Фотография # 47

• 32 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Момо, ти уби всичко фотографско в мен!...Прелестен портрет, светлина, обработка! Каква е светлината всъщност, супер е.

# 226
Веси_127, супер сладки снимки с бебчо. На фликър не ме пуска мен, сигурно не съм в котактс. http://www.flickr.com/photos/24930155@N04/

Файър и Лекси, когато бебето е събудено снимките стават трудно.

Момо, браво хиляди пъти Simple Smile

# 227
ето го пилето, само 2-3 снимки имам в гнездото, не му върви на това гнездо

# 228

Понеже Малена ме пита как сме намерили коне пък сега, пък при тва бели, че и в 3 размера  Mr. Green, та да ви разкажа: 
Късмета явно си ходи с нас. Минавахме по случайност през парка, покрай конната база, дето е близо до стадиона. Тия тримата си пасяха най-спокойно и някви лелки ги сснимаха. Викам на Натали - край, направих сега шедьовър  Mr. Greenи почнах отляво-отдясно, отпред-отзад, натали с коне, само коне, коне които ядат маргаритки и пр.  Crazy абе както си трябва... По едно време обаче кобилата като се изнерви, явно заради малкото... като рипна и като хвърли един къч на понито в корема...  Shocked трябва да в икажа,  че ентусиазмът ми мигом се изпари... и двете дадохме заден ...  Mr. Green и мисля че нямам шедьовър на всичкото отгоре... Tired  Mr. Green

# 229
фрий, в тъмна стая с тъмни пердета и едното малко дръпнато, колкото да влиза малко светлина. благодаря ви на всички за коментарите и комплиментите!
малена, това ти е една от най-хубавите бебешки снимки!
асол, не искам да те обидя, но на мен тези коне за фон никак не ми се връзват с натали в този кадър. иначе обработка и модел - перфектни!

# 230
Momo, за кой ли път ще кажа, че си родена за селфове и всеки следващ по-добър от предходния.

Милена, пробвай в гнездото спящо бебе може тогава да му провърви (на гнездото не на бебето Wink )

# 231

асол, не искам да те обидя, но на мен тези коне за фон никак не ми се връзват с натали в този кадър. иначе обработка и модел - перфектни!

Абе то и на мен ми замириса на чалгийка, затова сложих смешно заглавие...  Blush

А твоят селф отново е феноменален....  Shocked

# 232
Momo, за кой ли път ще кажа, че си родена за селфове и всеки следващ по-добър от предходния.

Милена, пробвай в гнездото спящо бебе може тогава да му провърви (на гнездото не на бебето Wink )

ами, спящо го чакахме повече от 2 часа.
Абе, отказвам се от гнездото. Загубих интерес.

# 233
Здравейте, след като успях да прочета какво сте писали и да видя какво сте показвали, разкошни снимки, реших и аз да се включа. Имам фотоапарат от 4 месеца и упорито се опитвам да изкарам някоя хубава снимка.
Исках да ви попитам за мнение, направих и аз една черно - бяла снимка, която ми се струва интересна. Какво мислите?
Луис, прекрасни снимки си показала от Тасос.
Веси, много е хубав твоя модел.
Муцуна, харесват ми троете портрети.
А за мацката в метрото - и аз много харесах фона  Simple Smile

Ето я моята снимка

и голяма http://www.flickr.com/photos/47646835@N08/4565606578/

# 234
много ме радвате  Grinning

момо, направи един лош селф, моля те, ей така - в името на нашето самочуствие Wink

аз се боря с мухата Ч/Б, но пък бебка е болна и настоява тя да обработва ... ако на някой му се коментира, ще ми е добре дошла малко критика за този (снимката е калпава, но за обръщане става) ...

# 235
Malena, мисля че Ели е готова да те оттърве от гнездото! Laughing На мен ми харесва снимката де, според мен можеш да му дадеш още един шанс на това пиле Laughing

Агентке каква е тази черно бяла вълна в това прекрасно време, направо ви се чудя:) Аз днес снимах една рижа принцеса и няма да им дам и една черно бяла Wink

tracy_t, обръщането в черно бяло не ми харесва, много сивее. Като композиция си мисля че можеше да оставиш лицето на жената на заеден план, така щеше да има малко история в снимката;) не знам хубав модел си имаш, снимай и показвай:)

Момо, много красив селф отново!

Асол, харесва ми, много е интересна, искам да видя още от тази серия

искам да ви се похваля че си намерих стихотворение за чалънджа, но още не съм се справила със снимката за съжаление..

и не знам дали е за хвалене, но моя снимка ще е на корицата на едно списание.. за съжаление снимката не ми харесва никък и просто се чудя как можаха точно нея да изберът.. пак аз съм си виновна де че въобще им я дадох.. ениуей

отивам да качвам снимки Crazy

# 236
Честит Празник!  bouquet
Няма ли други ранобудни?

Гаргамелчо, и аз се чудя на това ми странно залитане към черно/бялото. Още ме държи зимата, но днес ще се поправя  Wink.

tracy_t , Гаргемелчо много добри насоки ти е дала. И на мен ми сивее. Когато обръщаш в ч/б трябва да има повече контраст, да има редуващи се зони - тъмно - светло, за да създадеш обем изображението. Един трик, който аз ползвам - вземам си готови екшъни за ч/б. След това разучавам отделните им стъпки. Така се научава доста. Simple Smile  с това отговорих и на Wintrnana за начина ми работа с ч/б) Hug

Agent Provocateur, много си е добре снимката!

# 237
Малена, сигурна ли си, че не го искаш гнездото? Щото съм мераклийка! Ама беб е много готин така! Дори гащетата сте му ги вързали като цвят.
Провокаторке, много добро обръщане, малката да се оправя!  Praynig
Асол, и мен нещо не ми се връзват конете отзад. Може би ако тя беше облечена в ездаческо облекло? Но иначе друго всичко си и е наред на снимката.

# 238
Момо минавам и тук да споделя колко очарована останах от твоя селф newsm51определено ми оправи предродилната депресия, която ме треесе от няколко дни LaughingСнимката е прекрасна, както винаги светлината е убийствена, интериора много ми допадна, а за модела нямам думи Hug Hug Hug Hugвече взех да вярвам ,че  Никон Д90 прави чудеса Laughing Laughing Laughing Laughingкогато човек умее да го ползва както трябва Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Малена харесаха ми снимките с гнездото Hug

Рибкепортрета с кончетата е неповторим, голяма късметлийка си да знаеш Laughing Laughing Laughing

# 239
Асолче, чуден е този портрет с конете - на мен ми харесва много като светлина, цветове, дълбочината, която се получава от стеблата на дърветата. Това, което не ми допада - посоката и рязкостта на облекалката на пейката (но е ясно, че тя е даденост) и както вече се разбра, че не разбирам от мода  Joy дрехата на Клои също  Joy. Виждам я с по-романтично облекло ....

Малена, звучи много изтъркано, но ако изместиш гнездото в лявата част на каъра, дали няма да се подобри композицията ти? Колоритът ти е чуден, ама това не е новина  Grinning.

Трейси, и аз за обръщането в ЧБ ще кажа същото - не е добре, нисък контраст, и слаба динамика на тоновете. Но това е нещо, което се учи - и да го виждаш, и да гопостигаш. Екшъните са добра идея, и много вреем пестят  Mr. Green (предадох се и аз най-накрая). Бих отрязала малко отгоре и от дясно, за да дойде в по-едър план момиченцето.

Ейджънт, не е зле обръщането, какво му намираш кусури. По-скоро диагоналът на кадъра е прекален. Критикувах ти сушито във Фликр  Mr. Green

ЧБ вълна определено има цикличност, и се появява масово от време на време. Аз се изкуших от една серия ЧБ портрети на Бони, които ни показва по време на олимпуския пленер .... я да потърся да ви пусна линк, много красиви неща имаше.
ето го: http://belfo.photo-forum.net/thasos/p_thasos.avi

Гаргамелчо, покажи кадъра за корицата. И не се ядосвай, следващият път ще е по-добре  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт