Фотография # 47

• 32 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
шоши, харесва ми котето. ако гледаше и в камерата...
фрий, първата ми харесва повече.
ели, задобряваш с всеки изминал ден, а шапките ти са просто уникални!

седмица 30 - голяма мазаница, но снимах малко без настроение и идеи.

# 541
Момо де да можех и аз така да снимам когато нямам настроение;))))))))))))))))) Laughing Laughing Laughing
А за моите снимки, сигурно тъкмо ще посвикна с нещата и то детето вече ще е голямо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenа иначе май за плетачка ще стана;))))))))(((ама само с плетка лицева Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 15:53 от E.L.I

# 542
Момо, завиждам ти (неблагородно Mr. Green). Как е възможно в 30 седмица жена да изглежда толкова добре..... Hug
Снимките не мога да коментирам, върха са!

Запис от мен от събитието на миналата седмица :

http://www.flickr.com/photos/49704985@N07/4618694314/

http://www.flickr.com/photos/49704985@N07/4618694152/

http://www.flickr.com/photos/49704985@N07/4618079635/

# 543
Ели, скри ми шапката с тези шапки!!! Браво, страхотни са! Наистина много свежи и оригинални! И снимките също са супер! (Да не забравиш да снимаш и някоя без шапка, ей така за спомен Simple Smile

Музза, много ми харесаха някои от пейзажите. И едни маргаритки и макове. Simple Smile

Момо светлината страхотно се е получила от всички страни. Браво, в срахотна форма изглеждаш! Simple Smile Една идея може би по-изправена позицията на главата, че така леко изморена излежда.

# 544
Ddaisy Благодаря  Hug

# 545
Снимам........ снимам и без шапки;)ама сега като се замисля, с предишните деца вече имах купища снимки ,а сега нямам желание да снимам домашни снимки;) просто така;)

# 546
ELI на мен ми харсеват, а ти ще задообрееш в снимането на бебе, сигурна  съм:))

От мен пак една природка от вчерашните ми архивчета:))

# 547
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Малко снимки от частното парти на Ру (без всякакви претенции - светлината не беше с мен Mr. Green) Днес (то вече е вчера), Ру стана на годинка!

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 00:58 от Муцуна

# 548
честито !! Жив и здрав и много много щастлив да расте!
никога няма да забравя видеото от първата торта на брат му Joy

ру много се е променил, отдавна не го беше покавала. снимай го още.

# 549
Муце, страхотен е! Да ти е жив и здрав и много да те радва!
Изпитах  угризения, щото никога не ми е хрумнало да доставя този кеф на децата си така да се омажат с торта, а вече са търде големи, за  да искат Embarassed

# 550
Муцунке да ви е жив и здрав красавеца;))))))))))))))))))))))) newsm51искам такава светлина;)))))))))))))))))

# 551
Муцуна, честит празник!
От къде намери чисто бели памперси?

# 552
Шоши, на мен много ми хареса котето! И обработката, и настроението...Харесва ми как си го хванала да се промъква тайничко уж.  Simple SmileИскам линк към фликър, да си го грабна в любими.  Blush

Момо, умореният селф наистина изглежда уморен, но пък си е естествен. Малко централна ми идва композицията.  Светлината пак е перфектна.

ЕЛИ, много бързо задобряваш с бебешорските снимки. И то за 2-3 дни. Представям си нататък във времето какво ще става.  Mr. Green Задължително си направи и селфове с бебка.

Муцунка, честит ви рожденик! Мазалото с тортата е супер.  Mr. Green

# 553
От къде намери чисто бели памперси?

в люлин в бейби мола има био памперси, те са чисто бели. но са скъпички май.

фрий, текстурата много зацапана стои на тази снимка.

джали, малко по напред някъде беше снимала, че си се изненадала колко китки имаш.
ами ти само китки снимаше по едно време, аз се изненадах като показа портрет за пръв път.  newsm78

диема, втората снимка е много готина.
на първата ми липсва акцент, самотния ходещ младеж идва малко централно, и гледа в земята, за да бъде той акцент, другата група излизат извън кадъра, и пода тежи , а от горе липсва въздух. ако кропнеш от долу и от дясно донякъде нещата ще се подобрят.

# 554
Ами  да де, забравила бях как налитах на всякакви китки и се завирах по тревите, особено докато бях със Сонито:)))

Фрий малко ми е стряскащо с  тази текстура върху крачетата й, сякаш е надрана, но ако това е била  идеята....

Общи условия

Активация на акаунт