Фотография # 47

• 32 154
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Честито, Ели!  bouquet Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб и успех със снимките. Някъде бях чела една фотографка да споделя, че най-успешно се снимали бебетата през първите 2 седмици и после по-трудно можело да се нагласят да си подпират главата и нагънат в онези фликърски пози.

Кали, честита придобивка! Дано бързо се "сработите" и само хубави снимки да прави Simple Smile Сподели като го изтестваш повече как ти се струва. Аз също му бях хвърлила око на него и на 105, ама после размислих, че с моята моделка няма много да мога да го използвам и затова се опитвам с вариото (което е до 70) да бокирам портрети, ама друго си е с 135 Simple Smile

Рали, не е истина, наистина, колко бързо си минава времето.. Simple Smile И аз като се замисля.. все едно вчера се опитваше да си хване дрънкалката, а днес вече пише и смята Simple Smile)

# 496
  • София
Момичета, още съм толкова начинаеща, че не се сещам елементарни неща, например, в петък в 17ч снимах на 1600 исо, защото го бях оставила предната вечер на толкова. Срам, срааам, но съм мн заета с учебна дейност и нямам физическото време да седна да разучавам фотото, затова не поствам първите ми опити с нашия ДСЛР. Обаче ентусиазмът ми е толкова голям, че се регистрирах във flickr. Логинът ми е Galika_ с мейл zvezdi4ka@yahoo.com, моля, добавете ме за свое приятелче! Чела съм, че там мога да разглеждам ексифа на снимките (макар да не знам как, все още) и вярвам, че вашето приятелство би ми било полезно, също така се надявам да досаждам по-малко с лаишки въпроси тук!
Здравейте и от мен. Simple Smile
Току що исках да напиша нещо подобно.  Laughing С тази разлика, че все още нямам фотоапарат, вчера подадох документи за кредитна карта, с която искам да взема Канон 500Д с китовия обектив. Понеже прави и клипове та реших, че ще ми е по-удобен в използване при условие, че имам две деца. Все не успявам да вадя камерата за да снимам, ако има нещо интересно, защото или касетка не е заредена или батерията...
Не съм регистрирана във Фликър защото няма защо, но с невероятно удоволствие разглеждам всичките ви снимки и понякога дъхът ми спира от кеф. Просто невероятни неща правите и страшно много ви се радвам.
Аз плета някои нещица, които мисля да слагам в едни сайтове за продажба, също така съм и фризьор и трябва да правя снимки на различни по-интересни прически за албума, така че се надявам, че на първо време китовия обектив ще ми върши работата. Сигурна съм, че когато напредна достатъчно (надявам се и с ваша помош, а може и с някой подходящ курс или обучаваща програма), ще си взема и нещо по-добро.

Честити празници на всички имащи повод, а също мъничко бебенце на Ели, да са ви живи и здрави дечицата!  bouquet Направо и на мен ми се доражда трето за да мога да го сгъвам качествено. hahaha
Приятен ден на всички.  Simple Smile

# 497
Благодаря отново на всички за милите пожелания Hug Hug
Днес пробвах нещо съвсем елементарно за да видя как ще стои въобще детето пред апарата и да ви покажа кожата без никакви обработки.И да си призная честно сега чак разбирам колко трудно се снимат бебета и вече вярвам че има пози които не могат да се осъществят с дадени деца;) Rolling Eyes

# 498
Хайде добър ден от мен:)) с  преинсталиран комп  и доста изнервена, защото нищо не ми е като преди....  слагам си едно по едно хилядите неща, които си бях събрала, сложих 4 -та на фотошопа, сега му свиквам, поне сега ми работи камера роу:(

Някоя  добра душа ще даде ли линка за заобляне на ъгълчетата?

ЕЛИ, според мен са доста силни цветовете и се бият, кожата на бебка си е 6, съвсем лесно ще става...

Дейзи, готова е за сток според мен:))

Крива работа така с всичко ново, ама ще свикна къде ще ходя.... от мен  пак една Мария:))

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 17:56 от Jaly

# 499
Jaly, заповядай урока:
http://www.youtube.com/watch?v=Ilu6vXxiC98 . Виждам, че си говорите за обективи, къде мога да прочета кой какви има? Аз се захласвам по 50/1.8 , казват, че бил много добър, а и става хубаво боке с него. Надявам се др седмица да се сдобия с 1 такъв.

# 500
Благодаря, но аз питах за екшън такъв, иначе ако ще си играя, то и аз ще се сетя как става:)))

# 501
EЛИ, мъничката душичка вече си е ококорена. На моята Мариела 1 седмица не й видях очите.  Laughing
Освен че силните цветове се бият, дават и отражение на и без това жълтичката кожа. Снимай върху бяло като начало, после много лесно ще оправиш жълтевината.

Днес празнуваме 12-годишнина от сватбата.  Blush Наздраве от нас.  Wink Някак не вървеше сутринта да го напиша.  Laughing

# 502
Фрий, честито, много любов  и дълги години семеен живот ви желая:)))

# 503
 Hug Благодаря ти.

# 504
фрий , пожелавам ти да се обичате и да се подкрепяте завинаги. Hug  и на здраве Simple Smile

# 505
  • Ах, морето
Още веднъж благодаря за пожеланията за рождения ми ден, момичета.
Подаръкът от мъжа ми отначало щеше да е фотографски - една Сигма, която отдавна съм харесала, но тъй като беше юбилей, реши все пак да заложи на нещо по-лично, но сигмата си остава в списъка де.  Grinning
Иначе получих книгата на Скот Келби за ЦС 4. Остава да намеря ЦС 4.  LaughingНямах много време да я разгледам, но доколкото видях нямаше много за ретуша. Имаше доста за бридж-а, който аз не ползвам, както и за Камера роу, с която също рядко обработвам, но може би трябва да разуча по-добре.
Шоши, пейзажите ти ми напълниха окото. Аз много харесвам пейзажи и с удоволствие бих снимала такива, ако имах подходящ обектив.
Кали, честит обектив! От острота да не се отървеш!  Mr. Green
Ели, добре завърнала се. Много е сладка бебка. И аз мисля, че като за начало е добре да я снимаш на бял фон. Ще изглежда много по-нежно. Иначе отсега си личи, че ще е много фотогенична.
Фрий, честита годишнина. Как лети времето... И ние след няколко дни правим 7 години от сватбата.  ooooh! Сякаш беше вчера.

# 506
Здравейте Simple Smile
Айде и аз да се разпиша Simple Smile

Казвам се Любомира (Мира) и съм на 16 години. Снимам от г-д 2 години, но последната 1 вече е малко по-сериозно Simple Smile .
 Ето линк със снимките ми .. моля кажете си мнението и ако не ви мързи може и някакви съвети Simple Smile

http://4coolpics.com/author_pics.php?aut=24955

# 507
Фрий, честито и многократно умножено щастие ви желая! Simple Smile

Ели, цветовете са много силни, оранжевата шапка само подчертава жълтото лице. Може би да я обърнеш в ч/б?

Музза, има някои наистина интересни. Обаче за да се коментира там, трябва регистрация... пробвай във фликр да качиш, ако искаш повече коментари Peace

# 508
фрий, честита годишнина!  bouquet много нежен портрет... само една забележка, малката трябваше да е с дрешка.... според мен...
ДДейзи, това си е направо за сток!
Джали, какво му е на урока бе!!  Crossing ArmsАйде, да не те мързи!  Mr. Green
Муззза, добре дошла! Имаш интересни пейзажи, които заслужават внимание Направи си регистрация във фликър, наистина.
Ели, прекрасна е!! Съгласна съм с критиките. Шапките ти са невероятни! А как се казва бебка?...

Моят малък артистичен модел има нови очила:

# 509
Благодаря ви за хубавите пожелания!  Simple Smile Да ви се връщат стократно!  Wink

Асол, страхотна черно-бяла конверсия и емоция!

За моята снимка - исках внушението да е крехкост, чупливост, чистота...цветята на живота и т.н. , и хич дори не се сетих за рокля.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт