АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 23 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Олелеее, с тези разходки не мога да стигна да ви прочета. Добре че и вие се разхождате, та не сте писали много  Grinning

Амбишъс, честито зъбче на Савана!   bouquet Няма значение кога е избило, важното е че не сте го усетили и все така да избиват, без признаци!  Simple Smile

Лиде, аз също съм купила едни готови кисели, но още не съм ги правила. Задържам положението... Моите не са на Нестле, а на българска фирма Радиком. И не ги слушай тия на скайпа, дето ти говорят. Много си е добре Макси, не си втълпявай разни неща!

Бубичка, ама ти защо не казваш, че от няколко дни си на разходки в Северния парк? Аз толкова питах, разпитвах тук дали няма някоя, която ще се разхожда там, а ти въобще не си ме отразила Wink Ами аз живея точно до парка и по цял ден го меря нагор-надолу. Хайде, ако си още на гости, пиши, че да се видим.  Grinning

Янче, честит телефон!   bouquet С още по-голям кеф да си го ползваш от стария!  Simple Smile
Много правилно разсъждаваш за развитието на децата! Аз мисля по същия начин.  Peace

Силви д, колажа отново е страхотен!   bouquet Благодарим ти!  Hug

Асииии, колко сте хубави с Ради ..... И това мореееее .... завиждам ви ... Аз обожавам морето, но в тоя живот май няма да живея близо до него. Живях там 5 години подред по половин година от пролетта до есента (ама как само се изразих), докато летях, там ни беше базата. И все не ми стига ...  Simple Smile
За слънцезащитните кремове сигурно ще взема на Дейлонг, знам че са хубави.

Магаренце, лелеееее  Rolling Eyes ... косата ми настръхна. Добре, че пак малкия Дявол .... Господ я е пазил! Не се притеснявай, щом Деската не усеща болка, значи не е толкова страшно положението. Аз се изгорих с ютия, когато бях на 4 годинки, залепих си пръстите на дясната ръка на горещата ютия, с изключение на палеца. Не можех да ги дръпна веднага, те направо се залепиха и взе да свисти, ужас беше. А каква болка изпитвах, не мога да опиша. Спомням си, че чичо ми веднага реагира, наложи ми компрес с листа от кисело зеле, превърза ми ръката с тях и така стоях не помня колко време. После дълго време си носех кафявата изгоряла кожа, но тя се обели и сега нямам никакъв белег дори. Така че не се притеснявай, няма да остане белег. Нацелвай я Десинка силно от нас! Геройче малко е тя!  Hug  Hug  Hug

Мариелка, аз давам за сега сокче от плодовете, които вече съм въвела и затова не захрнвам със сока. Давам до 50мл на ден. Понякога и 70мл, но 50мл сок + 20мл вода. Ако даваш обаче сок от плод, който не е въведен, трябва да започнеш с малко количество.

Ивуше, добра са парите, няма да ги връщаме ...  Hug Grinning

Дани, честито зъбче на Нико!   bouquet Всички следващи да са здравички и много белички!  Hug

Благодаря на всички ви за честитките и пожеланията към моята принцеса!  Hug

# 106
Амбишъс -  Blush  Blush  Blush  Mr. Green   bouquet

# 107
4естито зъб4е и на Ники на Дани1801... да са му бели и здрави вси4ки зъбки.... и да хапе мама ато му бърка в устата  Mr. Green /Ради така прави/
Сосми ами "4естита" ви първа рана на нослето... Mr. GreenТо не е за радване тва, ама поне само се е ожулил...ще мине.А за солта, защо слагаш във водата?За какво се слага?
Ян4е, дано ти стане сьомгата..Как я приготвяш?Мерси за комплимента...ама там са и килата.То на снимката не се виждат много,ама аз си ги знам и си ги усещам.Все пак съм 72 кг за 179 см ,не са толкова много,...ама си искам плоския корем и стегнат з****к  Mr. Green ,а дали ще си ги полу4а някога пак...а дано.А като се сетя ,4е преди Коледа бях 65 кг. и си бях екстра.....ама кво се разядох тая зиам...4е и вси4ко ми се лепи ве4е....ама тва е друга тема
Сватя, мерси мерси...А за моренцето,ще те 4акаме лятото да дойдеш със Софи,да ги запознаем с Ради...

# 108
Янче, ами аз имам мостра от този крем, даже 50 фактор, трябваше да го пробвам и да не се мятам на ная мустела newsm78

Магаренце, не се тревожи мила, щом не плаче, значи не я боли...това е най-важно..Знаеш как боли изгоряло..а белег няма да остане, спокойно Hug

Хари, моля, айде кажи сега да ми се връща Wink

Чак ми е съвестно, че навън пече слънце, а Дари спи вече от 20 минути...но нека, сега нощта е пред мен  newsm75 1ironing knit 1dishes...майтап бе, Уили...ще взема да се лакирам, че Лидето ме засрами с красотите, дето ги е метнала у ФБ! Тя да каже и как е новата пералня...сега върти ли въртииииии....

Асе, ей така да съм като теб, пък ако ще да не ми е плосък корема Wink

Лека нощ и нека всички утре имаме по още един зъб във всяка къща..че ни още никакъв нямаме Sad

# 109
Здравейте мили мой! Hug
Само 2 реда да не ме забравите,не мога да ви насмогна на четене с мойте дечиня,сори. Confused

Честит Рожден Ден Алегория,бъди жива и здрава,нека всяко твое желание се превърне в реалност! Heart Eyes

Колажа е много готин,браво.
Да ви кажа,че Дани като по чудо е приет в градината,в която най-много исках,точно зад блока ни.Късмет има детето.Ще го записвам,че знае ли се догодина какво ще стане,какъв кошмар преживях с тия градини още ми е бясно,Мери 3-та година не се класира вече,лудницата е необяснима.Та така...ще го записвам,няма как,ще гледам да отложа почването с няколко месеца,ще го измисля някак-имам резервни варианти,важното е да е вътре.
Някой друг мисли ли да записва през септември?

# 110

Само 2 реда да не ме забравите,не мога да ви насмогна на четене с мойте дечиня,сори. Confused
Ей тоя ФБ бе.... hahaha hahaha hahaha
Ама как шЪ те забравим бе....ти си толкоз готина,4е по4ти всеки ден се сещам за тебе и се 4удя ,ко ли прави таз жена  newsm78 ...нема ли да влезе да драсне некой ред...
Браво за градината.Е тва си е късмет.

# 111
Биа - браво на детето. Все с късмета си да е  Hug Аз съм следващата, ама да видим кога ще стигнем и до тях. Засега ги гледм и умувам онлайн.
Аси - и аз искам мореееееее, ма на тукашните камъни ще сме...
Ивушке - ако можех вируално супер, ама ще ти се наложи да похвъркаш малко и пак става  Party Пък ве4е 2-ра врътка, 4е и 3-та съм нагласила...

# 112

Ей тоя ФБ бе.... hahaha hahaha hahaha
Ама как шЪ те забравим бе....ти си толкоз готина,4е по4ти всеки ден се сещам за тебе и се 4удя ,ко ли прави таз жена  newsm78 ...нема ли да влезе да драсне некой ред...
Браво за градината.Е тва си е късмет.
Hug Hug  Е тоя ФБ няма общо,там не ми се налага да чета толкоз много Mr. Green,ама наистина не смогвам да изчитам,пък много мразя да се вклювам неподготвена.

Лиде,при вас не е ли по-лесно с градините?

# 113
Hug Hug  Е тоя ФБ няма общо,там не ми се налага да чета толкоз много Mr. Green,ама наистина не смогвам да изчитам,пък много мразя да се вклювам неподготвена.

Тъй тъй.... и аз съм така.
Лиде, ми ела на пясъка у Несебър бе  Mr. Green Я кажи ква пералня взе?

# 114
  • В друго измерение
Биа - честито приемане на Дани в ясла! Сигурна съм, че ще измислиш някакъв трик да го дадеш по-късно и същевременно да съумееш да му запазиш местото! Хайде, пожелавам ти и каката да се вмести догодина!

Лиде - я да видим и ние какви са тия красоти, дето си постнала във Фейсбук? Нали знаеш, че не го ползвам, не ме лишавай от красотите ти там!  Hug

Аси - за Лидето незнам, но аз много бих искала да дойде на пясъка ти в Несебър. Ех, и аз като Хариелка, все мечтаех да живея на морето, но уви, виж къде се озовах.

# 115
Момичета благодаря за милите думи.

Дани, Амбишъс честити зъбета, все така лесно да пробиват и да са бели и здрави.
Амбишъс, живея в покрайнините на София, но на мъжа ми апартамента където са другите баба и дядо е в Стрелбище и понякога и там се подвизаваме Simple Smile)
Честита месечинка и на Софи, да е винаги така добра и послушна и да радва мама и тати.
Аси, Ради е голям сладур и много е пораснал Simple Smile и ти изглеждаш супер Simple Smile
Магаренце, много гадно е станало, дано на Деската да и няма нищо.  Hug
Янче дай рецептата за сьомгата после ако е станала хубава Simple Smile и какъв ти е телефона Simple Smile
Силви благодаря за колажа, наистина е страхотен Simple Smile) Наистина нашите бебета са най-хубави Simple Smile
Бубче стискам палци всичко да е наред с баща ти  Hug
Лиде естита ти пералня, да пере много и да не се чупи Simple Smile
Поли тази Сончето голяма калпазанка, ама така се раждат героите няма да се притесняваш Simple Smile) и от теб чакам отговор за зъбетата Simple Smile)
Трейси, къде си върна ли се?
Хайде дано пожеланието на Ивуша да се сбъдне и утре с по още едно зъбче Simple Smile)

Имам няколко въпроса към мамите с бебета с повече зъби? Знам че се мият но как го правите, с паста за зъби ли и дали те не я изяждат??
И тези които дават вода или чай през нощта на стайна температура ли го давате или е затоплен някак си??
Малко са ми глупави въпросите ама какво да се прави Simple Smile

Хайде лека и спокойна нощ Hug

# 116
  • София
Обещах, че ще наваксам, но вие се престаравате  Heart Eyes Даже нямах време да изчакам да се зареди колажа, но това което успях да видя свежарско изглежда. Силве, Стани да не ни намрази заради тез колажи. Толкоз много време ни отделяш. Благодаря   bouquet
Имам няколко въпроса към мамите с бебета с повече зъби? Знам че се мият но как го правите, с паста за зъби ли и дали те не я изяждат??
Та от опита на нашите 6 зъба и ровичкане за още - да споделя. Има един комплект на NUK с 3 четки. Много е трудно да се каже, че 2 от тях са четки. Ената е от първо зъбче, другата е от 11 месец и 3тата си е вече четка, когато има всички млечни зъби. Формата на първите 2 си е като на четка, но вместо влакънца, има гумени и редички реснички. Много е яко че лесно се държат и освен че се учи да си бърника в устата, си чеше зъби и венци и всьо  Joy Има паста за зъби Ненедент без флоур, няма проблем за гълтането и, без захар и ментол е.
Толкоз за сега от мен, другия път повече  smile3534

# 117
Привет и от нас Simple Smile
Алегория-Честит рожден ден,желая ти да си жива и здрава, много обичана,винаги така лъчезарна,усмихната Heart Eyes  bouquet
Честити месечинки и на порасналите бебоци Heart Eyes
Магаре-много неприятна случка, хубавото е че е бил малкия дявол и Деси е добре, всичко ще е наред според мен като прочетох как са нещата, силно се надявам да е така, а ти не се обвинявай ами я нагушкай и нацелувай едно хубаво  Hug
Силви-благодаря и аз за колажа, супер е Party

Ние днес ходихме на консултация.Али пак е качила половин кило и сега е 8630 гр и 70 см (+1).Накарах педито да види тия зъби по обстойно, че вече ми писна с това будене. Тя каза, че ги чакаме ама няма да е утре Sad. Честно ви казвам снощи тотално ме изнерви-буди се на всеки час и в 4 часа реши че ще бръмчи и няма да спи и така до 6 и половина,какво ли не я правих,сука, милвах я, шътках и не и не, аз станах супер ядосана и я оставих на спалнята, татко и отиде при нея и тя си заспа от изтощение вече. На всичкото отгоре днес бяхме на профилактични прегледи от работата и се носих като парцал из поликлиниката, че после нали и Али водихме при педито, абе кво да ви разправям, ужас. Дано скоро се появи някои зъб и да се кротне малко, че имам чувството че ми смениха бебето преди 1 месец #Crazy.Иначе си давам Дентокинд по 3 или 4 табл., мажа я с Генгигел и нищо не действа, а педито каза че всичко е от зъбите newsm78.Като се замисля повечето от темичката дето сме се оплаквали, че бебетата ни се будят много нощем, са все кърмени бебета newsm78 много странно, наистина не се сещам за някое бебе дето да е на АМ и да се е будило много често през нощите  Thinking.Аз между другото днес взех АМ на Хип розово да и слагам към пюретата, да правя каши и кисели
А Хари-правих този кисел дето ми каза но вместо АМ сложих кърма към 40-50 мл. и стана все едно супа от желе, Али хич не го хареса, НО аз не се давам и ще и направя пак този път с АМ та да видим

Айде дано да е лека и спокойна нощта на всички, че  ooooh!

# 118
Здравейте от нас, ние се завърнахме. Донесохме си ново детенце - папкащо, акащо, пиещо водичка и спящо. Направо не е остина какво може да направи една промяна и още едно малко детенце. Дани като гледаше кака си Габи и прояде, пропи вода, спи по цяла нощ с едно събуждане само и ака редовно всеки ден. Просто нямаше как да не си го похваля детенцето.
Глупи, мила, много съжалявам да прочета, че Марти отново има проблем с ушетата и пак се мъчи детенцето, прегръщам ви силно и се моля да няма повече повръщане, температура и дискомфорт за детенцето. За водичката, аз опитах няколко дена да му давам чай или вода, ама само се разсънва и плюе, едната вечер опитах да го стопля, но пак много не го пи. Но като цяло мисля като давам да е на стайна тепмература.
Честити месечинки на всички дечица пораснали, Софи, Ради и всички други, които съм пропуснала.
Магаренце, честит рожден ден на патерица и много съжалявам да чуя какво се е случило с Деси Sad нека се оправя бързо.
Алегория, честит рожден ден и на теб, да ти е честита кафемашината - некупената  Heart Eyes
Янче, честит телефон, и аз миналата седмица полуих нов, защото Дани реши да измие моя със слюнка и малко му се прецака дисплея. Как стана сьомгата????
Шайнче, изтървах снимките, толкова я нахвалиха малката Белослава, прати ми моля те някоя и друга снимка да видя.
Амбишъс, добре се завърнала, честито за изпитите и се радвам, че отново пишеш. Честито ви зъбче.
Силви.д, невероятен е колажа.
Аси, просто разкошна е темичката, благодаря от все сърце, че така се стараеш да ни е хубаво тук. Разкошни сте, много сладка е шапката на Ради.
Цвети, честито приемане и на вас на градина.
Пепеджийнс, съжалявам че пак сте били болнички, оправяйте се по-бързо, че и вие се измъчихте с тези болести Sad
Хари, радвам се да чуя, че вече сте добре. Браво на малката принцеса Софи, че бързо се оправи.
Яна_вд, айде обелихте нослето, ще мине, не се притеснявай  Hug
Захира, честит ти рожденник, а за другото .... нямаш представа как се зарадвах като прочетох, стискам палци да е +. Прекрасна новина.
Поли, как е снахичката, милите ми - тежък ден сте имали, много рани, много падане, много нещо. Но тя Соничка е здрава, не се дава лесно  Hug
Биа, много се радвам, че са приели адашчето на градина  Peace
Лиде, как сте вие? Браво на Макси за седенето  Peace
Дани, честито ви зъбче, да са бели и здрави.
Терпсихора, ще купувате ли в крайна сметка нова количка аджиба или няма да купувате??? Какво прави малкия сладък Алекс? Ще го изпапкам Simple Smile И ние имаме кошара, и много си я ползваме, Дани обича да си седи в нея и си играе сам доста дълго. Но нашата е по различна, с мрежички и без ръбове. Няма как да падне и да се удари и съм много доволна. И има едни дръжки да се държи и да се изправя. Ако намеря снимка ще ви пусна да я видите.
Бубичка, стискам палци за татко ти  Hug
Ивушка, аз Дани го обличам с една такава пижамка с крачета, не на части, а цяла, без шапка и го завивам с олекотена завивка. Отскоро не го слагам в чувалче.
Жижин, дано малката се успокои вее. Това за кърмените бебета е така, може ви защото кърмата не засища толкова колкото Ам, но наистина няма бебе, което да е на АМ и да се буди през нощта ( или и да има са малки изключения). Дано вече ви излиза зъбче и да се кротне.
Ние още сме беззъби.  Laughing
Май имах още много какво да пиша, но вече забравих.
Само с две думи за Брюксел, прекрасен град, имахме късмет с времето, има невероятни неща да се видят, Мини Европа, Атомиум, ходихме до Brugge, прекрасно романтичко градче. Просто разкошна почивка. Който има възможност - препоръчвам го като дестинация.
Лека и приятна вечер на всички.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 23:29 от tracy_t

# 119
Трейси малкият бебешок на Сосми си е обелил нослето а не моя  Laughing Laughing Laughing Joy Joy Нищо де то и моя скоро,че не мирва хич  hahaha hahaha Joy Браво на малкият Дани,че папка  Hug
Аз си мислех,че съм единствената дето става на всеки час.Вече седмица не съм спала.Кви са тия зъби не знам вече.   #Crazy
И аз веднъж толко много кисели накупих на Радиком.Направих един,но на бебешока не му хареса.Някой ден пак ще му дам  Simple Smile
За сокове питаше някой.И аз слагам вода,но на око,а и не давам всеки ден сок.Когато давам изпива различно.Иначе не ги въвеждам по 2 лъжички,защото давам сок от вече въведен плод  Peace
Утре ще правя кус кус.Стискайте палци да не изгори като днешния  Laughing Praynig
Лека нощ  smile3524 newsm46

Общи условия

Активация на акаунт