До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 184
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Бургас
Извинявам се за отклонението, но защо личните ви лекари не ви дават направления?! Няма логика да ви кажат, че нямат такива.

Защото преди месец и половина ми даде направление за гинеколог с триста зора. Ходих при друга лекарка. Сега имам чувството, че хормоните ми играят нещо и имам нужда от нова консултация ... В никакъв случай няма да ми даде ново, знам си стоката. Mr. Green Лошото е, че така и хормоните ще трябва да си плащам сама  Twisted Evil Както и да е, извинете за спама  Peace

За Кироваков да ви кажа - вчера бях в кабинета му и не беше готово изследването ми от лабораторията. Поиска ми телефона, за да ми се обади и да ми каже резултата. Представяте ли си?!  Shocked

Представям си го, но само лекарката ми в Сф има подобно отношение. От бургаските лекари с нито един не ми се е случвало.

# 1 276
  • Бургас

...Сега имам чувството, че хормоните ми играят нещо и имам нужда от нова консултация ...

Аз също имам такива притеснения и не знам откъде да я започна. Записах час в Св.София за ехограф на щитовидната жлеза.

Много интересно ,вчера ме прати на мамограф ,но не ми каза нещо да е видял притеснително.Отивам в Света София и като ми се развика лекарката ,че това се правело след 45 г.,какво ми имало ,че ме е пратил.В крайна сметка ,благоволи - отивай . На диагнозата пишеше фиброзна мастопатия и доколкото прочетох в интернет е свързано с хормоните.

# 1 277
  • Бургас

Аз също имам такива притеснения и не знам откъде да я започна. Записах час в Св.София за ехограф на щитовидната жлеза.

Много интересно ,вчера ме прати на мамограф ,но не ми каза нещо да е видял притеснително....

На диагнозата пишеше фиброзна мастопатия и доколкото прочетох в интернет е свързано с хормоните.

Аз правих ехограф на щитовидна - казаха ми, че всичко е ок.

Кой те прати на мамограф? Гинекологът ли?
Наистина е добре да не се прекалява с мамографа, защото има облъчване. Аз знам, че се прави след 40г и то при известни индикации.
По принцип добър специалист и ехограф мисля, че е достатъчно в повечето случаи /все пак не съм лекар и не знам дали съм 100% права, така мисля аз за себе си/.

На ехографа на гърдите и на мен ми казаха "фиброкистозна мастопатия", обясниха ми че всяка трета жена го имала, не се лекува, не е опасно, но се води като повишен риск, затова задължително 1, по възможност 2 пъти в годината трябва да се прави обстоен ехографски преглед.

# 1 278
  • Бургас

Аз правих ехограф на щитовидна - казаха ми, че всичко е ок.

Кой те прати на мамограф? Гинекологът ли?

Да. Аз също  досега само на ехограф съм ходила.Може би е искал да провери нещо ,защото имам и друг проблем ,а те са свързани обикновено нещата.

# 1 279

Наистина е добре да не се прекалява с мамографа, защото има облъчване. Аз знам, че се прави след 40г и то при известни индикации.
По принцип добър специалист и ехограф мисля, че е достатъчно в повечето случаи /все пак не съм лекар и не знам дали съм 100% права, така мисля аз за себе си/.

Това ми каза и д-р Хрусанов ,ехограф-един или два пъти в годината,мамограф-при съмнение за нещо по сериозно от мастопатия.

# 1 280
  • Бургас
Последно само да попитам, този д-р Хрусанов /аз все още не съм ходила при него, но съм чувала само добри отзиви/, само мануален преглед ли прави? Той няма ехограф така ли? В смисъл - ако реша да отида и при него, трябва първо да мина на ехограф и после там или?

# 1 281
На мен ми направи само мануален преглед ,имах снимки от ехограф.Не си спомням дали имаше ехограф ,ходих преди около година ,най-добре му звънни.

tel. 0889 894 145

Бях при д-р Кироваков ,доволна съм ,отговори на всичките ми въпроси и отношението ми хареса.Прегледа ми струва 47лв. ,иначе цената на първичен преглед е 25лв. ,колоскоп-15лв. ,ехограф-7лв. ,вагинален видеозон-15лв.  другите не ги запомних.Исках да ме прегледа с колоскоп ,но той прецени ,че няма нужда прегледа ме мануално ,на видеозон и вагинален видеозон.Материалът за изследване си го занесох аз ,изпрати ме в лабораторията в първа поликлиника ,според него от там резултатите са най-достоверни.
За пъри път гинеколог ме посъветва да съм здравно осигурена ,за да не давам толкова пари за профилактичен преглед. #Crazy

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 12:31 от Genuine

# 1 282
Извинете, някой може ли да ми каже къде е частният кабинет на д-р Лазарова и точно на кой етаж работи в Новата болница, защото на 7-мия етаж в Патологична бременност я нямаше. Какво ви е мнението за нея?

# 1 283
  • Бургас
Върни се назад и чети - имаше доста мнения за д-р Лазарова.
Аз лично не съм доволна от нея.
Къде е кабинетът не знам.

Благодаря!

# 1 284
  • Бургас
Момичета, нямам никакви наблюдения върху гинеколозите в Бургас, тъй като доскоро живях другаде. Препоръчайте ми добър гинеколог, плановете ми са да си слагам спирала, след профилактичен преглед. По здравна каса по-възможност.
Къде работи този Хрусанов?
  bouquet Мерси предватително!

# 1 285
Д-р Хрусанов-мамолог

ул. Морска 1

# 1 286
  На мен пък "действията" на Миринчев ми приличат на стара лекарска практика за разреждане на пациенти. Стават му непосилно много и вдига таксите, който иска да ходи. Мое мнение разбира се, но съм почти сигурна, че не на всички взима такива суми.
Нямам представа дали това е идеята му,но мисля че скоро ще му намалеят пациентките.
Сумите които иска,както и акушерка Костадинова с която работи ,ще му помогнат бързо да разочарова жените,които ходят при него.

# 1 287
  • Бургас
Някой правил ли си е хистероскопия и къде ? Излиза ми някакъв материал ,че в бургаската болница има хистероскоп ,но нищо повече.В Дева Мария нямат,питах. / не сава въпрос за   хистероктомия/

# 1 288
  • Бургас
Д-р Миринчев, и Д-р Ковачева   не делят ли един кабинет?Като ходих последно за болничен,при Ковачева,ми казаха,че се е развалила комисията им,чрез която издават болнични.И на мен ми искаха 38лв. за болничен.Друг вариант беше,да ходя да търся някой гинеколог,който да може да издава болнични т.е. чрез лкк комисия. Не смятам че е редно. Следващия ми болничен е вече 45 дневния преди раждане.дано и за него не искат пари.

# 1 289
  • Бургас
Д-р Миринчев, и Д-р Ковачева   не делят ли един кабинет?Като ходих последно за болничен,при Ковачева,ми казаха,че се е развалила комисията им,чрез която издават болнични.И на мен ми искаха 38лв. за болничен.Друг вариант беше,да ходя да търся някой гинеколог,който да може да издава болнични т.е. чрез лкк комисия. Не смятам че е редно. Следващия ми болничен е вече 45 дневния преди раждане.дано и за него не искат пари.
Искам да попитам бременните мами дали следящият бременността им гинеколог им иска пари за издаване на болничен? На мен д-р Миринчев ми иска по 38 лв. за болничен включително и за последният 45 преди раждане,който се полага на всяка бременна!
Според мен това е напълно незаконно.За жалост след като се премести в новият си частен кабинет е станал "машинка за пари"-ехограф 40 лв.,снимка от ехографа 5лв.,болничен 38 лв......... .Жалко, защото беше от малкото свестни гинеколози в Бургас.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт