Фотография # 47

• 32 161
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
... спам - несрам, голо записче ...

# 121
еdira, ти мъж ли си или жена ? Линка който си дал/а към ФФ е на мъж  newsm78
И пикасата към която линкавм ми е мъжка  Mr. Green

# 122
Линда, какво хубаво попадение с А.
(абе знаех си аз че сме сродни души с Азис - и кръстовете ни и маникюрите ни еднакви, отивам да си купя изкуствени мигли с диаманти)  Mr. Green

Веси, теретично има начин да се изреже детето и да се смени фона, но е изключително пипкаво, ако искаш да го направиш качествено, предложението за текстура е по-добро, но трябва и тестурата да е подхоходяща... (съществуват добри филтри за рязане в интерес на истината)

Асол, не мога да го оценя тоз портрет - още съм под влияние на ч/б с балончето!!!

Хайде, разкажете за пленера на Тасос де!

хем ми харесва тази обработка, хем нещо ме тормози, но не разбирам какво Sad

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 15:48 от Agent Provocateur

# 123
еdira, ти мъж ли си или жена ? Линка който си дал/а към ФФ е на мъж  newsm78
И пикасата към която линкавм ми е мъжка  Mr. Green

И последно мъж или жена  си  Mr. Green

# 124
MardiGras, супер е!  

Веси, когато линията на диван или креват минават през главата на модела пробвай да промениш ъгъла на снимане (малко по-отвисоко), така че тази линия да мине над главата..,или промени позата на модела да "свлече" малко по-ниско. Във всеки случай не заставай да снимаш челно.

Мирама, когато детенцето гледа вляво на фотоапарата оставяй повече "въздух" в тази част от снимката. Иначе червено и зелено е страхотна комбинация и много благодатна за снимане Simple Smile Понякога светлината не е толкова "фотогенична", колкото друг път и затова не винаги и не всяка снимка стават особено ефектни.

Bagira, какъв чаровен модел!! Wink И каква китна градина! Бих направила кроп малко над лалетата и до ниското храстче вляво на апарата, така че детенцето да не е толкова центрирано и да се вижда по-малко от портата.

Агент това сухо цвете ли е? Защото така е излязло. Доста шум се вижда и това наи-вече не му е наред. Като тоналност ми харесва, но структурата не.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 16:24 от Ddaisy

# 125
айде почвам да разказвам аз  Grinning

пристигане, заминаване

ежедневие  Grinning

работно място

следобедно узо

това всъщност може и да е раят...

не останахме гладни, нямаше шанс  Joy

островни гледки

плаж, море и чадъри, какво друго да искаш? а, да! барът е току зад мен  Mr. Green

имам още някои, но на порции  Mr. Green
и с думи все пак - яко беше. Въпреки леко дезорганизираното поведение на 150 човека група, аз си прекарах чудно. Доста се и посмяхме, в частност на някои от светилата форумни  Joy. И да съм честна, въпреки някои от явните недостатъци, пак бих отишла.

Агент, хубава ти е китката, може би шарпът й е малко повече.

едира, шоши като ти го задава този въпрос, не те пита дали се чувстваш раздвоена относно личността си  Joy Все пак ФФ е място за авторска фотография, а пък тук също сме се събрали да си показваме собствените снимки, та така.

# 126
Lois, страхотен разказ с картинки,  благодаря че сподели! И завидях.... не съм сигурна, че  благородно:))))

# 127
Регистрациите са на мъжа ми, с леки изключения, които уточнавам винаги, снимките са мои.
старите са с Canon S2, по-скорошните с Canon 400D. Не съм ги разделяла, защото той снима рядко.

# 128
Agent Provocateur много ми хареса цвететето и обработката  Hug

Lois прекрасни снимки;)все едно и аз съм била там, толкова въздействащи снимки, обработката също много ми хареса;) за манджите да не говоря, че като гледам твоите снимки все ми се отваря апетита Laughing

# 129
  • Ах, морето
Благодаря на всички, които ми отговориха.  Hug

Agent, заинтригува ме с тези филтри за рязане.  Thinking Какво да търся по-конкретно?

Лоис, снимките са чудни, разбира се. Но и обработката много им подхожда.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 18:30 от vesi_127

# 130
  • Анкх-Морпорк
Муцуна, мерси за пилето! Направо е страшно, в буквалния смисъл на думата. Чайките са безкрайно лакоми, едно време един от птичарите разправяше как намерили един гларус пострадал и го нахранили, и той изял кори от хляб, огризки от ябълки, обелки от салам, хартия от баничка, една джапанка и един бинокъл заедно с каишката...  Mr. Green

За портрета на Азис - не жълтее, как не разбирате, просто е русичък! Laughing

Lois, хубав разказ в картинки, манджите ми се виждат двойно съблазнителни - защото хем ги снимаш вкусни, хем аз съм на чай...
Трябва да измислим някакъв знак, може би червена точка с надпис "диетаMr. Green

И като сте подели темата за плетачките и тн, да ви поздравя с една снимка (не е моя), която видях на фейсбук страницата за Световния ден за плетене на открито. Нали се вълнувате какво обсъждат плетачките...
И ми хрумна да питам - от толкоз дами тук, никоя не показа такива снимки?
(оскъдно облекло - не отваряй на работа) Wink
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs470.snc3/25811_135 … 947_7651491_n.jpg

Иначе темата за новаците се дъвчи по всички форуми, винаги има хора, които идват и се вписват в общността, и други, на които нещо не им изнася. Такъв е животът.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 17:54 от firebird

# 131
Предупреждавайте, бре, хора; черни точки, или нещо друго слагайте  Joy, файър, къде го намери този

Аз от работата  Embarassed влизам да видя какво сте писали; изключила съм ви аватарите/подписи/шарении да не се виждат, и синята форумна страница толкова професионално и безобидно изглежда, и днес - два пъти - първо Азис ме стресира, сега този младеж с оскъдната одежда...

Луиза, много хубави снимки.

Ох, пак ми се ходи някъде. (хем този месец два пъти мръднах отвъд острова  Whistling)

# 132
  • Анкх-Морпорк
Предупреждавайте, бре, хора; черни точки, или нещо друго слагайте  Joy, файър, къде го намери този

Аз от работата  Embarassed влизам да видя какво сте писали; изключила съм ви аватарите/подписи/шарении да не се виждат, и синята форумна страница толкова професионално и безобидно изглежда, и днес - два пъти - първо Азис ме стресира, сега този младеж с оскъдната одежда...
Написала съм си - при плетачките!
Ето с какво посрещат там новаците...  Crazy Това се води "рядка плетка".
Ама аз съм сложила линк, не директно снимката... Поправих се - да няма трудови злополуки Simple Smile

# 133
(оскъдно облекло - не отваряй на работа) Wink

Joy Joy Joy

Lois, много хубава разходка:)
ние бяхме там миналия септември, познах плажа на Макриамос:)
Ходихте ли до женския манастир? имаше и една много страхотна работилничка за грънци, златния плаж и онова малко селце на завоя за там? мотивира ме да се организирам да си направя книжката от там:)

# 134
Мише, и аз това установих, колкото повече ходя, толкова повече ми се ходи  hahaha
Файйър, то и аз сега диетка, че освен тези тук заснети, колко много имаше дето останаха незаснети! Но пък изядени  Joy
Дени, имахме си някаква предварителна програма, която не търпеше много вариации. Пък и още не е почнал сезонът, не видях работилничка за грънци. Май доста ни мързеше нас с Надето, ударихме го на таверни и лежерни разходки Whistling
Благодаря ви за коментарите.

Общи условия

Активация на акаунт