Ние сме малък, но мнооого прост народ!-ХЛАДНОКРЪВНО УБИЙСТВО НА ДЕТЕ ОТ ЛЕКАРИ

• 58 119
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
Liorena , ти какво предлагаш?

# 331
Много, много скоро някой родител ще изтрещи и ще...някой лекар...
И ще е сигурен, че няма да го осъдят, защото правосъдието ни е като лекарите ни.

# 332
Имаше и такъв случай - някой беше нападнал с нож лекар.

# 333
  • Варна
Доколкото знам, шефовете на болниците могат да налагат само административни наказания. Присъда и наказателна отговорност постановява съда, т.е. роднините трябва да заведат дело срещу виновните. В случая, можем да им помогнем финансово или с информация и консултации. Не знам, не съм юрист, само си разсъждавам. Нека специалистите да се изкажат.
И аз съм потресена и шокирана от това престъпно безхаберие! До сега си мислех, че поне когато става дума за дете, лекарите са малко по- отговорни и не си позволяват немарливо отношение. Уви, не било така!
Милото детенце, дано е на по- добро място! Flowers Rose Flowers Rose

# 334
  • вкъщи
Съболезнования на семейството!
Не мога да спра да плача,как може да има такива безсърдечни хора,и как се наричат лекари тези същества!!!!!

# 335
  • Русе
По обедните новини съобщиха за починало детенце ( 1 г.8 м) в Ямболската болница  Cry Родителите също обвиняват лекарите.

Не знам какво да предложа след като на предните протести се оказа че не сме чак такава сила и се събираха само по няколко майки.

# 336
За съжаление не съм там в момента, но бих събрала тумба майки пред болницата, за да нарушим безочливото спокойствие на всички отговорни!
Бих пяла детски песнички до появяването на отговорните лица, и бих ги замервала с яйца...
И още бих направила... , но злобата и болката в момента блокират всички логични и разумни мисли!

# 337
За съжаление не съм там в момента, но бих събрала тумба майки пред болницата, за да нарушим безочливото спокойствие на всички отговорни!
Бих пяла детски песнички до появяването на отговорните лица, и бих ги замервала с яйца...
И още бих направила... , но злобата и болката в момента блокират всички логични и разумни мисли!

Аз също съм ЗА протест. И не с една, а с две кори яйца ще ги замеря, но не прозорците, а тях. Това обаче няма да върне нито Дани, нито това момиченце от Ямбол Sad . Но ще наруши спокойствието им, което пак е нещо.

http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/2084953793-Momichent … ata_bolnitsa.html
 Flowers Rose Flowers Rose

# 338
Току-що прочетох и за починалото в Ямбол момиченце Cry Направо не мога да повярвам, че всичко това се случва.
Бог да прости дечицата и много сили за родителите им Praynig

# 339
Боже мой Cry

До месец щели да са готови с аутопсията.....Що не, за къде да бързат Tired
Момиченце на година и осем месеца почина в ямболската болница

# 340
За Дани Flowers Rose
За Александра  Flowers Rose

Cry

# 341
Не искам да поствам цветя в памет на деца. През ден, през два. Не искам да слушам оправдания.
Уплашена съм.

# 342
  • Букурещ
Liorena , ти какво предлагаш?

Ти дали прочете малко по-напред какво предлагам? Peace

Иначе тук е пълно с много ''смислени'' теми!!  Peace

# 343
Какво се случва, по дяволите?  #Crazy

# 344
Заглавието на темата е силно СМЕКЧЕНО!

Да, народът е виновен, аз в частност, съзнавам го! Защото за тези хора трябва ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ, но ето - аз съм в София и няма да отида... Много ме е срам! Нямам решение. Но това не е държава и причината е в избирателите, не в тези, които са се уредили с власт, защото хората им я дават.

Колкото до обвиненията, че темата не е конструктивна - ами констуирайте я, като сте толкова позитивно настроени! Защото не говорим за село, не говорим за колиба, а за УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА. Нали разберате за какво безумие, простотия некадърност, злоупотреба с власт и т.н. нехайство, и прочие престъпления, които ще останат безнаказани, става дума?!

Нямаме свещички, няма място, няма да си дам залата, чакай да питам сестрата, щото дипломата ми е купена с пари, чакай да проверя в нета за какво става това лекарство, щото ме мързи да се специализирам в професията, като то все тая, парите ми са малко - това са все типични народопсихологични черти, как така не е виновен народът?! А, то все няма виновни! На мен пък ми писна, дето всички се правят на ощипани в тази скапана държава!

Защото проблемът е манталитетен, вината не е само в отделните лица, а в начина, по който ни се подреждат приоритетите. Сега ще се изяснявало дали има лекарска грешка. А за нехайство и подобни неща не става дума.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 14:41 от gergandi

Общи условия

Активация на акаунт