Понеже живях малко време в Германия и съм чела и писала във форуми,съм свикнала,когато някой зададе въпрос,да му се отговаря кратко,ясно и по темата.Следващият изказва мнение коренно противоположно на първия,но без никакви обидни коментари,ирония и ехидни забележки.Е,не мога да разбера агресията и нетолерантността,която цари в българските форуми.На всяка цена другият трябва да бъде обиждан,унижаван,подиграван...Разбирам,че като има две различни мнения има и спор,но трябва ли този спор да бъде превръщан в махленска разправия?!...И накрая какво ще постигнете,тези които обичат София,ще убедят онези,които я мразят,тя да стане любимият им град,или софиянци ще хукнат през глава в по-малките градове и села?...Спорете си,ваша работа,ама негативната енергия не е в полза нито на този,който я изпраща,нито на този който я получава.После защо чужденците коментирали,че българите сме вечно мрачни,намусени и негативни..
Наистина градът е претъпкан, задръстванията са дразнещи, има си всички неуредици, за които може да се сети човек... Но също така има хубава стара архитектура (жалко единствено, че никой не я поддържа!), жива атмосфера и готини местенца, на които да се позабавлява и отдъхне човек.
Освен това ако живеех в София и работех на пълен работен ден както по-рано, никога нямаше да се навия да родя второ дете, колкото и да ми се иска. Сега съм в малък град и бих отгледала и трето, ако мога
София ми е много любима, но нямам желание да се върна там за постоянно.
Освен това ако живеех в София и работех на пълен работен ден както по-рано, никога нямаше да се навия да родя второ дете, колкото и да ми се иска. Сега съм в малък град и бих отгледала и трето, ако мога
София ми е много любима, но нямам желание да се върна там за постоянно. Препоръчани теми