До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 223
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Бургас
Д-р Миринчев, и Д-р Ковачева   не делят ли един кабинет?Като ходих последно за болничен,при Ковачева,ми казаха,че се е развалила комисията им,чрез която издават болнични.И на мен ми искаха 38лв. за болничен.Друг вариант беше,да ходя да търся някой гинеколог,който да може да издава болнични т.е. чрез лкк комисия. Не смятам че е редно. Следващия ми болничен е вече 45 дневния преди раждане.дано и за него не искат пари.
Искам да попитам бременните мами дали следящият бременността им гинеколог им иска пари за издаване на болничен? На мен д-р Миринчев ми иска по 38 лв. за болничен включително и за последният 45 преди раждане,който се полага на всяка бременна!
Според мен това е напълно незаконно.За жалост след като се премести в новият си частен кабинет е станал "машинка за пари"-ехограф 40 лв.,снимка от ехографа 5лв.,болничен 38 лв......... .Жалко, защото беше от малкото свестни гинеколози в Бургас.  Naughty
[/quote

Мен ме следеше д-р Гамишев.Плащах по 10 лв за всеки болничен.Ползвах ги от трети месец на бременносттта

# 1 291
Здравейте мамчета .Ползвам болничен от 8 седмица и никой не ми искал пари ,вече съм 33 седмица,единствено си плащам за видеозон ,2 бяха безплатни...

# 1 292
От здравната каса ми отговориха,че лекарите нямат право да искат никакви пари за болничен,тъй като бременните са освободени от всякакви такси.

# 1 293
  • Burgas, Bulgaria
така е не се плащат такси, но е факт ,че 90% взимат пари за болнични-някакви суми определени от самите тях ....
аз до сега не съм ползвала болнични ,но етърва ми да  и си плащаше всеки път ......

# 1 294
  • Бургас
Направо е абсурдно да ви искат пари за болничен. Rolling Eyes

# 1 295
  • Burgas
На мен не са ми искали, но преди време на моя приятелка й искаха всеки път по 10лв защото трябвало да се минава комисия, тя цялата бременост изкара в болнични и то не пожелание,имаше проблем.

# 1 296
  • Бургас
Жалко за д-р Миринчев.Страхотен лекар,който не вземаше никакви пари при преглед и за болнични.
Интересно е защо работи в кабинета на Ковачева и е приел нейните кожодерски тарифи.И това безумие 5 лв.за снимка от ехографа,което тя си въведе единствена в Бургас и той го подкрепя.
От едната крайност в другата.Необяснима промяна. newsm78

# 1 297
  • До морето :)
Според мен ако бременна е в болнични по реални причини, няма да й искат пари, но80% от случаите просто жените се възползват от възможността да не ходят на работа, а да взимат пари. В тези случаи докторите взимат пари за болничен. И последния е безплатен! Ама вие не си ли правите устите? И на мен д-р Добрева ми искаше пари за ехограф, но ме беше гледала само 1 път безплатно. Казах й го и не ми взе пари. След това вече си ги плащах!  Peace

# 1 298
Аз ходех на женска консултация при "светилото" Дорийска и ми вземаха по 10лв. на болничен. И не заради моя кеф не ми се ходеше на работа.  Naughty Не плащах на нея. Плащах ги в Оксиком, където ходех да оставям и да си вземам след няколко дни болничния.

# 1 299
И аз бях от третия месец в болничен поради рискова бременност. Плащах по 10лв., но заедно с болничния и картона ми даваха и касов бон. 45-дневния болничен навсякъде е безплатен.

# 1 300
Жалко за д-р Миринчев.Страхотен лекар,който не вземаше никакви пари при преглед и за болнични.
Интересно е защо работи в кабинета на Ковачева и е приел нейните кожодерски тарифи.И това безумие 5 лв.за снимка от ехографа,което тя си въведе единствена в Бургас и той го подкрепя.
От едната крайност в другата.Необяснима промяна. newsm78
Да наистина е необяснимо,как така след като премина от МЦ"Н.Чудотворец" в частният кабинет на Ковачева и стана ЕТ,започна да взима такси за каквото се сети.
Акушерка Костадинова с която работи единият път ми каза ,че ще трябва да и платя 20 лв, после станаха 38 лв за болничен,надявам се другият месец да не стане още по-колосална сумата.Като ги попитах за какво са тези пари ми се обясни ,че били за попълването на болничния/от акушерката/ и за МЦ Зорница.Явно  варира цената,защото те си решават колко да искат всеки път.Наглостта на Костадинова стигна до там,че ми каза,че все пак и тя деца хранела??????????!!!!!Явно е решила да ги храни,от болничните на бременните!?Нямам думи просто .  Naughty #2gunfire

# 1 301
  • До морето :)
На мен д-р Добрева не ми е взимала пари за болничния, а е в същата сграда  Peace

# 1 302
Абе как 38лв за болничен?  Rolling Eyes На мене януари  Костадинова ми взе 5.40. за 45 дневния говоря. Вие ме убихте направо.  Друго ми прави впечатление- как нямат направления за изследванията , които задължават бременната  да си ги направи преди раждането. Имам предвид - пълна кръвна картина, кардиолог и анестезиолог. Това са 50лв отгоре. Нали АГ-то което те води трябва да ти даде направление. Не знам вече и аз кое трябва и кое не трябва, но всичко стана мазало в Бургас.

# 1 303
  • Burgas, Bulgaria
и на мен ми е чудно как така нямат лимит - аз сега на 11май излизам в болнични този 45-дневният,  до сега не съм ползвала ....
Изследвания са ми правили 4 пъти до сега и предполагам ,че с издаването на болничният пак ще ми пусне ,като доктора сам ми каза за 2 безплатни ехографа и така.... аз ще съм секцио и ще ми даде направление за кардиолог и каквото е нужно, като за алерголога тестовете винаги са се плащали ...
Общо взето до сега съм плащала единствено  ехографите които съм правила в друга болница по мое желание или по спешност.

# 1 304
  • Burgas
Абе нали бременните са освободени от всякакви такси? Дали са 2,40,дали 5,40 или 10лв не би трябвало да се взимат никакви пари, нямазначение,че дават касова бележка, просто е абсурдно според мен.

Общи условия

Активация на акаунт