ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 48 879
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Аз имам Нитрик Ацид - 12 СН(потенция), което е на гранули и не е произведено от Боарон!  Laughing
Мога да го снимам да го видиш. Боарон просто е най-известната компания за производство на хо гранули от ниски потенции.

Няма разлика между лекарствата - всички те се произвеждат от майчината тинктура, тоест първоосновата. Но няма никаква разлика в техните свойства и качества като лечебни препарати Peace. От гранули също можеш да приготвиш течно лекарство, стига да знаеш съотношението спирт, вода, гранула, сукусиране (тоест броя на тръсканията на лекарството, които от своя страна оказват влияние на потенцирането) и т.н.

Ефект невинаги има, разбира се, защото много хомеопати не правят разлика между конституция, симилиум... остро състояние...Всички сме хора и понякога не можем да уловим картината, за да се предпише правилното лекарство. Примерно при голямата ми дъщеря две абсолютно еднакво симптомни ангини минаха с две различни лекарства - единият път с едно, другият път с друго. За това е нужен опитен хомеопат. Тя има всички ваксини до момента - на 7 години е, без последния Тетраксим. Е, мога да заявя, че лекарствата й действат всеки път. За съжаление лошият резултат при сливиците беше постигнат вече с АБ, преди да започнем хомеопатия. При малкото ми дете, което има само 5 ваксини (не, че са малко, де Tired) също ще има пропуски вероятно..
Истината е, че ваксините могат да повлияват в неблагоприятна посока, но не може да се твърди, че пречат изцяло. Доброто хомеопатично предписание "чисти" ваксините, ако мога така да се изразя.

Но се радвам, че споделяш мнението ми за това, че като цяло неваксинираните са по-малко обременени Peace Тук не е мястото да обсъждаме ваксините, нека не занимаваме другите. Ела в темата против ваксинирането в алтернативния подфорум, макар че аз рядко се вясвам и там, омръзна ми Laughing

# 706
  Hug Добре!Радвам се, че си добре осведомена- повечето хора говорят за хомеопатия без да я разбират......Но и те не са виновни-като ти е болно детето всички знаем какъв е зор-кой каквото ти каже си склонен да опиташ......  ooooh!
А "ник"-а ти е супер-направо ме разбива.......!  Hug

# 707
 Joy

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 23:52 от Мечка Малинарка

# 708
първо помислих, че чсъчм влязла в лекарската тема  Mr. Green
После видях, че Нина пак се е развихрила  Mr. Green Joy

Еми освен да ви пожелая да нямате поводи да ползвате нито класическото, нито боароснко нито хомеопатично лечение   bouquet

# 709
Не съм се развихрила. Тогава става страшно. Нямам причина, просто споделям знания baby_neutral
Мерси за пожеланието, да ти се връща, Гери

# 710
Нинкооооооооооооооооо, влез в "оня" чат и ми виж терзанията! Hug

# 711
Аз съм се махнала от онзи чат, ако за скайп говориш, че няма смисъл, само във финансите влизам.
Пиши ми на скайпа де

# 712
  • София
Добър ден!!!Незнам дали мога тук да попитам,но ми трябва спешен отговор.Искам мнение за един педиатър за доктор Пиронова става въпрос.Ако може да ми кажете какви са й методите и предпочитанията и разбира се вашето родителско мнение за нея.Благодаря!!!

# 713
не съм я чувала въпросната лекарка, но може би ще получиш повече отговори, ако зададеш въпроса си в Лекарската Пз тема...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478228.0

# 714
и тук да кажа:
търся кола, без значение дизел или бензин, за предпочитане с 4 врати, под 1000лв.

# 715
  • Buffyworld
и тук да кажа:
търся кола, без значение дизел или бензин, за предпочитане с 4 врати, под 1000лв.

Виж в www.mobile.bg

# 716
Здравейте, по една или друга причина не съм се включвал от доста време.

Как сте, какво ново  Hug

# 717
  • Nearby
Бива ли, питам, бива ли, да се разболея така!!!!!???!!!!
Възмутена съм от себе си,даже много!
Иначе си прекарахме страхотно,шматкахме се из България,ядохме на капака,пяхме,пихме и така...все весели неща  Party
 Вие как сте ? 
Hug

# 718
Декемврийче, като изключим моментът с разболяването всичко звучи много готино, щуро и весело! Важното, че сте си прекарали добре!

# 719
Декемврийче, бързо оздравяване  Hug
И мене ме наболява гърлото тези дни, но нали все с ледена вода се наливам...
Гери, ако намериш такава евтинка количка - запази една и за мене
  Party

Общи условия

Активация на акаунт