За съжаление според мен тези случаи ще зачестяват. Давам ви пример с моето малко дете септември месец /тогава беше на 2г и 4 м/внезапно се наложи операция от херния. Просто в един слънчев ден на слабините му изскочи подутина колкото яйце, веднаго го заведохме в бърза помощ ВЕЛИКИЯТ специалист там обяви, че това е неслязъл тестис и ни прати в урология - при все,че аз с просто око и немедицинските си познания виждам, че и двата тестиса са си на мястото. Отиваме в урология и лекарят каза това дете е с херния вие сте за хирургия - отиваме в хирургия а от там казват оправете документите от приемно и продължиха да си гледат сериалите и да си бистрят клюките.Детето ми виси в ръцете пребледняло и приплаква, цялото обляно в пот или затваря очи а аз не знам дали губи съзнание или просто вече няма сили - не беше спал следобяда, докато мина през рентген, кръв, екг и още какво ли не минаха още около 60 минути, после ни оставиха в стаята и дойдоха да го вземат за операция след още около 2 часа.Знам, че не винаги се действа на минутата, знам че трябва да се направят изследвания, но това което ме вбеси е бездушието - то ти виси в ръцете,а те не бързат - гледат си телевизора, говорят си сякаш отвън няма никой - едва ли не ти си досадна муха, която им разваля безметежното спокойствие.