ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 48 872
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Стела има бе...нашите и трите са под тая цена и вървят като пушки,  Mr. Green  ама свекъра (неговата отиде за брак) е с много претенции, та трудно му покриват изискванията...неще да му дадем някой от Пасатите, че големички му били...

Иглика добре си си дошла  Hug

# 721
Най-си тачех голфа преди. Може да беше двувратка и 86-та, ма си беше дизел и нямах никакви ядове с него.

# 722
Здравейте момичета. Искам да ви питам има и и друга мама като мен,дето си е пратила детето на ясла преди да навърши 2 г. и трябва да връща маичинство?
Аз получих писмо , че съм го пратила феруари месец и за 4 м дължа маичинство на стоиност 1150 лв , с лихвите.  Написах една жалба , че не съм работила и не съм получавала друг доход и че съм го пратила Евгений толково рано , защото и батко му е бил в същата градина , да използвам превилегията за приемане на второто дете веднага , без да чакам 1 година.

# 723
Трапезица , мисля че имаше тема по въпроса и как стоят юридически  нещата в под форума на НАстоящите и бъдещи майки ....
ако намеря лунк ще ти го пратя...

Мисля, че за жалост...ще трябва да им върнеш въпросната сума  Sad Hug

# 724
# 725
Мерси за инфото- ще погледна, но явно ще трябва да се връщат тези пари на държавата.

# 726
Аз не съм в това положение, но не съм много съгласна, че майките трябва да връщат тези пари. Не стига, че взимат на босия цървулите, ами...
Плащаме тоците, водите, помощите и затворите на циганите....да вземат от тези пари Twisted Evil

На мен ми излезе конец от раната (10 месеца минаха newsm78) и май има и още. Попритесних се. Не е ли редно досега да са се разградили, а щом не са успели, да са излезли вече?

# 727
Нинка, ако говориш за разграждащите се конци...на мен от първата епизиотомия ми излизаха със сигурност до година и половина на Никол...ама аз имам и много вътрешни деее....За външния КАНАПЕН нема да се повтарям  Mr. Green

п.с. знам че говориш за операцията си  Hug  ..но  предполагам че се разграждат с една и съща скорост без значение къде се намират...

п.п.с. за мен е малко спорен въпроса...по принцип поддържам  "другото" мнение и мога да се обоснова...но да не навлизам в поредния безсмислен спор   bouquet

# 728
Здравейте Simple Smile
Трябват ми майки от гр. Пещера, но тъй като не намирам тема за такива ще пиша във вашата, че май сте най-близо  Grinning
Извинявам се, ако ви преча нещо.
Скоро ще ми трябва квартира в гр. Пещера, дългосрочно - едностаен, двустаен, стая от къща .. каквото има  Thinking
За един човек е, по възможност обаче да е обзаведена - легло, хладилник, печка поне ми се иска да има.
Обаче .. в интернет нещо хич не намирам. Как си търсят квартири хората от вашия район? Има ли някакъв регионален вестник с обяви .. ?
Или на място трябва да се обикаля, с надежда някъде да има табела "дава се под наем"?

# 729
 Peace Или чрез агенция за недвижими имоти. Но пак ще трябва на място да се отиде поне за оглед и сключване на договор.

# 730
Да, от вътрешните шевове са....Външния беше един, с две панделки в края и го махнаха още едно време.
На едно място четох, че някои се разграждали бързо до 48 часа, но други за година-две newsm78 На мен със сигурност са ми сложили от вторите, защото при тая рана, ако се бяха разградили за два дни, щеше да...зяпне Confused
Ама се притесних да не стане някоя беля, макар че всеки ме успокоява, друго си е някой от опит да каже.
Благодаря.

За майките - никой не спори. Попрочетох малко, защото не бях много наясно. По закон нямат право на тези пари, в същото време знаем какво е детето ти да тръгне на ясла. В първите месеци се скапва от рев и боледуване, поне болшинството, така че и майката не може току-така да се върне на работа, или почти постоянно е вкъщи в болничен...но...
ни така, ни иначе...

Мисля си и се чудя дали поне половината от тези майки са знаели, че нямат право на тези пари, ако се върнат на работа.
На мен лично ако никой не ми го каже от служителите, няма как да знам. Все си мисля, че държавата ми дава пари за този гражданин до навършване на двете му годинки, просто за да ми помага Embarassed Малко наивно звучи, ама то същата простотия като с детските и ваксините стана....Да не ги взимат на градина от шубе, донякъде разбирам, ама чак и детските.

Пусти цигани, всичко е заради тях #Cussing out

# 731
Пусти цигани, всичко е заради тях #Cussing out

зарад тях е ми  Close

# 732
Момичета изследванията за прием в детска градина плаща ли ги здравната каса newsm78Една приятелка ми каза, че си ги е платила а една друга ми показа направление  от нейния лекар и каза, че касата ги поема  newsm78 Нещо не ми е ясно newsm78

# 733
Мечтание, поема ги. Той май само беше кръв, урина и паразитология...

# 734
видяхте ли падащи звезди???

аз видях, даже първата/ТЕ бяха като сноп от опашка на комета...много зрелищно и взимащо дъха...даже успях да си пожелая  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт