Фотография # 47

• 32 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Момомай ще е по лесно да кажа какво още не съм купила;)))))))))) започнах от преждите уж на шега, после се научих да плета, най елементарни плетки, но пък заложих на по интересни прежди;( като не мога друго;(покрай преждите накупих сумати игли, и други необходими аксесоари;(и от там се започна, след това започнах с търсенето на цветя;( малко мисия неуспешна, все не намирима нищо интересно;( после се започна със шаловете;( от там със ленти за коса;( панерчета , кошници и кошове, кожички и одеала във всяка една гама;( после се започна и с най различни хартии, които се надявам да ползвам за фон;((а сега се насочих и към тюловете за разни тутута, после се накупиха сумати копчета и панделки за разкрасяване на нещата..........има още какво да се желае, ама нямам място вече да ги съхранявам;( и накрая ако не мога да сгъна бебето в позата която искам и не мога да направя нищо незнам ще се изям от яд;(((((((((((( Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 12:20 от E.L.I

# 151
Известно време няма да мога де ви следя, защото дъщеря ми се разболя от  шарка ,под карантина сме и отиваме на вилата, а там нета е спрян и не зная кога ще го пуснат. Весели празници ви пожелавам и много хубави снимки!

# 152
Известно време няма да мога де ви следя, защото дъщеря ми се разболя от  шарка ,под карантина сме и отиваме на вилата, а там нета е спрян и не зная кога ще го пуснат. Весели празници ви пожелавам и много хубави снимки!
Шошинадявам се ,че не е морбили за което се шуми напоследък доста;( бързо оздравяване;) и от теб чакаме снимки от вилата;)

# 153
Варицела е

# 154
Асолче, ако трябва да съм честна, на фона на Натали другите снимки не се открояват  Grinning. Просто нейните са мнооого по-забележителни. Много ми харесва тази жена, как излиза на снимки, простооооо!!! Абе от къде ги намирате тези фотогенични приятелки, за завист си е.

Дуци, този кадър в средата на триптиха аз и като самостоятелен го виждам, хубав е. Китката не ме радва много... ама то тук напоследък толкова много китки се изсипват, че настъпва пренасищане  Grinning

Ели, хубав ти е селфа, я не се ядосвай. А за бебето, мисля че ще имаш доста кандидати за помощници, хахаха, ей Муцуната наскоро беше показвала едно доста добре сгънато, то май от майката зависи дали ще остави бебето да го гънат и превиват,  Joy а ти си достатъчно крейзи, според мен (в добрия смисъл, да не се впрегнеш сега  Simple Smile) А като порастне беб, обявяваш гаражна разпродажба на аксесоарите  Joy

Шоши, бързо оздравяване, не е страшно това с варицелата, само не й давай да се чеше на моделката, че да не й останат белези от пъпките  Heart Eyes

Момо до кога е зима при вас? Аууу, не мога да си помисля даже за сняг! Аз съм родена за тропиците  hahaha

И накрая, да си задам и въпроса - наясно ли е някой, може ли да правят поправки по екшъните? В смисъл такъв - имам един готов екшън, и искам да речем да му махна някои стъпки, или пък да добавя, и накрая искам да го накарам да ми групира всички нови лейъри? Възможно ли е, или трябва да се запише на ново? Уточнявам, че не е мое производство, и не зная какви точно са действията, които извършва.

# 155
  • Варна
Асол-тривиална е-да, съгласна съм, от цялата серия нищо не ми хареса, а много исках на нещо морско да сложа детето...
Момо-отпуснах и малко въздух... Simple Smile
Благодаря ви, както и на момичетата,които коментираха във ФликР...

# 156
Lois, на всеки екшън или пресет можеш да правиш промени. Ако е изпълнена командата flatten image накрая, върни стъпка назад и ще ти излязат всичките слоеве. Можеш да цъкаш по всеки от тях, да променяш смесването и други неща. Можеш дори да ги изключваш. Накрая като си готова, можеш да изпълниш пак командата  flatten image и ще те пита дали да изтрие скритите слоеве. Това е за ФШ, в ЛР е още по-лесно.

# 157
Lois дано поне веднъж лудостта ми помогне да направя  нещо както искам;))))))))))) Laughingселфа го махнах уж да го пооправя, ама после се отказах,все искам облечена бременна снимка да имам и все не мога нищо да измисля;(

# 158
Явно не съм си формулирала достатъчно ясно въпроса.
Наясно съм, че мога да променям смесването и другите неща.
И това, че могат да се изключват, ми е ясно също.
Това, което искам да знам е, дали могат да се правят корекции в автоматиката на екшъна, а не ръчно да си играя със слайдовете.

# 159
# 160
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
О, Фрида, заключила си любовта в кадър.
Я хвърли едно очо тука - да видим дали пък Сара не е щерка на майка си  Grinning
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4559704537/sizes/l/

# 161
Lois, теоретично, да  Mr. Green: пускаш "запиши нов екшън" - стартираш екшъна, който искаш да промениш, правиш си промените по него (изключваш слоеве, намаляваш, увеличаваш), флатън, и натискаш "край на нов екшън." И си го запазваш.

Т.е. теоретично, твоя собствен нов екшън пуска съществуващия такъв, променя го, запазва, и готово. Кажи, ако стане  Laughing

# 162
Деси, много е добра Сара. Но тя е и щерка на баща си.
Някой ден ако имаш време моля те ми запиши нейните снимки, искам да ги показвам.

# 163
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Няма проблем, ще ги запиша.

Иначе нали знаеш, че майките сме виновни за всичко, така че, моля те, приеми заслугата си в случая охотно  Mr. Green

# 164
a, Miшето ме изпреварила, но и тук по-подробно (като за мен  Mr. Green)
http://livedocs.adobe.com/en_US/Photoshop/10.0/help.html?content … 30713489DBD4.html

Общи условия

Активация на акаунт