До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 961
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 540
сега да ви кажа за гореспоменатия доктор -абе много се впрягате.нали ви казах че ще дам инфо от болницата аз съм мед сестра -наскоро завърших и сега работя в окръжна.Та ЗА доктора говорят се добри неща но нали знаете докато не се докаже не може да се каже категорично.няма значение от къде е -нашите специалисти нали са си от тука пък си ги знаем.ко да ви кажа майчета един доволин друг не ама всеки търси най-доброто.

# 541
  • Бургас
krasio нищо лично спрямо никого, просто споменях, че болниците си имат теми и когато се говори за тях е добре да пишем там.
Ти щом си сестра и работиш в Окръжна, ще ни е много драго да навестиш темата за МБАЛ-Бургас: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559399.0 и надявам се, можем да разчитаме на теб за информация за в бъдеще. Имаше нужда там от вътрешен човек, дано ни отделиш малко време.
И сега за да не е само спам, момичета, знаете ли кои акушер-гинеколози работят в Гинекологичната клиника, която се пада зад блока, в който е бебешкия магазин "Синди"? Малко глупаво го обясних, дано сте ме разбрали  Embarassed.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 18:25 от kojo

# 542
  • Burgas, Bulgaria
майко мила, за пореден път се убеждавам, че качеството на образованието е сведено до минимум  Whistling Tired

# 543
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И сега за да не е само спам, момичета, знаете ли кои акушер-гинеколози работят в Гинекологичната клиника, която се пада зад блока, в който е бебешкия магазин "Синди"? Малко глупаво го обясних, дано сте ме разбрали  Embarassed.

Преди време придружавах една приятелка и тогава там беше младия Михайлов  Peace

# 544
  • Бургас

Преди време придружавах една приятелка и тогава там беше младия Михайлов  Peace

Това е клиниката на стария Михайлов, но не знам дали самият той още работи. Преди години там се правеха главно аборти и леки гинекологични операции.
От стария Михайлов впрочем бях много доволна преди, но не знам дали още практикува?

# 545
номера на д-р Илиев 0888830623-намерих го от човешки ресурси в болницата  Laughingако някой се интересува

# 546
почва май в болницата

# 547
  • Burgas
Търся отзиви за д-р Братова и д-р Парушева за следене на бременност ... ако някой има координати на Парушева в момента къде преглежда, разбрах, че вече не е срещу пожарната.
Благодаря предварително!

# 548
  • Бургас
Търся отзиви за д-р Братова и д-р Парушева за следене на бременност ... ако някой има координати на Парушева в момента къде преглежда, разбрах, че вече не е срещу пожарната.
Благодаря предварително!

Д-р Парушева е много добър млад професионалист - единствено на нея се доверявам вече и въпреки че не работи със ЗК и ми излиза скъпо, не бих рискувала с други лекари (не е като да нямам опит). Моб. и тел. е: 0887885707. Новият кабинет се намира в "Зорница" в сградата с 4Д киното - не знам точния адрес, в АГ-центъра на д-р Калчева.
Успех!

# 549
  • Бургас
Здравейте, момичета! Търся си гинеколог за следене на бременността ми, засега съм при Вълкадинова. Тя е много добра с мен, но за нея не съм намерила почти никакви мнения и не знам дали си разбира добре от работата. Търся си лекар, който да е компетентен с УЗ като следи бебето и да ми пуска всички необходими изследвания и допълнителни ако трябва. Да му имам доверие, да не се налага сама да си пускам изследвания, да ходя по-често за прегледи. Няма значение дали работи със здравна каса. Искам да е в Бургас, за да може да го потърся, ако имам проблем по време на бременността. Ако мога така да се изразя - да не зомби, което претупва нещата със стандартни процедури и вика следващия, без нищо да не е научил за пациента и да е помогнал. На такива се нагледах Sad
Ще се радвам да ми препоръчате някого...Съжалявам, че не прочетох цялата тема.

# 550
за проследяване на бременността д-р Илиева мн внимателна и си разбира от работата.

# 551
  • На морето!
Здравейте, момичета! Търся си гинеколог за следене на бременността ми, засега съм при Вълкадинова. Тя е много добра с мен, но за нея не съм намерила почти никакви мнения и не знам дали си разбира добре от работата. Търся си лекар, който да е компетентен с УЗ като следи бебето и да ми пуска всички необходими изследвания и допълнителни ако трябва. Да му имам доверие, да не се налага сама да си пускам изследвания, да ходя по-често за прегледи. Няма значение дали работи със здравна каса. Искам да е в Бургас, за да може да го потърся, ако имам проблем по време на бременността. Ако мога така да се изразя - да не зомби, което претупва нещата със стандартни процедури и вика следващия, без нищо да не е научил за пациента и да е помогнал. На такива се нагледах Sad
Ще се радвам да ми препоръчате някого...Съжалявам, че не прочетох цялата тема.
Вълкадинова абсолютно покрива критериите ти за изследванията. Не е някакво светило, но не е и лоша. Сестра ми и колежката ми бяха при нея, доволни са.

# 552
аз не съм доволна от д-р Вълкадинова.В началото бях при неа но после се отказах. Сега съм на вълна секцио-препоръчайте.

# 553
защо секцио? По медицински показатели, ако е необходимо - добре, иначе какъв е смисълът?

# 554
така си искам.ще мине по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт