Фотография # 47

• 32 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
100 (сто) благодарноссти на агентка за HDR-to

# 526
# 527
Благодаря!

# 528
Здравейте пак Simple SmileSimple Smile

Благодаря за хубавото посрещане  Hug
Правя опити за блог-че Grinning -> http://miralabova.blogspot.com/

# 529
И аз исках да попитам: как във Фликр може да се видят пропъртийс на снимката?

# 530
В дясно, под надпис Additional Information и зеленото/жълто/червено квадратче има надпис Taken with еди какво си и под него в синьо More properties.

# 531
Супер, благодаря много Дуци  Hug

# 532
# 533
Някой може ли да ми каже,защо не мога във фото шоп да си отворя Raw форматите на снимките;(в момента снимам и в Raw и  Jpg Sad

# 534
Имаш ли плъгин Камера Роу?

# 535
Имаш ли плъгин Камера Роу?
Май нямам;(((((((((

# 536
  • Ах, морето
От днес една роза:

Това ми е едва втори, трети опит с текстура и нямам представа как се справям.  Thinking

И една хризантема:

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 14:34 от vesi_127

# 537
От мен един контражур и залез от гръцко,и малко мушмуроци Mr. Green

Тъй като сега едва прохождам в пост-процесинга ще съм много благодарна на коментари и критики,наистина Peace

Ели,честито за малката кукла и евала,че имаш сили да я снимаш сега!
Всичко най-хубаво на всички с празници,и ние сме от групичката Crazy

# 538
  • Стара Загора
Adobe Camera Raw and DNG Converter - for Windows - директен линк към всички версии... Да се чете внимателно коя версия на Camera Raw с коя версия на Photoshop работи... Да се огледа и за поддържаните модели фотоапарати...
Инсталацията е повече от лесна... Сваля се съответния файл, разархивира се и просто се копира в поддиректория Plug Ins на инсталационната директория на Photoshop (най-често находяща се в C:\Program Files)...
Успех...!

# 539
Adobe Camera Raw and DNG Converter - for Windows - директен линк към всички версии... Да се чете внимателно коя версия на Camera Raw с коя версия на Photoshop работи... Да се огледа и за поддържаните модели фотоапарати...
Инсталацията е повече от лесна... Сваля се съответния файл, разархивира се и просто се копира в поддиректория Plug Ins на инсталационната директория на Photoshop (най-често находяща се в C:\Program Files)...
Успех...!
Всичко направих, само сега не мога да открия папката плъгин;((((((((((((( аз си инсталирах преди време сама фото шопа със сто зора и нищо чудно нещо да не е като трябва;(((((((((( сега ще се ровя още да търся папката;(((((((((((((((((((((благодаря много за бързите отговори;)))))))))

Общи условия

Активация на акаунт