Фотография # 47

• 32 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Шоши, хубави са Grinning, колко цвят и простор!

От мен един натюрморт, сниман преди месец и половина, сега пробвах малко обработка. Първи опит е, не много сполучлив, но го показвам  Grinning

http://www.flickr.com/photos/tchara/

Аз следобяд заминавам за 10 дни, дано имам "селски" снимки после да покажа  Grinning

# 481
Прекрасни пейзажи, Шоши!

Едно портретче бебешко от мен, въпреки че напоследък никой не коментира  newsm78

# 482
Асолче, много хубост, много нещо, с очичките малко си  прекалила като че ли, но не гледам на моя компютър и не съм убедена, в каквото казвам........
Последните снимки на лора са просто изключителни... пак станахме тема на възхвалата, ама  като снимаш хубаво да му се невиди какво да кажа  bouquet
Искам да ме научиш да правя така ъгълчета на снимките....
шоши, аз обожавам да снимам пейзажи, но рядко имам възможност и когато ти показваш винаги много им се радвам.
чара, натюрморта някак измит ми стой.

# 483
Асолче, много хубост, много нещо, с очичките малко си  прекалила като че ли, но не гледам на моя компютър и не съм убедена, в каквото казвам........
Последните снимки на лора са просто изключителни... пак станахме тема на възхвалата, ама  като снимаш хубаво да му се невиди какво да кажа  bouquet
Искам да ме научиш да правя така ъгълчета на снимките....

За очите - никога не мога да преценя кога е ту мъч ... но мисля, че в конкретната снимка са си много добре  Mr. Green

Ето урока за ъгълчетата - много е лесно - щом аз го схванах от първия път без да го пускам пак  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=Ilu6vXxiC98

Чара, ццц натюрморта си го снимала с вградента... признавай  Naughty Naughty Mr. Green

# 484
Здравейте момичета, току що се прибирам от родилният дом едва едва ходейки;))))))))))))))))))) Hugпомолиха ме да не ми стъпва крака отново там, доста трудно беше и рисковано това трето секцио;) на всичко отгоре не беше и на планираната дата Wink Бебето тежи 3.905кг. 52 см. и се роди на 11.05.2010. в 11.53часа Hug доста е жълта както си очаквах;) от утре може би започвам да правя снимки;) у нас е пълна лудница, чудя се коя по напред да успокоявам много ревниви били тези мои щерки, а бебето същински ангел само яде и спи, много спокойно за сега най- спокойното от трите деца;)
Благодаря на всички за милите пожелания!!!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 485
# 486
  • София
Eли, добре завърнала се  Grinning

Чара, ццц натюрморта си го снимала с вградента... признавай  Naughty Naughty Mr. Green

Признавам без бой  Grinning Този панер аз го аранжирах и подарих на кумовете ни, но понеже те не са от хората, които не разбират хобито ми и ме беше срам да размествам и нагласям, снимах набързо няколко кадъра. Днес много ми се правеше нещо и рових по старите албуми и намерих това. Знам, че изобщо не е най-доброто, ама пусти мерак  Grinning И точно заради  отблясъците от светкавицата го освтавих по-тъмен, исках да го светна малко и контраст да засиля, но отблясъците вадят очите.

# 487

Има и готов екшън за заоблени връхчета.

# 488
Ели, добре дошли у дома Simple Smile Чакаме ви всички с нетърпение. Пийвай си аналгин и животът по светъл ще изглежда.

ДЖали, много специални гушки на девойката. Имам да й давам 2 балона, по случая ги правим 3 Simple Smile

Веси, много хубави снимки ти пожелавам и много да те слушат моделите.

аз си взех нов обектив по случай вашите празници Simple Smile
не успях да го пробвам днес, само вчера няколко кадъра от преди концерта. винаги ми трябват поне 2 седмици да свикна с нова леща... кога ли ще стане и тази "моя"

http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4608820694/in/photostream/

чара, този вид плодове си ги представям по-свежи и ярки, такива тъмни и есенни тонове са ми по подходящи за ябълкокруши.

асол, много хубав цвят на кожата, очите и за мен са много блестяви.

шоши, обичаме пейзажи, но у наше село такива нЕма. за това не ги снимаме. благодаря, че споделяш с нас хубавини.

# 489
Едно изгубено котенце

# 490
прекрасна обработка, Шоши  Grinning

и пейзажите чудни, особено 2-ият, напълни ми душата!

Асол, и според мен мъничко в повече са преработени очите, но пък този вид обработка предполага "брутални" очи и в такъв сми ми харесва  Grinning
За локациите, където снимаме - скоро четох интересен тред (абе каке на приличен бг език поредица от постове във форум - тема? само тема ли се ползва?), където една много известна фотографка обясняваше колко непривличащи окото места са чудесни за снимане, благодарение на хубава светлина, текстура и на факта, че за портретна фотография реално не e задължителен огромен, перфектен сетинг, защото много малко от него попада в кадър реално и понякога място 2 х 2 м както каза тя е предостатъчно за чудесен портрет ("не ти трябва гора, ако в кадър ще ти влезе 1 дърво")... сега ще потърся нейна снимка, с която тя илюстрираше, но и погледнете и стрийма...
http://www.flickr.com/photos/maiasuvi/4603934088/

# 491
ЕЛИ, радвам се, че се появи! не ги мисли снимките толкова; почивай си и се радвай на трите си прекрасни дъщерички!  Hug
агентке, кажи, моля ти се, от къде намираш време да търсиш и четеш толкова много??? ако тези цветчета не са хубав фон, не знам какво е.
шоши, харесва ми това коте; както казах и във фликр, може би е трябвало да го снимаш от по-ниско.
калина, честита придобивка. цветчетата са много яки. сподели повече, де.
чара, този натюрморт ми е малко тягостен - цветове, текстура. чакаме селските снимки.

# 492
Ели, честито   bouquet
бързо да се оправяш

Дай да я видим
От опит мога да твърдя, че 11 май е чудесна дата.  Mr. Green
Синът ми навърши на 11 май 15 години.
Докато в къщи се вихри купон с 15 тинейджъра ми стана носталгично и се зарових в стари снимки

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 21:13 от raly

# 493
Асолче, аз пък си мисля, че проблемът с очите е чисто и просто, че нямат фокус. Така, че в твоя случай обработката си е на място, но няма как да компенсира напълно първоначалния проблем.

Ели, мила, леко възстановяване и чакаме бебешките снимки с нетърпение. Жълтината ще я оправяш във фотошоп, само сили да имаш за снимки  Hug

Рали, честит рожден ден на Росен! Да те радва много и да ти е здрав   bouquet

Шоши, хубаво е това котенце, много даже, като всичките ти снимки, само обработката нещо не ми допада.

# 494
Момичета, още съм толкова начинаеща, че не се сещам елементарни неща, например, в петък в 17ч снимах на 1600 исо, защото го бях оставила предната вечер на толкова. Срам, срааам, но съм мн заета с учебна дейност и нямам физическото време да седна да разучавам фотото, затова не поствам първите ми опити с нашия ДСЛР. Обаче ентусиазмът ми е толкова голям, че се регистрирах във flickr. Логинът ми е Galika_ с мейл zvezdi4ka@yahoo.com, моля, добавете ме за свое приятелче! Чела съм, че там мога да разглеждам ексифа на снимките (макар да не знам как, все още) и вярвам, че вашето приятелство би ми било полезно, също така се надявам да досаждам по-малко с лаишки въпроси тук!

Общи условия

Активация на акаунт