Съжалявате ли, че (не)живеете в гр.София?

• 18 814
  • 498
  •   1
Отговори
# 300
Ееееееее,получих мигрена от вас!Да не сте в "Сблъсък"! Wink

# 301
Ееееееее,получих мигрена от вас!Да не сте в "Сблъсък"! Wink
Аз пък искрено се забавлявам...  Mr. Green
То не са изблици, емоции, напъни за оригиналничене... Разкош, ама от мизерия - душевна най-вече...  Joy

# 302
Аз нещо не мога да свикна. #CrazyПонеже живях малко време в Германия и съм чела и писала във форуми,съм свикнала,когато някой зададе въпрос,да му се отговаря кратко,ясно и по темата.Следващият изказва мнение коренно противоположно на първия,но без никакви обидни коментари,ирония и ехидни забележки.Е,не мога да разбера агресията и нетолерантността,която цари в българските форуми.На всяка цена другият трябва да бъде обиждан,унижаван,подиграван...Разбирам,че като има две различни мнения има и спор,но трябва ли този спор да бъде превръщан в махленска разправия?!...И накрая какво ще постигнете,тези които обичат София,ще убедят онези,които я мразят,тя да стане любимият им град,или софиянци ще хукнат през глава в по-малките градове и села?...Спорете си,ваша работа,ама негативната енергия не е в полза нито на този,който я изпраща,нито на този който я получава.После защо чужденците коментирали,че българите сме вечно мрачни,намусени  и негативни..

# 303
Важното е да става сеир  Mr. Green

# 304
Те тия теми винаги са едни и същи и основната цел е да става сеир. 

# 305

иначе офтопик - Морето ни не е зле, малко е мръсно, защото няма голям отлив към океана и Дунав вкарва мръсотията на половин Европа в него та му е трудно да се изчисти, но по добре от без хич. Кофти за стреса който получавате от натъпканите Варна и Бургас лятото, ама колко става в празно в София - ех, кеф

Морето ни не беше зле...но вече е много зле. И не са причините Дунав, липсата на океан, или че то не се чистело. Мърсотията която се излива от всички хотели, хотелчета, ресторанти и т.н., правят така че то да е замърсено от май до ноември.

Никой никого не е накарал на сила да седи в София, нали? Досега не съм видяла някой несофиянец, който живее под наем да е направил нещо за София, всички плюят колко е зле и мрънкат и мърморят. На който не му харесва, си хваща дръмката и отива там където няма да мрънкоти и да пише колко му е зле в София.

Варненци недоволстват за през лятото, ами ако във Варна беше отишъл  всичкия този народ, а не беше дошъл в София, пак ли щяхте да сте недоволни че имате туристи през лятото?

Не мога да повярвам че такива теми все още вълнуват така отчаяно хората.  newsm78 #Crazy

# 306
Не съжалявам, приятно ми е да живея тук Simple Smile Наистина градът е претъпкан, задръстванията са дразнещи, има си всички неуредици, за които може да се сети човек... Но също така има хубава стара архитектура (жалко единствено, че никой не я поддържа!), жива атмосфера и готини местенца, на които да се позабавлява и отдъхне човек.

# 307
  • Sofia
Живея в София, учих в друг град, съжалявам, че не учих тук, но не мога да съжалявам, че работя и живея тук в София. Другото, което не ми липсва, е варненския вятър. 

# 308
  • София - Варна
 "Досега не съм видяла някой несофиянец, който живее под наем да е направил нещо за София, всички плюят колко е зле и мрънкат и мърморят. На който не му харесва, си хваща дръмката и отива там където няма да мрънкоти и да пише колко му е зле в София."

Аз съм "несофиянка", не харесвам София, живея под наем, но въпреки това не съм изхвърлила и 1 боклук извън местата отредени за това. И ходим заедно със семейството ми да почистваме Витоша. Но нова не е до месторождение, а до нещо друго. И колко от кореняците излизат да чистят около блоковете, в парковете, в планината. Защото обикновено се събираме в планината не повече от 200 души?

# 309
  • Linz
Първа опция. Проблемът на София не е, че е голям град. Аз обичам големите градове, мегаполисите, но тук стана вече нетърпимо- София се пръска по шевовете, няма въздух вече. С удоволствие бих си сменила местожителството... в България, в чужбина- няма значение. За съжаление е невъзможно Confused

# 310
Аз съм "несофиянка", не харесвам София, живея под наем, но въпреки това не съм изхвърлила и 1 боклук извън местата отредени за това. И ходим заедно със семейството ми да почистваме Витоша. Но нова не е до месторождение, а до нещо друго. И колко от кореняците излизат да чистят около блоковете, в парковете, в планината. Защото обикновено се събираме в планината не повече от 200 души?

Достатъчна е отрицателната енергия, която излъчваш. 

# 311
  • София

А! Ела да видиш пернишкия тарикатлък при шофиране каква положителна енергия събира по кръстовищата...

# 312
От София съм и съм живяла там 30 години. Много си я обичам съответно. Редовно отскачам там за уикендите да си видя приятелките. Но не съжалявам, че не живея там, защото нямаше да успея да постигна нищо от това, което имам сега. Късмета ми излезе на друго място  Wink Освен това ако живеех в София и работех на пълен работен ден както по-рано, никога нямаше да се навия да родя второ дете, колкото и да ми се иска. Сега съм в малък град и бих отгледала и трето, ако мога  Peace София ми е много любима, но нямам желание да се върна там за постоянно.

# 313
От София съм и съм живяла там 30 години. Много си я обичам съответно. Редовно отскачам там за уикендите да си видя приятелките. Но не съжалявам, че не живея там, защото нямаше да успея да постигна нищо от това, което имам сега. Късмета ми излезе на друго място  Wink Освен това ако живеех в София и работех на пълен работен ден както по-рано, никога нямаше да се навия да родя второ дете, колкото и да ми се иска. Сега съм в малък град и бих отгледала и трето, ако мога  Peace София ми е много любима, но нямам желание да се върна там за постоянно.

То си личи, че си от София - по класата.  Вместо да кажеш -  Уф, как се забих в този малък град, мразя го, ама на - ще им стоя и ще им разправям колко са зле. 

# 314
  • София - Варна

Как разбрахте? Аз попитах колко почистват?

Общи условия

Активация на акаунт