Отговори
# 630
  • Пловдив
gmarinova и моя мъж е така-с алергия. Миналата година и при него беше по-слабо изразена. Според него заради това, че валяло дъжд и отмила пуха от тополите. Много е неприятно. И да споделя, че според нашата педиатърка тази алергия била наследствена, което значи, че и Марина щяла да има. Дано да не е така.  Praynig
Geraldine дано Мо да е добре утре за кръщенето.  fingerscrossed За осциококцинума, знам от нашата педи три пъти дневно по едно флаконче, разтворено в малко вода.
bellaa честита годишнина. Много любов ви пожелавам.

Ние днес бяхме на главната в Пловдив. Имаше празник за децата. Водеща беше Гала и се снимахме с нея и с Марина.  Grinning Много добре изглежда на живо. Супер мадама е!
Марина пак ми отказа моята манджа. Яде, но съвсем малко.Направо не знам. Според мен готвя по-вкоусно от ДК, но май тя не е на това мнение.  Sad

# 631
Алиента от момента в който започна АБ даваме БиоГая
Този вирус даста дечеца настигна дано се оправят бързо  Praynig
Мен сега ме притеснява че се изрина явно от Панцефа тъй като го пихме скоро но лекарката каза с капки фенистил да го давам но поне му действа още след първия прием вече нямаше Т, сега и е много кисел вади 4-я кътник
Вела честита годишнина пожелавам ви дълги години любов  Heart Eyes
Нинанд това беше едната причина поради която не записах Гого на кухня, че ще свикне с техния вкус и след това като няма кухня няма да яде моите манджи
Джери и аз от Петя знам че се дават на често по няколко зрънца  Peace

# 632
  • Germany
Антибиотик се дава с капки от типа на Био гая за да няма разтройство  Peace  Ники с бронхита пи Аугментин, много бързо се оправи.

Не е добре да се дава Био Гайа с антибиотик, защото се губи ефекта. По добре след като се спре приема на антибиотика, да се почна пробиотика.

Дано всички болни са добре скоро!
При нас Брани вече и покашля и направо ми писна. За сега караме с инхалации, но ако до понеделник не се е оправил пак ще ходим при доктора. Направо се чудя дали да не спра Бобо от детска тази седмица, че ако донесе още нещо преди морето ще се гръмна...

# 633
Ели се оправи още вчера. Размина се без Т, сополи и кашлица. Да, обаче, сега Павел го хвана, а толкова се надявах да не е вирус. Два дена ги държахме в отделни стаи и... пак го хвана. Преди малко повърна всичко, което беше ял днес. Сега пак изтекоха разни сокове. Боби отиде до аптреката за глюкоза. Елена поне си казваше като й се доповръща и бързо й подавах легена, ама Павчо като не може... Не знам как ще изкараме нощта. Иска ми се да не повръща повече, но като знам при Ели как протече... Аз от сутринта сущо съм с болка високо горе в корема, все си полягвам, върти ми се главата. Явно и аз го карам в по-лека форма. Офф, много ми е криво и притеснено.

Моля за помощ:

По колко глюкоза да давам на малкия - 10 кг. е?

А какво да му дам за вечеря? Страх ме е да не повърне отново? Мляко ли? Или нещо друго е по-добре?

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 19:36 от polito_87

# 634
bellaa честита годишнина! Много любов и щастие.

Болничките -бързо оздравяване. Praynig

# 635

Не е добре да се дава Био Гайа с антибиотик, защото се губи ефекта. По добре след като се спре приема на антибиотика, да се почна пробиотика.

Мони, това със сигурност ли е, от доктор ли го знаеш, защото на мен 2 докторки са ми предписвали биогая за децата когато са на антибиотик  Rolling Eyes
И ние в отбора, Благо беше 3-4 дни леко хремав, от днес следобед е с температура, гърлото ме у доста червено, носа почти спря да тече, утре сутринта сме на доктор  Sad
bellaa честита годишнина и от мен   bouquet

# 636
  • около Варна
Алиена, на мен това, което са ми казвали за Био Гая е, че възстановява чревната флора, която е нарушена при приемане на АБ/и не само/ и ми го изписват за възстановяване след АБ. Ама то разни лекари-разни мнения, та кое е правилно не знам.

Тази хомеопатия, която бях написала за разстройство я препоръчвам с две ръце, сега и на малкия ми я изписаха и за един ден се повлия, че и той пипна някакъв летен вирус.

Да попитам вашите деца потят ли се? Моят Георги е някакъв кошмар, дори да не е толкова топло е целия мокър, ама постоянно му е мокра главата, ни да слагам шапка, ни да не слагам, как ще го опазвам цяло лято не знам.

Друго, което ме притеснява е, че много нестабилен в ходенето, стъпва на пръсти, пъчи корема и ми се струва, че замята единия крак, в смисъл едното му стъпало стои нормално напред, другото изкривено навън, чудя се да го водя ли на ортпед или да изчакам да проходи.

Иначе вече взе да се очовечва, не реве от чужди хора/то беше ужас неговото/, разбира всичко, прави номера, абе много ми е сладък и палав, да ми е жив и здрав:)

Някой беше питал за ревността при по-големите деца. При нас стана голям проблем, като се има предвид малката разлика, т.е. Ева не помни времената преди Жоро. Винаги е проявявала ревност, но в последно време е огромна, придружена с агресия към брат и, мисля, че защото той вече не е лежащо ревящо бебе, а осъзнат човек и тя изпитва страх някакъв, само повтаря това е мойта майка, намества се в мен и му вика няма място Гоги ooooh! Интересно ми е близнаците дали ревнуват родителите си един от друг.....

Лека вечер на всички, на болничките да оздравяват бързо и никакви вируси повече Hug

# 637
Ей, Поли, много кофти за Павчо. НЕ знам за 10 кг, но на мен ми даваха по една супена лъжица като съм била малка. Щом го помня обаче, явно съм била над 3 годишна Sad дано се включи някой!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИЦИ НА Aya и Славена! Да са живи и здрави Емма и Боянчо. Този хубавелчо заслужава един милион целувки и още толкова прегръдки! Дано празниците са били весели и диви! Вече видях снимки на момъка, тези очи ще поглъщат женски сърца  Heart Eyes

Вили, Петър се поти, но не прекалено. Обикновено се поти като спи. За ортопед, не знам, аз бих го завела, за да не се притеснявам.

bellaa, честита годишнина! Желая ви да отпразнувате с влюбена нощ, дълбоко спящи деца и за десерт свежи сутрешни усмивки за всички :Р

# 638
Ех, Грета, благодарско за комплиментите  Heart Eyes
Ние не празнувахме, свекър ми беше много-много болен и не успяхме семейството да се съберем, но си направихме малко парти у дома само четиримата. Боян пощуря от кеф, каката и тя намаза подарък покрай рожденика...
Бела, честита годишнина на теб!
Вили, и Боян ми се поти много, особено като спи, направо е вода, ние вече включваме и климатика в спалнята, защото не се издържа и пак е горещо...
Поли, аз на голямата давам глюкоза, защото тя много бързо ми се обезводнява - по 1 ч.л. през 15-20 минути.

# 639
Polito 87, започни с лечебна хумана HN , както писах има и една с електролити. Аз лично при възраст 20+ и 60кг пиех по 1-2 с.л. на 30 мин . Моя непрофесиоанел съвет е 3 дни лечебна хумана и ден, ден и половина глюкоза аз лично бих даваала по 1 ч.л. на все половин час /тя и засища, пак от личен опит го казвам и поне аз не чуствах глад, така че ако не яде може и от нея да е/. Давай му вода, сокчета да не се обезоводни. Успех Hug
ПП консултирай се и с лекар ! Peace

# 640
Добро утро - май аз съм най-ранобудна/не по мое желание  Wink/ - Марти както винаги в 6.00ч. беше кукуряк!
Виждам че има много болни дечица - всички по-бързо да се оправят  Praynig, че на повечето им предстоят първи РД!  Hug
wiwi - Марти като почна да се изправя така правеше едното краче встрани, но сега се оправи. И аз много се бях притеснила. За да си по-спокойна идете на ортопед, надявам се че е само временно! Аз ще водя Марти на ортопед като проходи стабилно.
Грета - и аз имах проблеми с алергията - при мен беше кашлица - ама по цял ден и посред нощ изведнъж се събуждах и пак се почваше - ходих на лекар, изписа ми противоалергично лекарство - Зенаро се казваше - сега съм добре. Иди на лекар - не че ще ти оправят алергията, ама поне ще те облекчи, докато преминат полените и разните му други мъхчета.
Нинче - това дето ви го е казала педиатърката не е задължително да е вярно - може да е алергична, може и да не е. В рода на баща ми - баба ми, баща ми бяха алергични към аналгин -  и брат ми също е, но аз изобщо нямам алергия към аналгина.

# 641
Добро утро и от мен,почерпете се с кафе,защото денят е прекрасен Hug
bellaa честита годишнина и от мен на патерици  bouquet
wiwi Алиджан също се поти много обилно,когато го водих на лекар, защото се притеснявах да няма някакъв проблем той ми каза ,че няма нищо страшно а и при нас играят роля кг..Като стана въпрос за кг.диетата се оказа много добра видимо подобрение имаме и изглежда както връстниците си вече Wink
Polito 87 Hug

# 642
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Божидар на Водица, Андреа на dnd11174, Калоян на kakadjena, Андрей на Мади! Живи, здрави, весели и щастливи да са!

Сенайде, мерси за кафенцето. Имам нужда, че снощи то не беше Евровизия, не беше Белязаният...

Момичета, благодаря ви за съветите и подкрепата  Hug Повърна само 5-6 пъти (през 15-ина мин.), като последният път беше след вечеря. Глюкоза почнах да давам по 1 ч.л. на 30 мин. (и аз така бях чувала, но не бях напълно сигурна). Детето си спа спокойно цяла нощ, бесня рано сутринта и сега пак спи. Ще видя как е след като закуси. Дано няма повече проблеми. Общо взето се справи с проблема по-бързо и леко от сестра си.

При нас проявите на ревност понамаляха (явно е на периоди).

Виви, дъщеря ми като прохождаше, така си замяташе крачето. Докторът каза, че още са много малки и не могат да контролират с точност движенията си и че с времето походката се оправя от самосебе си. Сега си ходи нормално.

# 643
  • Germany

Мони, това със сигурност ли е, от доктор ли го знаеш, защото на мен 2 докторки са ми предписвали биогая за децата когато са на антибиотик  Rolling Eyes

Да, нашият педиатър ми го каза и лекаря при който бях последния път с едно възпаление, за което трябваше да пия антибиотик.

Честит празник на всички рожденици днес! Да са здрави и усмихнати!

# 644
Честит рожден ден на всички които са пораснали през последните дни!  bouquet  bouquet  bouquet

Bella честита годнишнина мила много много години още влюбени и щастливи заедно!  bouquet  bouquet

Полито радвам се че е по добре малчо бързо да се оправяте Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт