До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 077
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Бургас
за него прочетох, но просто не ми се вярва да е единствен, затова питам някой знае ли за други

# 1 246
  • Бургас
За "Св. София", те се редуват на четен и нечетен месец, различни прегледи, щом е до края на този месец, значи след 1 месец пак ще го има /ако случайно някой не знае/.

Denito, ти доволна ли си? Кой лекар беше на смяна? Като ходих аз през февруари, беше една жена /но в момента просто изключих за името/.

за него прочетох, но просто не ми се вярва да е единствен, затова питам някой знае ли за други

Много лекари могат да го правят, но малко имат нужната апаратура и консумативи за целта. Аз като питах д-р Мъмърова, тя ми показа апарата в кабинета си, но каза, че се е оказало много сложно да зареждат консумативи и затова, въпреки че има апарат, не прави колпоскопско изследване. Тогава и тя самата ми препоръча д-р Димитров.

# 1 247
Мон...,не знам дали съм довлна,в смисъл че всичко е наред,ако мога да се доверя на лекаря.Имам снимки,нищо не се вижда,питат те ако имаш оплаквания,казваш си каквото имаш да казваш.Д-р Недев се падна на моя преглед.Мисля че са четирима.Преди две години от работа ходих при един доцент от София(той идва тук пролетта мисля в здравната служба до Пристанището)-при него прегледа беше ръчен само ,плюс обяснения как да си правиш самопреглед.В Св.София е само ехография+даване на снимки.Аз по принцип ходя при д-р Томов,при него също е така.

Сега се разрових в Гугъл за колпоскопията-излезе че и в Св.Георги победоносец има такова чудо,но не знам дали работи.Това са специалистите-

» д-р Мая Илиева - специалист "Акушерство и гинекология"
»Д-р Иван Хърков - специалист
»д-р Анастас Стоянов - специалист

# 1 248
  • Бургас
Аз по принцип ходя при д-р Томов,при него също е така.

За преглед на млечни жлези ли? Къде се намира той?

Иначе съм чувала много добри отзиви за д-р Хрусанов. Кабинетът му бил на Морска 1, всеки ден след 17ч. Аз самата не съм ходила още там. Може следващия път да съчетая ехографа в "Св. София" с преглед при д-р Хрусанов.

# 1 249

За преглед на млечни жлези ли? Къде се намира той?

Иначе съм чувала много добри отзиви за д-р Хрусанов.

Др Томов е в клиниката срещу х-л Космос.Той не е специалист точно за млечни жлези,а е общо Ехография.Но много жени ходят при него,моя личен лекар ми го препоръча за профилактичните прегледи.
А д-р Хрусанов и аз знам че е най-добрия за Бургас,но предполагам че ако нямаш оплаквания и една ехография стига,а недай си боже нещо излезе на нея-да се търси специалист.

# 1 250
  • Бургас
Специално влизам, за да ви кажа колко съм доволна и възхитена от един гинеколог.
Малко предистория. Преди две седмици ходих на ехограф (на частно) в Трета поликлиника, за да си прегледам гърдите.

Аля, при кого ходи за гърдите в Трета  поликлиника ?

# 1 251
Специално влизам, за да ви кажа колко съм доволна и възхитена от един гинеколог.
Малко предистория. Преди две седмици ходих на ехограф (на частно) в Трета поликлиника, за да си прегледам гърдите.

Аля, при кого ходи за гърдите в Трета  поликлиника ?

За втора година ходя при д-р Детелина Радева (образна диагностика) в Трета поликлиника. Ходя на частно. Струва 10лв. на гърда. Преглежда обстойно двете гърди както и областта на лимфните възли под мишниците. Ако се види нещо обезпокоително (не дай Боже), тогава човек има основание да ходи на мамолог и последващи изследвания. Лично мое мнение, с което не ангажирам никой. Ехографията е достатъчна (пак казвам за мен) за профилактика.

# 1 252
  • Бургас
Аля, би ли ми оставила телефон за записване и някакви точни координати на тази лекарка /може и на лични/.
Аз обикновено за гърдите ходя на ехограф в "Св. София", но не знам до колко може да им се довери човек, та ще ми бъде от полза да имам и още един вариант.

# 1 253
Искам да попитам бременните мами дали следящият бременността им гинеколог им иска пари за издаване на болничен? На мен д-р Миринчев ми иска по 38 лв. за болничен включително и за последният 45 преди раждане,който се полага на всяка бременна!
Според мен това е напълно незаконно.За жалост след като се премести в новият си частен кабинет е станал "машинка за пари"-ехограф 40 лв.,снимка от ехографа 5лв.,болничен 38 лв......... .Жалко, защото беше от малкото свестни гинеколози в Бургас.  Naughty

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 17:50 от Magi-to

# 1 254
Отвратена съм от д-р Добрева, груба е , излъга ме, че имам миома, раничка на шийката на матката и увеличена матка. #2gunfire След няколко дни ходих при д-р Калчева и тя ми каза, че съм абсолютно здрава. И защо го правят ,за да ни вземат парите!?  Д-р Добрева щеше да ми гори несъществуваща раничка, за да ми вземе 40лева!!!!Отвратена съм от нейния непрофесионализъм!!

# 1 255
38 лв на болничен ?  Shocked

А за д-р Добрева ми прави впечатление, че винаги има по 2-3 жени около 17:00 ,  които са за намазване на ранички.  newsm78

# 1 256
  • Бургас
Magi-to ако става въпрос за наблюдаване на бременност по ЗК не дължиш нищо - бременните са освободени от такси, имат право на 2 безплатни ехографии (ако са над 35 години  - на 4). За снимките от ехографа не знам.
Най-малкото, което трябва да поискаш от него е касова бележка, и от от апарат, свързан с НАП. Иначе спокойно му обещай проверка.

# 1 257
Magi-to ако става въпрос за наблюдаване на бременност по ЗК не дължиш нищо - бременните са освободени от такси, имат право на 2 безплатни ехографии (ако са над 35 години  - на 4). За снимките от ехографа не знам.
Най-малкото, което трябва да поискаш от него е касова бележка, и от от апарат, свързан с НАП. Иначе спокойно му обещай проверка.

Не съм напълно сигурна, но мисля че практикуващите т. нар. свободни професии - напр. адвокати, лекари и др. не са длъжни да издават касови бележки. Иначе за болничния съм съгласна, че не би трябвало да се заплаща никаква такса за издаването му, още повече пък такава сума - 38 лв - колкото един преглед. Можеш да се поразровиш из интернет, при всички положения ще изкочи някоя пациентска организация, която ще ти помогне или ще сигнализира, където е необходимо.

# 1 258

Не съм напълно сигурна, но мисля че практикуващите т. нар. свободни професии - напр. адвокати, лекари и др. не са длъжни да издават касови бележки. Иначе за болничния съм съгласна, че не би трябвало да се заплаща никаква такса за издаването му, още повече пък такава сума - 38 лв - колкото един преглед. Можеш да се поразровиш из интернет, при всички положения ще изкочи някоя пациентска организация, която ще ти помогне или ще сигнализира, където е необходимо.
тряба
http://zaratustra.eu/?type=news&detail=1663

# 1 259

0700 10 515 - Национална Пациентска Организация - гореща линия

Свободните професии наистина не са длъжни да издават касови бележки, а само фактури.
J_M_M, статията се отнася не за свобоните професии, а за Едноличните търговци, въпреки че тъй като гледам доктора май наистина на търговия го е обърнал... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт