Фотография # 47

• 32 190
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Нана, всеки момент си чакам пилето за гнездото. Гнездото не е кой знае колко голямо, може би около 70см.

# 211
  • Ах, морето
Членски внос от днес:

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 12:18 от vesi_127

# 212
Нана, всеки момент си чакам пилето за гнездото. Гнездото не е кой знае колко голямо, може би около 70см.
Биляна от какво го изплетохте гнездото, че ние пробвахме с върба и нищо не се получи;( киснахме ги във вода обелихме ги и после започнаха да се чупят, сигурно нещо дървото не е било хубаво;(само дето толкова се измъчих;(

# 213
Асол, днес ти видях моделката, и на живо е прекрасна.
Само дето се чудя как тази жена може да е така фризирана и подредена в девет и нещо...
Беше с прическа и красива червена чанта.

# 214
Много вдъхновение ти пожелавам и забава с това пиле Simple Smile

Ели, е, те трябва в книгата на Гинес да се впишат, пък току виж им платили оттам, за да го завършат най-накрая...
Вярно, че не питаш мен, но ще ти кажа моето от какво е направено, предполагам и на Биляна е от същото, а именно лозови пръчки Simple Smile

# 215
Много вдъхновение ти пожелавам и забава с това пиле Simple Smile

Ели, е, те трябва в книгата на Гинес да се впишат, пък току виж им платили оттам, за да го завършат най-накрая...
Вярно, че не питаш мен, но ще ти кажа моето от какво е направено, предполагам и на Биляна е от същото, а именно лозови пръчки Simple Smile
Ама киснахте ли ги преди това, имали някаква подготовка;( още тази седмица ще пробвам и от лозови пръчки те и без това са по дебелички и ще стане по красиво;)))))ама по това време дали има Rolling Eyes

# 216
то това пиле, доста закъснява, ама за 1 път ще излиза извън двора на къщатата си.
Ели, не е върба, не са лозови пръчки, не знам как се казва. Мъжа ми ги бра и плете, ще го питам как се казва, ако името му не е популярно , ще го накарам да снима вида.

# 217
Един баш фотографски клип!  Laughing http://vimeo.com/11321229

# 218
вижте колко интересно, да фотографисаме света, всички едновременно Simple Smile
http://lens.blogs.nytimes.com/2010/04/30/readers-11/

фрида, намекваш, че повечето хора не са фризирани и красиви в девет и нещо?  Simple Smile

# 219
# 220
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
фрида, намекваш, че повечето хора не са фризирани и красиви в девет и нещо?  Simple Smile

Аха, те в 9 и нещо ако не са, цял ден такива си остават  Joy

Да не е ракита - то пак е върба, ама с по-гъвкави клони.

# 221
Не мога да ви смогна, което е чудесно, защото значи че темата се е раздвижила, а аз много обичам така:))))

На Муцуна и Лоис им възклицавах под снимките във фликъра, на  общото бебе на  Файър и Лекси също писах.

На Асол тази моделка толкова я обичам, че никакви кусури не намирам, а това следва да значи, че  разбирам от мода Joy

На Диема добре дошла и от  мен, добавих те в контакти:))

Веси, гаргамелчо даде ммого хубави препоръки за снимането на бебета, аз само подкрепям, понеже имам  много блед личен опит, знам само че пухтях  през цялото време и виках" абе това бебе  защо мърда толкова"... с две думи не харесвам как го позиционираш, така сниман отгоре не ме  радва Peace

# 222
Асол, днес ти видях моделката, и на живо е прекрасна.
Само дето се чудя как тази жена може да е така фризирана и подредена в девет и нещо...
Беше с прическа и красива червена чанта.

Joy Joy Тя е! С прическата от вчера Wink и с прекрасни червени обувки Simple Smile)) Ами и аз съм фризирана и подредена в 9, но я ела да ме видиш в 5!  Mr. Green Mr. Green

Що не я спря? Тя щеше супер да се изкефи Simple Smile)))

# 223
Защото бях супер натокана, с раница около кила и обувки, които ме карат да съжалявам всеки път, че съм ги обула.
Тоест бях устремена да отида в офиса и да ги събуя.
Нищо другия път.

# 224
асол, много е готина тази жена, наистина! сега разгледах целия и сет - има стари снимки, които не съм виждала; просто е родена за модел. но и ти много добре си се справила!

седмица 28:

и още една

Общи условия

Активация на акаунт