До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 067
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Бургас
Съгласно чл.37 от Закона за здравното осигуряване (ЗЗО) здравноосигурените граждани заплащат за всяко посещение при лекаря или лекаря по дентална медицина потребителска такса в размер на 1% от минималната работна заплата, установена за страната.
Лекарят, лекарят по дентална медицина, болницата или лабораторията трябва да издадат на здравноосигурените лица касова бележка или квитанция за всяка заплатена сума.
А понеже имам повече от горчив опит с бургаските лекари, когато не съм доволна от преглед или ако друг лекат докаже грешна диагноза - не плащам.
Здравето и живота ни са скъпи, дано да дойде времето да можем да ги доверим и на лекари в нашия град, а не за всеки преглед да търсим специалисти от други градове.
Извинявам се за спама, но ми е много болна тема.

# 1 261
  • Бургас
Много съм доволна от д-р Кироваков.Има колпоскоп - 15 лева струва.Дано да не се промени и той след време.Аля,благодаря ,че го препоръча   bouquet

# 1 262
Галчудо,благодаря че сподели. Аз май ще взема да отида при него за колпоскоп. А на частно при него знаете ли колко би ми излязал прегледа,защото на направление не се надявам да получа.
А за болничните при Миринчев-и според мен не е редно да взима пари за болничния 45 дни преди термина. Иначе за друг болничен  моята гинеколожка взимаше 10лв за лекарска комисия.

# 1 263
Ооо не това наистина е безобразие Close  др Миринчев откакто се премести наистина започна да скубе. Изпратих сестра ми при него за ЖК, защото преди не взимаше пари за ехограф (ехографа беше стар но както и да е) а сега им взима по 45лв и накрая да иска пари и за болничния... Момичета споделете кой ви следи бременността, доволни ли сте и колко плащате за ехограф всеки месец освен тези 2 безплатни

# 1 264
Ооо не това наистина е безобразие Close  др Миринчев откакто се премести наистина започна да скубе.
Точно така се получи от едната крайност (да не иска никакви пари )мина на другата.Д-р Миринчев след като стана по-популярен сред форумите и явно стана търсен реши да го обърне яко на търговия. А за акушерката с която работи нямам думи,толкова е груба и се държи много нагло. За касова бележка за издаване болничен естествено не дават. newsm78 Изумена съм как може така рязко да се променят лекарите когато минат на частна практика.

# 1 265
  На мен пък "действията" на Миринчев ми приличат на стара лекарска практика за разреждане на пациенти. Стават му непосилно много и вдига таксите, който иска да ходи. Мое мнение разбира се, но съм почти сигурна, че не на всички взима такива суми.

Сега имам дилема при д-р Димитров или при д-р Кироваков да отида  Rolling Eyes Видеоколпоскоп ли има? Гал, прати ми моля координати на лични?

П.С. Извинявам се, сетих се да ги потърся назад в темата  Embarassed

# 1 266
Ivss,само за информация освен видеиколпоскоп какъв друг има?

# 1 267
Ivss,само за информация освен видеиколпоскоп какъв друг има?

Не знам  Laughing Аз само на видеоколпоскоп съм ходила.

# 1 268
Днес имам час при д-р Кироваков ,колко струва прегледа без направление?

При д-р Хрусанов съм ходила след ехограф в Св.София ,нямах проблем ,но исках да ми погледне снимките.Отговори на всичките ми въпроси и ме прегледа ,останах доволна от отношението му.

# 1 269
  • Бургас
Днес имам час при д-р Кироваков ,колко струва прегледа без направление?

И мен това ме интересува, защото личната няма да ми даде направление. Сподели после, моля те, впечатления и цена на преглед + колпоскоп.

# 1 270
  • Бургас
Не е видео ,поне по картинките ,които ми излязоха .По-обикновен е , по-стар модел.Кабинета е съвсем обикновен,като в поликлиника. Wink

Цените ги има на вратата ,предполагам и на информация във Трета поликлиника ще ги кажат ,защото там се записва час .Не са високи,но специално прегледа не запомних.Следобед ще ходя пак и ще обърна внимание колко е.

ДКЦ 2 БУРГАС
булевард Демокрация 94
056/820 145 ‎

# 1 271
Извинявам се за отклонението, но защо личните ви лекари не ви дават направления?! Няма логика да ви кажат, че нямат такива. Направленията се получават на всеки три месеа. Т.е. сега сме началото на втория триместър и джи пи-тата имат направления. Моят личен лекар дава винаги. Намира се в същата Трета поликлиника и не е нужно да казвам, че съм болна, за да получа. Искам профилактика просто.
За Кироваков да ви кажа - вчера бях в кабинета му и не беше готово изследването ми от лабораторията. Поиска ми телефона, за да ми се обади и да ми каже резултата. Представяте ли си?!  Shocked
Дали Димитров или Кироваков - "ЗА" съм и двамата. Единият е със здравна каса, другият - без.
п.с. Май малко се прекарах, хвалейки ги. Вземат да развалят качеството заради големия наплив...много ще ви се ядосам. Да знаете  Crossing Arms Grinning

# 1 272
Аз да питам дали правилно съм разбрала .Кироваков работи в 3-та поликлиника във вторник и сряда,така ли е или и останалите дни работи,питам защото следобед трябва да си взема направление за утре и ако работи и други дни да се спускам натам ( утре нали понеделник се отработва) ,ако не утре ще посетя Габровска Simple Smile колкото и да ми е неприятно.

# 1 273
На мен вчера ми каза ,че и в петък е в Трета поликлиника.

# 1 274
Аз да питам дали правилно съм разбрала .Кироваков работи в 3-та поликлиника във вторник и сряда,така ли е или и останалите дни работи,питам защото следобед трябва да си взема направление за утре и ако работи и други дни да се спускам натам ( утре нали понеделник се отработва) ,ако не утре ще посетя Габровска Simple Smile колкото и да ми е неприятно.

Обади се на регистратурата в Трета поликлиника и попитай. Работи и други дни Кироваков, но аз запомних само вторник и четвъртък първа смяна.

Общи условия

Активация на акаунт