До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 047
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Не си противореча, защото не бих дала и стотинка, ако раждах в 1-ва. Затова по-добре си платете, но родете като бели хора!
Не смятах да се намесвам в спора защото вече стана много досадно с тези спорове, коя болница е по- по- най и каде видите ли ако имаме глави на раменете трябва да раждаме, ОБАЧЕ подчертаното изречение много ме подразни, защото като ти гледам подписа, ти имаш само едно дете за сега и то родено в Девата, така че нямаш право да говориш, за раждането в МБАЛ как е! Това можем да го правят такива като мен, родили поне едно дете там и имащи представа от първа ръка какво е положението там! Така че може ли да спреш да спекулираш и да хвалиш Девата защото просто нямаш база за сравнение между двете болници. Освен това с чисто сърце мога да кажа че Девата са много зле от към съвети за кърмене и т.н., това от лични наблюдения го казвам Sunglasses

# 526
  • Бургас
Ясно, всички раждали в МБАЛ сме черни хора  hahaha
Не искам да поддържам споровете, но напълно подкрепям kojo - значи ходиш, уговаряш се да плащаш секцио, казваш, че ще плащаш, а после се оплакваш. Ми не го разбирам това - значи като се уговарям да плащам, няма да се оплаквам после, че видите ли ми искали пари. Като не се уговарям и ми поискат пари, вече е съвсем друга работата!

В темата има толкова много мнения за гинеколози, толкова много момичета пишат, такъв избор има на лекари сега, че всяка може да прецени - като някой й иска пари, избира си друг и толкоз.

А я кажете сега, който е ходил при д-р Миринчев, това тук на снимките той ли е?

http://www.burgasinfo.com/news/view/12/28591/

# 527
  • Бургас
Същият Wink

# 528
  • Бургас

Брех, той и готин на всичкото отгоре! Embarassed

# 529
  • Бургас
На живо е по-симпатичен дори Laughing Доктор, дето да е сравнително млад, симпатичен, предразполагащ, работещ по ЗК, че и да си разбира от работата... рядко срещана комбинация за града ни Whistling

# 530
Това е последния ми пост в тази тема и искам да ви обясня, че едва ли има някоя от вас, която да е била повече време от мен в ОРБ - 8 години /с изключение на работещите там/. Всички отделения са под всякаква критика. Ако си спомняте имаше уволнени от директорския кабинет за усвояване на пари. Цялата политика на болницата е такава. Нашите пари не отиват по предназначение, затова не искам да плащам здравни осигуровки и да лежа в мизерия. Искам да си платя и да ме лекуват в нормална обстановка. Изречения от рода "Не отивам на хотел, а да раждам" са твърде смешни. Нямаше да е така, ако не си платила нищо и лечението или раждането ти е даром /на подарен кон,,,/, но при положение че всеки месец си внасяш определна сума, това е недопустимо. Защо направиха ремонт след като започнаха да губят пациентки, защо по-рано не се сетиха. Всичко е остаряла комунистическа политика, каквито са и отделенията. Съжалявам, но това е грозната истина. Но темата е за гинеколозите в Бургас. Не аз съм подхванала тази тема, затова спирам да спамя!

# 531
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Много ме кефят как без да им е стъпвал крака в родилно в МБАЛ решават, че е мизерно и само черни хора като нас раждат там пуу не ни е срам  hahaha  Аз и в Мазерати не съм се качвала ама една приятелка ми каза, че е много гадна кола да знаете! Само черни хора се возят в нея!
Ех това стереотипно мислене бе! Промиват ви мозъците, а вие като коне с капаци вместо да се поогледате и сами да предцените кое е истина кое не е, ама досущ като коне с капаци следвате впряга. Ей за това медиите са власт  Peace 

Сега приятнята чат от моя пост:

Миринчев е на фотото. Много е готин, много внимателно пипа, той ме прие и ме проверява за разкритие. На визитациите също беше много любезен.   Peace  това по повод и на отношението в болницата  Wink

# 532
  • Бургас

Брех, той и готин на всичкото отгоре! Embarassed
Твърдо заставам зад този пост  Blush. Жалко, че го няма на снимка в анфас, профилът не е най-доброто, което може да покаже. И отгоре на всичко има чувство за хумор.

# 533
  • бургас
аз съм за раждането в окръжна и за заплащане на доктора.Разбира се че не можеш да се оплакваш след като си си избрала при кой да раждаш как и срещу каква сума.Не знам да има случай в който доктора идва и почва да те изнудва за пари това е недопостимо и грозно.След като една родилка иска внимание и сигурнос трябва да си има уговорка с доктора.А какво ще кажете за акушерките които изнудват и се държат ужасно?

# 534
  • Бургас
аз съм за раждането в окръжна и за заплащане на доктора.Разбира се че не можеш да се оплакваш след като си си избрала при кой да раждаш как и срещу каква сума.Не знам да има случай в който доктора идва и почва да те изнудва за пари това е недопостимо и грозно.След като една родилка иска внимание и сигурнос трябва да си има уговорка с доктора. А какво ще кажете за акушерките които изнудват и се държат ужасно?
С мен акушерките не са се държали грозно, нито са ме изнудвали, нито се е налагало да са плащам за внимание от доктори, но не е темата тук да обсъждаме МБАЛ-Бургас. За болницата си има отделна тема, нека да пишем там. Надявам се там да дадеш повече иформация за този д-р Илиев, какъв е, що е, откъде идва? Симпатичен ли е като д-р Миринчев? Wink Тук темата е за гинеколозите в Бургас и по-скоро доболничната помощ, поне аз така я разбирам.

# 535
  • бургас
Що ми се струва че Миринчев работи и в Окръжна. Май много много не се чете кой какво е написал преди това.За да пиша за Окръжна значи някой е започнал тема преди това.Както и да е.Д-р Илиев идва от Видин.Има опит както в болничната така и в доболничната област.Много е симпатичен и много точен с пациентите.Има някои лекари груби и само гледат да те претупат не ми харесва това.Предполагам всеки иска да е хем при добър специалист хем обгрижен.

# 536
  • Бургас
Що ми се струва че Миринчев работи и в Окръжна. Май много много не се чете кой какво е написал преди това.За да пиша за Окръжна значи някой е започнал тема преди това.Както и да е.Д-р Илиев идва от Видин.Има опит както в болничната така и в доболничната област.Много е симпатичен и много точен с пациентите.Има някои лекари груби и само гледат да те претупат не ми харесва това.Предполагам всеки иска да е хем при добър специалист хем обгрижен.
Не знам кой от кога чете темата тук, но съдейки по профилата ти, ти май я четеш отскоро. Да, д-р Миринчев и много други лекари работят в бургаските болници, но за тях има отделни теми. Не виждам защо не пишем там, а трябва да го правим тук, още повече да пренасяме задочните спорове в тази тема.
Благодаря ти за информацята за този незнаен доктор. Честно казано Видинската болница, от която идва не ми звучи много обнадеждаващо, но нека да не сме предубедени. Ако можеш да споделиш още нещо мисля, че би било полезно, но по-конкретно. А ти как се озова от Бургас да си следиш бременността и да родиш във Видин?

# 537
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Миринчев работи в родилна зала в Окръжна, а води женска консултация в Николай Чудотворец, нали така? Че и аз се обърках вече Confused

# 538
Миринчев работи в родилна зала в Окръжна, а води женска консултация в Николай Чудотворец, нали така? Че и аз се обърках вече Confused
Така,така! Laughing
и да добавя че за мен е един от най-читавите АГ-та в Орб!
..................
П.П..те май всички бургаски теми станаха като "Ода за Миринчев" LaughingАма лошо няма!

# 539
и аз съм от скоро във форума и много се забавлявам от закачките м-у kojo и eena-момичета нещо лично виждам. това не е ли мястото което всеки споделя или.. защо се нападате.

Общи условия

Активация на акаунт