Фотография # 47

• 32 104
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Ах, морето
Благодаря на всички за пожеланията!

# 466
запис....

Джали, отново много силен и блестящ портрет!

Фрий, супер ти е снимката!

Веси, честит рожедн ден!   bouquet

Никой не е писал след мен ... от сутринта  Crossing Arms затова ще се редактирам.
Напоследък много си мисля за интересни декори за портретни снимки - в градска и извънградска среда. Интересни сгради, стени... интересни перспективи и пр. Преди малко например гледах сградата на археологическия музей - уникално красива и мисля че си заслужава една сесия Simple Smile Та така, приканвам ви ако искате да споделяме идеи и за това. Да раздвижим малко темата... Днес например видях снимка на Рут Колева под един мост с графити... това което много ми хареса беше светлината там, не ми беше хрумвало че ще е толкова готина... 

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 15:17 от Асол

# 467
Благодаря много на всички за коментарите и тука  и във  фликър....Много хубави кадри сте показали, асол  тия ъгълчета на снимката много кефят Simple Smile))
За съжаление аз неизвестно колко  ще съм без компютър, днес просто отказа да  работи, сега съм на компа на сина, само за да ви нагледам и

да ви почерпя за здравето на моята дъщеричка, която днес навършва  6 г!

# 468
Да ти е жива и здрава и лъчезарна и усмихната и палава и закачлива и обичлива прекрасната щерка, Jaly!  Hug
(а ти нежно, търпеливо и любящо с Теленцето, много сме специални!)  Grinning

Компа ще го оправиш, не казваш да си загубила файлове, това поне е нещо!

Моля, разкритикувайте ми един портрет, сниман е в Ч/Б директно с 5Д, 70-200, не съм обръщала, правих малко ретуш и очите, но май попрекалих

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 17:01 от Agent Provocateur

# 469
Веси, честит Рожден ден...малко на патерици, но от сърце Hug
Джали, да ти е жива и здрава малката принцеса! Месел празник и много снимки ще чакам. Портрета от предната страница е ....леле, какви очи, красива Мария, много! Peace
 Аз се записвам с едни маргаритки Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/30649073@N04/

# 470
джали, честита рожденичка! пожелавам и много, много здраве и прекрасно детство!
веси, честито и на теб на голяма патерица!
ЕЛИ, надявам се, че всичко е наред. очакваме новини и снимки с най-голямо нетърпение!!!

# 471
Джали, целуни прекрасната си дъщеричка от мен за рождения й ден! Кажи й че е прелестна! Голяма да порасне, да е умна и да ти помага и да те радва!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 472
  • София
Джали, жива и здрава да е прекрасната ти дъщеря Grinning Да бъде умна, упорита, талантлива, красива макар че оттова невиждам накъде повече Grinningи мнооооого търпелива когато позира Grinning

# 473
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Целувки и от мен за рожденичката на Джали! Жива, здрава и все така чаровна и фотогенична  bouquet!
ЧРД и на Веси!

# 474
  • София
Веси, на патерици малко, но честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, любов и прекрасни кадри!
Джали, да ти е много здрава и щастлива и все така красива рожденничката!

bouquet  bouquet  bouquet

# 475
Jaly , да ти е жива и здрава малката принцеса! Много да те радва и повече да ти позира за снимки Wink   bouquet

# 476
Джали, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава, и все така прекрасна.  Heart Eyes

# 477
Благодаря на всички за пожеланията! Много сте мили!
Купона мина чудесно, снимки почти никакви а и да има нещо свястно, ще го видя чак като оправят компютъра:((
Още не знам какво  му е, днес отива на доктор:)))

момо, ммого хубав кадър и конверсията много ми харесва!
Ейджънт, не виждам снимката?

# 478
Зная, че пейзажите на са ви любим жанр от фотографията, но ако на някой му се разглежда    Wink  една моя серия от Добруджански полета  http://kraleva.blogspot.com/2010/05/blog-post_6909.html

# 479
  • Анкх-Морпорк
Зная, че пейзажите на са ви любим жанр от фотографията, но ако на някой му се разглежда    Wink  една моя серия от Добруджански полета  http://kraleva.blogspot.com/2010/05/blog-post_6909.html
Шоши, баш твойте пейзажи са любими отвсякъде! Чудна светлина си хванала!
Като гледам снимките ти и ми се пътува и снима...

Jaly, да ти е жива и здрава щерката!

Веси, честит рожден ден! ( с малко закъснение)

Общи условия

Активация на акаунт