ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 48 877
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив/София
Благодаря ви за бързите отговори   bouquet.
Ако наистина има вариант да се свържа с някой подходящ,ще съм много благодарна.
Не е проблем да е в Пловдив приема,просто искам някой,който да не назначава лечения на "общо основание" и за зачервено гърло да изписва АБ.

# 691
Благодаря ви за бързите отговори   bouquet.
Ако наистина има вариант да се свържа с някой подходящ,ще съм много благодарна.
Не е проблем да е в Пловдив приема,просто искам някой,който да не назначава лечения на "общо основание" и за зачервено гърло да изписва АБ.

Нещо не схващам... newsm78 Ти за хомеопат ли питаш, или...
Хомеопатите не работят с антибиотици, нито с алопатични лекарства. Дори боаронците...

# 692
Мнението ми за хомеопатите напълно се покрива с написаното от Мечка Малинарка!

Нинка,  и Йотова и Комсийска изписват АБ като видят, че по друг начин не могат да се справят!

# 693
Не знам дали е Йотова, но в Света Екатерина има педиатър хомеопат и има много доволни момичета от нея.

# 694
Нине, моля те, дай да го открием Федята. Ще ми се да водя Божидар за отита да го види.

# 695
Нямаш проблеми, до довечера ще ти пиша телефони Hug
Почти съм убедена, че и при вас това е вследствие на нелекувани адекватно инфекции и антибиотици

# 696
Марито, в Св Екатерина е Д-р Йотова! Отзивите от нея са по-добри отколкото за Д-р Комсийска! Една приятелка, която води детето си при Йотова преди време беше получила и рецепта за АБ, но да го даде ако 3 дни няма подобрение на състоянието! Не се беше наложило да го купува! Детето се оправи само от хомеопатичните перли!

Малинарка, моля те прати ми и на мен телефона на Федя! Чувала съм за него, и един приятел на нашите - лекар ми го беше препоръчал преди време, но не знаех че се е върнал в града!

# 697
Почти съм убедена, че и при вас това е вследствие на нелекувани адекватно инфекции и антибиотици
да, точно от недолекувана история с Аб се получи това и цяла зима се побъркахме - вече два пъти перфорираме ушенцето

# 698
Фьодор Дечев - 0888 403 477 - Пазарджик
аз обаче поразпитах. Работел със свръхвисоки потенции СМ Confused Не знам колко е вярно, но е вероятно.
Може да докарат големи проблеми при чувствителни хора.

# 699
да, точно от недолекувана история с Аб се получи това и цяла зима се побъркахме - вече два пъти перфорираме ушенцето
А ние 4 пъти!!!  Cry Това се получава, защото Евстахиевата тръба, която свързва носа и ухото при малките деца е по-къса и права и при настинки,придружени със сополи инфекцията отива в ухото.Според мене най-големите специалисти по УНГ са в държавната болница, в отделението-д-р Златарев, от д-р Митрев съм също във възторг , д-р Атанасов-също.......Приемат с направления без проблем.
А що се отнася до хомеопатията-лечението с нея е много трудно, защото всички видове ваксини,които са бити на децата пречат за действието на хомеопатичните лекарства.Както и антибиотиците........И макар да съм малко скептична , лично аз и детето ми сме се оправяли няколко пъти с хомеопатични ликарства-не боаронски.......Но при отити и пневмонии -не помагат....
Аз незнам въпросният Федя кой е излекувал, /дано има и такива/но май лошите отзиви са повече от хубавите.Лично никога не бих си дала парите на "хомеопат" като него......Това разбира се е лично мнение и не ангажирам никой с него..........   Peace

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 13:56 от biskit

# 700
Това може и да не се получи, ако правилно се лекува детето, при нас беше като следствие от вирусна инфекция, лекувана с аБ.
И ние при Златарев ходим. Посредните пъти като го заболи слагахме заешка мас  и се разминаваме два пъти...
Аз съм доволна много от Имунобор, вече трети месец го пие без прекъсване. Изкарва по-леко вирусите определено.

# 701
  • Пловдив/София
Аз се интересувам от хомеопат.Защото педиатрите,които гледат малката от както се преместихме в Пазарджик,изписват за едно зачервено гърло АБ.
От неизлекуван преди месец бронхит с АБ,сега пак е със страхотна кашлица.И пак ми дадоха АБ,само че този път няма да й го дам.
Поразпитах тук-там,но да питам и вас...имало някакъв д-р Арабаджийски,има кабинет с/у водното стопанство по улицата,която води към "Астория",лекувал с хомеопатия?
Чували ли сте нещо за него ?

# 702
Не искам да те плаша и ние сме минали през същото........  ooooh! Но понякога искаме да се размине с по-малко, а детето се влачи с инфекции.......По същия начин се озовахме в болница май месец, тогава д-р Спиридонова ми каза още преди прегледа като чу ,че вече 2-3 месеца сме с някакви инфекции-"Деца с влачещи се инфекции ги взимам в болница!" Аз помислих, че се шегува.....За съжаление не беше шега..........  Rolling Eyes
Даскалице, от къде намирате заешката мас.........   Praynig и как се прави-стопява се и се капе в ухото ли???   newsm78

Сетих се и за друго!!! Препоръчаха ми капки Саменто-диворастящ котешки нокът от аптека "Лечител" до китайския ресторант при "Виделина" -порових се и в гугъла-май ще пробваме!  Peace

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 14:06 от biskit

# 703
Няма боаронски и небоаронски лекарства - има само хомеопатични лекарства, течни или на гранули. От гранулите максимума потенция а 30. Има "боаронски методи" на лечение, които са в пълно противоречие на хомеопатията-класическата.
Пневмония и бронхит се лекува успешно с хомеопатия, но лично аз не бих доверила малкото си дете на това. За всичко останало се справяме отлично до момента.

Не е вярно, че ваксините пречат на хо лечението!!! Вярно е, че са вредни, но ако наистина пречеха, нямаше да има нито един доволен от хомеопатията, тъй като сигурно 90 процента от бялото население е ваксинирано. Лошото е, че трудно се повлиява все по-честата хиперактивност, в болшинството случаи съпроводена с липса на задържане на вниманието при децата. За алергиите да не говорим. Ако ние с вас сме бодени десет пъти, сегашното поколение до осемнайсетата му година ще събере тройно повече ваксини.  Аз не ваксинирам децата си от две години насам, но с хомеопатия ги лекувам едното доста отдавна, другото от бебе почти. Ефектът "хомеопатия-липса на ваксини-АБ в краен случай" засега е поразителен. Пу-пу. Играем с деца, боледуваме заедно с децата, но при моето минава за 2 дни, докато другите карат на по 2 антибиотика и хрипове месеци наред. Не се хваля, жал ме е.

На нашето мъничко приятелче знаете ли с какво му лекуват третата сливица? С Виброцил капки за нос и Ксизал....Добре, че майка му е умна та му спести поне Виброцила. Като отишли на контрола, докторът казал, че Виброцилът много е помогнал да се свие носната сливица hahaha

Видях резултата от традиционното лечение на трите сливици, ползвано от алопатите и светилата УНГ - резултатът е извадена трета сливица и хроничен тонзилит плюс хипертрофия на долните тонзили, едната даже срастнала...Е, благодаря вече.
Не отричам алопатичната медицина, НАПРОТИВ, но отричам делението на човека на органи и системи, както беше писал някой, а не свързването му в една обща система, съвкупност от взаимно свързани о и с, каквото всъщност е.
Малцина примерно знаят, че хемороидите в болшинството случаи идват от проблеми в черния дроб. Кое лекуват нашите спецове?...да попитам риторично.

# 704
А как тогава се наричат хомеопатичните лекарства,които са течни-те боаронски ли са?Мисля,че-не.Не са приготвени директно от гранулите.Боаронски казвам на гранулите.На френската фирма Боарон.За ваксините -не съм съгласна-естествено,че пречат на повлияването на хомеопатичното лечение.Те са взаимно изключващи се.!Както и антибиотиците!Затова мои познати, които отказаха да ваксинират/имунизират децата си и се лекуват хомеопатично -ефекта е поразителен!Затова при такива като моето дете -наблъскано с АБ-не винаги има ефект.Отделен е въпроса те доколко са прави за това ,че не имунизират децата си-всеки си знае и си носи отговорността за детето.  Peace

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 16:21 от biskit

Общи условия

Активация на акаунт