Фотография # 47

• 32 167
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Лоис, страхотни са!
И обработката им е много подходяща.
Много много много леко бих изправила хоризонта на 1 и 3-тата.
Леко са ми килнати на дясно.
(А може да е от земетресенийцето дето друсна преди 5 минути  Confused)

# 136
  • в гората
Много благодаря за небивалия интерес към МОЯ азис Joy Joy Joy.

tchara, мерси за хубавите думи!  bouquet

Лоис, обработката много им тича на тасоските снимки. Харесват ми, а за лежерните разходки и мързела завиждам НЕблагородно:)

Рибке, много хубав портрет на детенце. Фен съм и на този тип обработка.

# 137
  • София
да се запиша, че съм пропуснала..

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:36 от EliG

# 138
  • Варна
От днешното ми излизане най-сполучливата ми снимка е гърбът на малкия ми мушмул... Все се случва в най-голямото слънце да сме навън, и почти всичко,което снимам е наполовина в сянка

http://www.flickr.com/photos/tonimirka/4557961419/

# 139
тъй като нямам нищо впечатляващо за споделяне, пускам ви един много впечатляващ поне за мен блог
http://shadenproductions.com/blog/
прибавям и линк към стрима иSimple Smile
http://www.flickr.com/photos/brookeshaden/page2/

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:40 от Гаргамелчо

# 140
  • София
Дуци с най-голямо удоволствие, ако се вдигнеш до дойдеш до тука, това ще е  най-малкото, което мога да направя за теб:)))
ЛемонДеси, наистина защо не метнеш линкове на Дуци,  и  файрбърд да направи същото!- не бъдете излишно скромни,   обяснявате страхотно!

и аз най-нахално искам  Laughing като компенсация, че изчетох целия спор Hug

# 141
Ели, ставаше въпрос в началото на темата да  има линк към помощна такава, където да се съберат  обясненията на момичетата Hug

Една малка рожденичка от мен:))

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:58 от Jaly

# 142
Една малка рожденичка от мен:))

Като някаква лилава приказна пчелица е. Напомни ми за Палечка  Simple Smile

# 143
Луиза, много апетитни твоите сники...дори като гледам тези с лодките и ми идва да ям Simple Smile)))))) Има нещо вече като ти видя името  Laughing

Е.л.и , още малко и ще гледаме бебе?? Simple Smile))

Много Убав Азис  Peace

# 144
Азис е жълт, щото е прекалил със солариума и помадите за тен Laughing

Тасоските снимки много ми харесват. И Пеперудката на Джали. И какво видях още не помня, този спор ми размъти главата. Аз съм тук от година и малко, има някакъв цикъл на скандалите.
Джали, пиши на лични къде си, да знам ако тръгна командировка някъде Grinning
Айде че аз скоро не съм пускала снимки в темата, да пусна, нищо че някои от вас са ги видяли във фликр:

Обработката е на Дамаянти:

Любима цветова комбинация - розово и кафяво, иначе май е постна снимчица Rolling Eyes Mr. Green

# 145
Пумпал така е;)))))))))))) аз полудях по цял ден обикалям за аксесоари за снимки май се поулях;( вече няма къде да ги съхранявам;( хората ми се чудят как за една снимка толкова много труд вложих;( вече имам 25 шапки Laughing..........и купища други глупости;) от покупки за неща за снимки другите важни покупки за бебето ги забравих;(((((((толкова неща още не съм купила;( а и като се замисля, че има вероятност да не  мога да направя и една сполучлива снимка Confused

Jaly все красиви хора около теб;))))))))))))))))може да те търся спешно за помощ относно бебешка кожа;( не ми сев ярва да се роди перфектно бебе, как ще му обработя кожата идея си нямам;( така и не можах нищо да направя с тези екшъни;(

# 146
Добро утро:)
ЕЛИ, толкова снимачки в София,  ще се притекат на помощ, а за кожата на бебчо- няма  да се плашиш,  ще  я направим, няма  да го оставим така детето, ти само се прибери в  къщи  по живо по здраво, всичко друго не го мисли отсега!

# 147
Добро утро:)
ЕЛИ, толкова снимачки в София,  ще се притекат на помощ, а за кожата на бебчо- няма  да се плашиш,  ще  я направим, няма  да го оставим така детето, ти само се прибери в  къщи  по живо по здраво, всичко друго не го мисли отсега!
Мерси Jaly   Hug

# 148
Луиз, много хубави кадри.... малко ви завиждам и аз за пленера, въпреки че преди 3 седмици бях до Тасос... свиркайте друг път Wink И чакам с нетърпение снимките и на Надето...  Hug

Дуци, и във Фликър май писах... много готин триптих Simple Smile

Дени... тази е чисто луда  Joy Joy Mr. Green
харесват ми някои неща

Фрий, видях че си снимала едни портрети до една червена тухлена стена... това стената на районния съд лие? Много е фотогенична и аз отдавна съм й хвърлила око  Mr. Green

Госпойце, като цветове е добре, но няма нищо друго в снимката.... поне да беше в цял ръст, да тичаше към морето или нещо подобно. Когато навън има силно слънце, можеш да пробваш контра жур да направиш, получава се интересно Wink

Два портрета от мен:

Какво ще кажете за винтиджа?...  Thinking

# 149
лоис, и на мен ми беше приятно да прочета и видя снимките! едно топло и слънчево... а при мен днес вали сняг и то не леко и пухкаво, ами си е истинска виелица.
джали, харесва ми феичката, но нещо фона не ми, особено в дясната страна. може би една текстура само върху него?
г-ца димитрова, повече въздух и трябва на тази снимка.
асол, страхотна серия на оранжевата ти приятелка. за винтиджа не съм сигурна .. малко ми сивее кожата.
ели, какво толкова си купила?? интересно ми е. кажи да се ориентирам и аз. Simple Smile
дуци, триптиха е много готин. много му отива обработката.

Общи условия

Активация на акаунт