Мога да го снимам да го видиш. Боарон просто е най-известната компания за производство на хо гранули от ниски потенции.
Няма разлика между лекарствата - всички те се произвеждат от майчината тинктура, тоест първоосновата. Но няма никаква разлика в техните свойства и качества като лечебни препарати

Ефект невинаги има, разбира се, защото много хомеопати не правят разлика между конституция, симилиум... остро състояние...Всички сме хора и понякога не можем да уловим картината, за да се предпише правилното лекарство. Примерно при голямата ми дъщеря две абсолютно еднакво симптомни ангини минаха с две различни лекарства - единият път с едно, другият път с друго. За това е нужен опитен хомеопат. Тя има всички ваксини до момента - на 7 години е, без последния Тетраксим. Е, мога да заявя, че лекарствата й действат всеки път. За съжаление лошият резултат при сливиците беше постигнат вече с АБ, преди да започнем хомеопатия. При малкото ми дете, което има само 5 ваксини (не, че са малко, де

Истината е, че ваксините могат да повлияват в неблагоприятна посока, но не може да се твърди, че пречат изцяло. Доброто хомеопатично предписание "чисти" ваксините, ако мога така да се изразя.
Но се радвам, че споделяш мнението ми за това, че като цяло неваксинираните са по-малко обременени