прах дали ще има ефект?В смисъл само да разтворя с вода и без да загрявам да нанеса на косата за 4ас-два? newsm78А може би трябва да престои няколко 4аса преди да нанеса,както и семената престояват?

# 539
  • Пловдив
Хена и dragon8 помагайте.
Приемам, че косата ми е тъмно кестенява, макар, че дължината ми клони по-скоро към черно. Искам да засиля червеникавият отенък. Разгледах таблицата и видях че това, може да се постигне с 1/2 къна+1/2 касия? Така ли е или по-скоро 2/3 къна+1/3 индиго?

Общи условия

Активация на акаунт