Коламаска

• 163 762
  • 470
  •   1
Отговори
# 195
да, има много:

# 196
  • София
Момичета, кажете някое магазинче в центъра, където може да се купи текстилна лента за кола маска? По сайтовете има, но 5 лв. доставка ми е много при положение, че ми трябва само нарязана лента, която струва около 7 лв...
Благодаря предварително Simple Smile

# 197
coelum   smile3501 много полезни клипчета аз вече изпробвах метода и мисля че е много ефикасен сега съм малко като схваната но с всяко следващо скубане съм по добра. Благодаря много   bouquet

# 198
Момичета, кажете някое магазинче в центъра, където може да се купи текстилна лента за кола маска? По сайтовете има, но 5 лв. доставка ми е много при положение, че ми трябва само нарязана лента, която струва около 7 лв...
Благодаря предварително Simple Smile
да има на Христо Белчев малко след училището по посока НДК от дясно се пада

# 199
  • София
Благодаря! Ще ида до там.

# 200
coelum   smile3501 много полезни клипчета аз вече изпробвах метода и мисля че е много ефикасен сега съм малко като схваната но с всяко следващо скубане съм по добра. Благодаря много   bouquet
mims_861 , така е в началото, но ще свикнеш  Wink Радвам се, че помогнах.

# 201
Темата нещо е замряла зимата...  Joy
Аз ходих наскоро в Елитис да си купувам кола маска и се оказа, че е свършила. Като попитах кога ще зареждат, продавачката ми отговори че няма да е скоро защото зимата нямало голямо търсене.   Joy Избухнах в смях!

Отскоро сама си правя колата. Купувам си ленти и  патрон, като го нагрявам в микровълновата,  получава се почти толкова добре колкото при козметичката.
За тези от вас които тепърва се заемат... ви препоръчвам ето тази марка http://www.amber.bg/vodoraztvorima-kola-maska-arcocere-le-fruttose-yagoda.php
Купувам си ги от Елитис във Варна. Има различни плодови аромати. Около 3.80лв са. Там също продават ленти на бройка или на руло.

Хубавото на тази кола е, че е водоразтворима, тоест без проблем измивам ръцете си и остатъците от колата по третираните места (важно е обаче да минат 2-3 часа след колата и тогава да се изкъпете)
Другото преимущество е, че в описанието си пише че може да се затопли в микровълнова и на водна пара, не само с нагревател. Наистина ми се налага на 2-3 пъти да я претоплям , защото изстива. Но така ще е докато си купя нагревател.

А искам да се оплача и да ви предупредя, не купувайте от неводоразтворимите кола маски, те са по плътни на цвят и по-гъсти.
Отново ги продават в Елитис, но едвам се изчистих и цялата лепнех. Освен това не знам на нагревател как се затоплят, но в микровълновата изобщо не става. Накрая се спука патрона и трябваше със шпатула да бъркам в дупката, за да не хвърля колата напразно...

# 202
hephua , що да се скубят хората? Нека им топлят космите Joy Joy Joy
Шегичка! Peace
Аз съм се заредила с 10 бройки от един сайт и сега цяла година ще отиде с тях. Иначе - благодаря, за инфото. И аз трудно се чистя от остатъците. Правя го с олио/зехтин.. става, но си иска търкане. Не знаех, че има такива водоразтворими. Другият път ще ги търся.

Аз не ходя при козметик вече, много пъпки ми се получават от техните. Сама като се "оправям" ( Mr. Green) нямам проблем. Моите ги затоплям на водна баня, не се бях сещата за микровълновата. Следващият път ще пробвам.

# 203
  • София
Аз ползвах една водоразтворима кола, но въобще не ставаше с нея. Сега търся друга алтернатива, защото и аз не обичам да се чистя от колата, с която съм чистила космите  #Crazy
Напоследък все ходя на козметик, но зимата май не ми се разкарва по салоните и ще подновя "козметичния салон" у нас.

# 204
Момичета аз съм си харесала този пакет http://kolamaska.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B0 … B0-%D0%B8-%D0%BD/  вижда ми се супер изгоден! някоя ползвала ли го е  и какви са ви впечатленията?  Whistling

И този не изглежда лош.. http://kolamaska.com/%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%BA … %B8-%D0%BD%D0%B0/

# 205
Аз точно от този сайт пазарувам. За комплектите - не мога да кажа, но ти препоръчвам розовата кола. Води се за чувствителна кожа, изобщо не боли Simple Smile

# 206
Аз си взимам топла кола маска от аптеката. Затоплям я в съд с топла вода. За краката ползвам една леко грапава кърпичка. После я изпирам лесно, защото колата е водоразтворима. За триъгълника ползвам лента, ама кърпата по-добре ги захваща. Имах и патрон с нагревател, но повече се затруднявах с него. И понеже колата се беше разляла, при ваденето на пълнителя, нагревателя се счупи. Бях го взела на промоция от някакъв сайт за 60лв и едва 3 пъти се оскубах с него.

# 207
http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/super_star/honey_wax_800

ако се пробвам да я загрея на водна пара , дали ще стане?  и тя с ленти ли е  или не

# 208
http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski/super_star/honey_wax_800

ако се пробвам да я загрея на водна пара , дали ще стане?  и тя с ленти ли е  или не

Според мен е прекалено голяма като количество и на водна пара няма да стане  Stop

# 209
А такива кутии как се затоплят в домашни условия? Дадоха ми една, но все още не знам как да се оправя с нея.

Общи условия

Активация на акаунт