До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 229
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 405
Добре де,една приятелка ходи на преглед при д-р Димитрова и прегледа струваше 40лв +15лв за цитонамазката/като те дават и вземат изследванията/.Димитрова нали работи с Калчева в мед.център в бл.75 в "Зорница",не трябва ли цените да са еднакви или всеки доктор там има различни цени?. Thinking
И Ковачева ли вече взема 50лв?Есента ходих при нея с направление,но мернах цена на прегледа 40лв. Thinking

# 406
Извинете ама да питам,не съм я чувала тази д-р Димитрова, гинеколог доколкото разбирам?Нова ли е?

# 407
Извинете ама да питам,не съм я чувала тази д-р Димитрова, гинеколог доколкото разбирам?Нова ли е?
Работи в поморийската болница.За нея и за колегата й д-р Попов съм чувала само хубави отзиви от приятелки.

# 408
Благодаря,и работи в новата кооперация където е триизмерното кино така ли?Веднага да попитам работи ли със ЗК, а д-р Попов има ли кабинет в Бургас,или само в Поморие преглежда и съответно там някакви координати, аз съм доста недоверчива към бургаските гинеколози и веднага се хващам като удавник за сламка за нови имена,може пък да излязат читави?Мерси.

# 409
Благодаря,и работи в новата кооперация където е триизмерното кино така ли?Веднага да попитам работи ли със ЗК, а д-р Попов има ли кабинет в Бургас,или само в Поморие преглежда и съответно там някакви координати, аз съм доста недоверчива към бургаските гинеколози и веднага се хващам като удавник за сламка за нови имена,може пък да излязат читави?Мерси.
Да в новата кооперация.Мисля,че не работи със здравната каса.Попов доколкото знам преглежда в Поморие.Ще проверя и най-късно утре ще ти пиша всичко необходимо. Peace

# 410
Ковачева взима 50лв за преглед + цитонамазка, иначе само преглед мисля е 40лв. Парушева също.
Аз да питам освен тази Димитрова кои са другите лекари, които са на едно място с Калчева и Парушева?

Междудругото тази седмица е Седмица за предпазване от рак на шийката на матката /РМШ/ Миналата или даже предната година имаше кампании в тази връзка, ако не се лъжа Градева и още някой правеха прегледи с цитонамазка в рамките на кампанията. Някой да е чул нещо организирано за тази година?
   д-р Попов в Поморие ма ли колпоскоп  newsm78 Струва ми се, че съм чувала нещо такова. Изобщо не ми се ходи пак до София /където наистина плащам крупна сума за преглед, последно беше 200лв, та дори и Калчева не ме уплаши  ooooh!/

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 20:49 от ivss

# 411
Момичета, бихте ли ми препоръчали добра лаборатория, че съм потресена от "Лината" Close
Извинявам се много за отклонението на темата.

# 412
  • Бургас
Момичета, благодаря ви за отговорите Hug. Значи, ще си приготвя 10-15лв. и за цитонамазка. Ще се запася и за всеки случай, че като гледам май поголовно вече взимат по 40лв. за преглед, може и моя док. да ме сурвака за Новата година  Laughing. Иначе изследванията, винаги ги е носил той в лабораторията и после ми е звънял да ми каже резултатите.
Момичета, бихте ли ми препоръчали добра лаборатория, че съм потресена от "Лината" Close
Извинявам се много за отклонението на темата.
В МДЛ"Лина" не съм ходила откак родих, ползвам услугите на лабораторията към Поликлиниката, където е личната ми лекарка, ама то сигурно зависи и какво ще си изследваш.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 10:12 от kojo

# 413
Мед.център к-с "Зорница" бл.75 тел.84 08 08-за д-р Димитрова.
Телефона в пом.болница,който имам е  0596/2 20 63.
Координатите на д-р Попов съм ги записа от преди три години и дано са актуални.
0596/25917 и 0888 69 46 15.Доколкото си спомням записване на часове в частния кабинет ставаше само в определени часове в един ден/по спомени в сряда/ на стационарния телефон.Дано се включи някой с по-актуална информация. Peace

# 414
  • на дъното
Ianina аз също не съм доволна от Лината,сега правя само в Военна ,ХЕИ-то или в Първа поликлиника.Зависи за какво точно ти трябва

# 415
Все още търся добри отзиви за някой АГ по ЗК...

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:51 от tedi@az

# 416
  • Бургас
Момичета, какво да ви кажа! За трети път отивам при Миринчев и той не е там! Записвам си час почти месец по-рано, а накрая го няма. На 5-ти февруари влизам в 4 месец, а не съм избрала още лекар за ЖК. Чаках си 3 седмици напразно. Вярно, много приятен, компетентен и професионален преглед предлага, но ще се наложи да се откажа от него. Довечера ще пътувам за София, трябваше днес да взема бележка от АГ-то че съм бременна, за да си заверя служебно семестъра,защото съм студентка, а сега незнам какво да правя!Личният лекар отказа да ми даде такава бележка, защото ми бил издал вече направление.

# 417
Все още търся добри отзиви за някой АГ по ЗК...
Ризова Peace

# 418
  • Burgas, Bulgaria
Ани мен ако питаш отиди в Св София-там по каса трябва да има все някой-поне бележка ще вземеш-а после кото не ти харесва ще го смениш АГ-то...аз така направих.....

# 419
  • Бургас
Ани мен ако питаш отиди в Св София-там по каса трябва да има все някой-поне бележка ще вземеш-а после кото не ти харесва ще го смениш АГ-то...аз така направих.....

Благодаря ти, точно така направих. Отивам при Люцканов, пък каквото ще да става!

Общи условия

Активация на акаунт