Коламаска

• 163 162
  • 470
  •   1
Отговори
# 360
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ползвах и едни други пълнители, но бяха абсолютно със същата форма и размер.Нямах проблем, но не помня марката  Peace

# 361
До колкото знам освен на Veet, повечето нагреватели (да не кажа почти всички) работят със стандартните пълнители който са универсални. Мисля че имаше малка разлика едните са 100мл. а другите 120 мл., но като размер са същите, просто едните са малко по високи от другите.
За раздразненията, аз лично ползвам козметични кремчета за след кола маска. Има доста видове на пазара, но аз ползвам български и съм много доволна...

# 362
pantera666, nikoLL4eto, благодаря! Взех нагревателя и два пълнителя. Утре ще ги пробвам за първи път. По принцип съм доволна от колата, с която моята козметичка работи и се надявам да мога да ползвам и нея с този нагревател.

# 363
  • в.преслав
Розовата кола маска е за чувствителна кожа,но изобщо не дърпа космите и се чисти трудно от кожата.Класика също не чисти хубаво.Най-добрата е тъмно зеленатата-титаниева.Дават я за дебели косми по принцип.Има и една светлозелена-тя също чисти хубаво.Сега съм си взела една перлена,но изобщо не съм доволна.Не мога да подкарам патрона да тръгне-или е стара,или нещо патрона е дефектен.
  Синките,които се получават при някои са от неправилно дърпане,а кафевите петна са от многократно дърпане на едно и също място или от прегрята кола маска.ПРеди да си взема апарата си нагрявах патрона в микровелето и така ми ставаха петна.Там няма как да регулираш температурата на патрона.
  Срещу врастване на космите си правя редовно пилинг на кожата с кафе или с тази ръкавица http://www.kozmetikata.com/show/Грижа-за-Лицето/22065_Копринена- … имическия-пилинг/ .Премахва идеално мъртвата кожа.
 За протокола,моят нагревател е от този сайт-http://amritalab.eu/arcocere/uredi/power_pro_wax_heater

# 364
  • гр.Пловдив
Цитат
кафевите петна са от многократно дърпане на едно и също място или от прегрята кола маска

Моля ви кажете,ако знаете как се махат тези кафяви петна от колата,на мен ми станаха ужасни по бикини зоната,незнам какво да правя......Sad Cry

# 365
Аз искам да попитам как най-лесно да отстраня  останалата лепкава кола маска след процедурата?

# 366
С някакво масло /зехтин напр./, бебешко олио или олио за след кола. Мажеш обилно и изтриваш с хартия за ръце.

# 367
Нагревателите за кола-маска са си общо-взето стандартни. Спокойно можеш да си използваш вече купен нагревател с какъвто и да е пълнител. Обаче на Вийт са им прекалено завишени цените и на нагревателите, и на пълнителите. Там вече плащаш за марката и за рекламата. По-евтините вършат същата работа.

# 368
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet
До сега с епилатора си решавах проблемите ,но днес си намерих една "забравена" кола маска  и се епилирах с нея.Течната на Jankar. Иска ми се като ,че ли и аз да си купя на Перфект нагревател.Четох ви до сега и се чудя коя кола маска да си взема,че са 100 вида  newsm78
 Моята на Jankar ми върши работа ,но си мисля,че ще е по -добре да мина на нагревател  newsm78
Има ли някой ,който е ползвал течната на JANKAR искам такава подобна ,но на перфект,дали натуралната е такава?  newsm78

# 369
Здравейте момичета   bouquet
До сега с епилатора си решавах проблемите ,но днес си намерих една "забравена" кола маска  и се епилирах с нея.Течната на Jankar. Иска ми се като ,че ли и аз да си купя на Перфект нагревател.Четох ви до сега и се чудя коя кола маска да си взема,че са 100 вида  newsm78
 Моята на Jankar ми върши работа ,но си мисля,че ще е по -добре да мина на нагревател  newsm78
Има ли някой ,който е ползвал течната на JANKAR искам такава подобна ,но на перфект,дали натуралната е такава?  newsm78

Да, подобни са  Peace

# 370
  • Варна
pantera666 Чела съм ти блога   bouquet Знам ,че си голяма почитателка на козметиката,даже помня,че като бяха на промоция в Лили ти писа за тях  Wink Можеш ли да ми дадеш линк на статията за кола маската в блога ти ,да си почета,предполагам,че има писано коя за какво се препоръчва?

# 371
pantera666 Чела съм ти блога   bouquet Знам ,че си голяма почитателка на козметиката,даже помня,че като бяха на промоция в Лили ти писа за тях  Wink Можеш ли да ми дадеш линк на статията за кола маската в блога ти ,да си почета,предполагам,че има писано коя за какво се препоръчва?

bouquet Това е ревюто:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/07/perfect.html

Натуралната я няма на снимка - тя е за нормална кожа.Не съм писала по видове, защото бяха доста и не съм ползвала всички, а след няколко проби си избрах такива, които ми понасят най-добре.  Peace

# 372
  • Варна
http://krasotaistil.com/products/%D0%A0%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD- … 0%B0--100-ml.html
 Намерих информация за различните видове кола маска ,коя за какво се препоръчва ,надявам се и на вас да ви е полезна   bouquet

# 373
Цитат
кафевите петна са от многократно дърпане на едно и също място или от прегрята кола маска

Моля ви кажете,ако знаете как се махат тези кафяви петна от колата,на мен ми станаха ужасни по бикини зоната,незнам какво да правя......Sad Cry
И аз имам същия въпрос. Нека ако някой знае да сподели  Hug

# 374
Цитат

И аз имам същия въпрос. Нека ако някой знае да сподели  Hug

Ако вече са се появили, може да се нанася върху петната кашичка, направена от аспирин, разтворен в малко топла вода, масло от чаено дърво или гел от алое вера. Ако са причинени от излагане на слънце непосредствено след кола-маска, трябва да се нанася крем с висок слънцезащитен фактор непосредствено преди излизане.

Общи условия

Активация на акаунт