Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за бунгалата на Арпаджик, по-специално за бунгалата на Щереви?
Какви са възможностите за готвене в бунгалата на Щерев?
Какви са алтернативните възможности за настаняване в Арпаджик, освен вилите на Щерев и бунгалата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за бунгалата на Арпаджик, по-специално за бунгалата на Щереви?
Бунгалата Щереви получават много положителни отзиви. Гостите оценяват тяхното местоположение в тих район, близо до плажа, с малка детска площадка и възможност за самостоятелно готвене. Някои рецензии споменават, че бунгалата са на кратка разходка от брега на морето, което е особено удобно за семейства с деца.
-
Какви са възможностите за готвене в бунгалата на Щерев?
-
Какви са алтернативните възможности за настаняване в Арпаджик, освен вилите на Щерев и бунгалата?
-
Какви са възможностите за хранене и пазаруване близо до вилите на Щерев?
-
Какви са близките възможности за забавление на децата в близост до вилите на Щерев?
Това, което не ми допада тук е , че масово нямат хотелите тераси и преди време като започнах в сферата ми беше интересно защо аджеба тия хора така се затварят херметически и дори сега в хотела не се отварят и прозорците, всичко е на вентилация. Огромни прозорци имаш, но отваряне мишън импосибъл. Та политиката е такава за да нямало самоубийства от терасите.
Поне това на мен се каза и звучи логично иначе др. обяснение нямам. А пък в БГ като имаш тераса не виждам защо не пушиш там, кому е нужно да омирисваш стая , пък какво остава ако там летуваш с децата си. Майка ми е пушач и доста коментираме точно този момент. Съответно тя е да се пуши по стаите , аз против. Май всеки си гледа от неговия ъгъл. Но като види 2-3 дупки по чаршафите от фасове и някой др. мизерия ще дойде на моето. Все още имам надежда да я убедя за фасовете....
И детето като е малко да не би да няма човешки нужди от баня и да липсва при него консумация? При нас има големи студия и апартаменти, които са за големи семейства, съответно цената не е като за двама възрастни , ами да като за 4-ма , нормално. За деца се правят отстъпки в двойните стаи с екстра бед ако са под 3 години в рамките на от 30 до 50% в зависимост колко е запълнен капацитета. Но такова голямо семейство се настанява само в апартамент , който струва солидна сума.