Този случай повдига и въпроса защо е толкова страшно през нощта сестрата да събуди лекаря. Доста болници съм обиколила с моето дете и този синдром е навсякъде - прави се всичко възможно да се отложи каквото и действие до сутринта, за нищо на света да не се буди лекаря и т.н. В частната болница във Варна имах същия случай "е какво сега, трябва да събудя лекарката", така че не е само а държавните болници.
Една от наказаните лекарки лично ме пита защо съм търсила частна болница, а не съм отишла при тях. Ами казах й защо, в прав текст.
Моето дете такка го бяха объркали, че направо напалм щях да хвърля върху тях, но се спрях именно защото до 18 години каквото и да стане пак до там ще опра. А моя случй не беше спешен. А представям си родителите в спешен случай как биха могли да търсят справедливост или да се карат и т.н.
Искам много да помогна по някакъв начин, ще следя темата да видим дали ще се организира нещо, ще помисля какво може да се опита. Не искам след седмица две да се забрави всичко.