До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 928
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 545
       Тази година бях решила отново по програма "Женско здраве " да  се прегледам - навих няколко колежки - те отидоха преди мен и се оказа , че цената от 30лв е само за прегледи , за изследването на цитонамазката са платили допълнително още 18 лв .
Това въобще не е вярно. В цената от 29 лв. си влиза прегледа, ехографията и цитонамазката. Ако са отишли в месец, в който не се провежда програмата е логично да си платят отделно, но моля не заблуждавайте останалите.  Naughty

Иди при доктор Веселин Димитров в Транспортна болница. Ще си платиш, но ще ти обясни, че термин "раничка" няма. Ако имаш някакъв проблем, ще те излекува. Гарантирам. Минусът е, че не работи със Здравната каса.
Това е достатъчно условие, никога да не отида при въпросния "доктор"!  Joy
Първо извинявайте за късния отговор но ...не бях влизала във нета от доста време- лято е  Laughing относно доплащането - аз само цитирам и двете си млади колежки - и при двете допълнително са заплатили изследването си при Главашки . От друга страна - друга колежка отишла отново по същата програма  и възможно е да е имало оплаквания защото тя нищо не е доплатила - но пък и тя си е доста по "нахакана"и не се оставя да бъде цитирам я "мината" .Аз лично от тази година  нямам отзиви за Света София - в предния си пост писах защо- просто споделих

# 1 546
За млечните жлези се прави мамография. Аз съм изключително доволна от д-р Хрусанов. Страхотен лекар и човек.
  първо не е  тук мястото да говорим за проблеми с гърдите но - като човек с проблеми и на двете гърди - не съм  съвсем съгласна за Хрусанов. Първият път като имах проблем  той ме излекува с лекарства - дотук ОК , но  настоя за операция защото цитирам " напипвам нещо " което не се видя нито при доц. Гаврилов / това е шеф клиника грънда хирургия нац . онкоцентър/, нито на мамография , нито на ехография - и естествено операцията отпадна . М/у другото покрай мен и моя позната си направи преглед и отново  я насочи за операция  която се оказа отново излишна . През май сега отново имах проблем - този път с другата гърда - няма да кажа къде ли не ходих и се убедих за сетен път - че има лекари и "касапи" , защото се правят куп излишни операции за които се теглят пари от касата . Мой познат гинеколог , колега за Хрусанов ме насочи в Бургас при Ангелов - защото отново цитирам" Павката вече е с ореол на най добър мамолог в Бургас и е претрупан и ... отиди при Ангелов много по внимателно ще те прегледа " . Още веднъж не искам да обидя никой но  считам , че е добре да вземеш поне две мнения -и ако са противоположни търси някое име -

# 1 547
на ехограф може да ходиш колкото си искаш, но при мамограф  се облъчва доста и затова - само над 40г. и то през 2 години или ако има някакви съмнения и лекар те прати

Именно.

За млечните жлези се прави мамография. Аз съм изключително доволна от д-р Хрусанов.

Прави се, но не всяка година. Профилактиката, особено преди 40г., включва предимно ехографски преглед. Мамографията не е майтап работа, за да се прави всяка година и то без основателни причини.

И съжалявам, че питам след като е обсъждано многократно, но в програмата "женско здраве" на Света София влиза ли и преглед на гърди или е само гинекологичен?
"Женско здраве" е гинекологичен преглед, ехография на женски полови органи и цитонамазка.

В "Св. София" аз съм ходила на ехограф на млечни жлези. Струва 10 лв. Прави се всеки четен месец. Доколко може да се разчита на специалистите там обаче не знам.

Ето линк: http://www.saintsofia.com/special-programs/sid/f9213a58bcb49783618828398555ce18

както писах в последният си пост -през май имах доста проблеми с гърдите - и отидох и на  ехографски преглед за гърдите в Света София - попаднах при Грънчаров . В Бургас има двама братя лекари Грънчарови -единият е шеф рентгеново отделение в бившата военна болница -и е смятан за най добрия по мамографиите в Бургас / м/у другото той ми откри проблема с гърдата/ , другия е шеф рентгеново отделение към онкоболницата - та аз попаднах при негокогато е давал прегледи в Света София - очарована съм / независимо че аз вече бях с установен проблем и бях "луднала" но той малко рязко бързо ме постави на мястото ми /-неговата диагноза се потвърди и на още две мяста - така че аз лично бих те насочила към него

# 1 548
Ммомичета, моля, дайте координатите на добър гинеколог в Бургас, който работи със здравната каса. Имам направление от JP , но вероятно ще се наложи кюртаж и приемане в болница. Трябва ми някой наистина добър. Благодаря предварително.

# 1 549
Здравейте момичета, от доста време търся разни мнения за д-р Веселина Факалиева, но не намирам почти нищо. Интересува ме за водене на ЖК, дали има доволни или недоволни от нея и защо. Видеозонът хубав ли е, работното и време как е и най вече обръща ли достатъчно внимание или те претупва набързо. Аз в момента съм бременна от ин-витро /4ти опит/ , Бебето сме го чакали 16 години и сега ми е много притеснено да не се случи нещо. Благодаря Ви предварително за отговорите;

# 1 550
  • Бургас
Здравейте момичета, от доста време търся разни мнения за д-р Веселина Факалиева, но не намирам почти нищо.

Oт сърце ти желая лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала  Hug Simple Smile

Нямам информация за тази лекарка аз. Защо точно нея избра? Къде работи, в коя болница?

# 1 551
  • Бургас
Здравейте момичета, от доста време търся разни мнения за д-р Веселина Факалиева, но не намирам почти нищо. Интересува ме за водене на ЖК, дали има доволни или недоволни от нея и защо. Видеозонът хубав ли е, работното и време как е и най вече обръща ли достатъчно внимание или те претупва набързо. Аз в момента съм бременна от ин-витро /4ти опит/ , Бебето сме го чакали 16 години и сега ми е много притеснено да не се случи нещо. Благодаря Ви предварително за отговорите;
Здравейте!
Пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност.
Д-р Факалиева работи в МБАЛ Бургас, защо избрахте нея?

# 1 552
  • Бургас
някой да е ходил скоро при Гамишев, къде преглежда - в кабинета на Републиканска или в Дева Мария

# 1 553
  • Бургас
Здравейте!
Пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност.
Д-р Факалиева работи в МБАЛ Бургас, защо избрахте нея?

На твое място не бих избрала нея. По-добре се насочи към д-р Душепеев, който също работи в МБАЛ и завежда ин-витро центъра.
Ходила съм при Факалиева преди години. Прати ме на мамография (абсолютно противвопоказно предвид възрастта ми), изписа ми куп ненужни хапчета и накрая отсече: "Ти никога няма да забременееш". И други неща не успя да види и да разбере, ама не ми се влиза в подробности, ако искаш - на лични.

# 1 554
Питам за Факалиева, защото мой близък познавал някъква сестра в родилно или в патология не знам точно, та го помолих да пита за добър лекар и от там са казали за Факалиева, та затова питам

Аз по принцип ще си ходя всеки месец в София , клиника Надежда при др Сигридов  там ще ми правят БХС и ФМ и ще ме следят, но и тук в Бургас трябва да се запиша за ЖК заради задължителните изследвания и заради болничните

# 1 555
  • у нас
някой да е ходил скоро при Гамишев, къде преглежда - в кабинета на Републиканска или в Дева Мария

и на двете места работи

# 1 556
 Здравейте, момичета  Hug.
В Бургас прави ли се ранна фетална морфология и биохимичен скрининг? Мисля , че по- напред някъде беше писано, ама няма време да търся  Blush.
 Записах се при Кироваков на ЖК , само е той нищо не каза по този въпрос, а следващият ми преглед е краят на септември . Тогава май ще е късно за записване на час .

# 1 557
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug.
В Бургас прави ли се ранна фетална морфология и биохимичен скрининг? Мисля , че по- напред някъде беше писано, ама няма време да търся  Blush.
 Записах се при Кироваков на ЖК , само е той нищо не каза по този въпрос, а следващият ми преглед е краят на септември . Тогава май ще е късно за записване на час .

В Бургас има лекари, които правят фетална морфология, но важното е кой гледа на апарата, няма специалисти по ултразвукова диагностика.

# 1 558
 Аз също бях останала със спомен , че тук май няма смисъл да се ходи , свекърва ми вчера спомена за Калчева  newsm78.

# 1 559
  • Бургас
Аз също бях останала със спомен , че тук май няма смисъл да се ходи , свекърва ми вчера спомена за Калчева  newsm78.

Без да налагам мнение, отидете си на добър лекар. Hug

Общи условия

Активация на акаунт