Бунгала на Арапя

• 229 017
  • 855
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря кльомба, точно на първия етаж сме резервирала нашата стая, ще преглътна хигиената, дано си изкараме хубаво!
Хубав ден!

# 676
От една форумка разбрах , че и бунгалата на Кораба са на хубаво място , с красива гледка , направо върху пясъка , но ........хигената е отвратителна .... Naughty Явно този "Кораб" като цяло в тази посока си има проблем или ако се пълни всичко независимо кочината - да не са луди на наливат пари! Naughty

# 677
  • London
Ако налее пари в бунглата и цените няма да са тези. Българина иска за без пари лукс, е няма такъв филм.

# 678
  • София
От кога хигиената е лукс? Би могло поне в началото на сезона (за по-евтино) да се изчисти основно. Да, търсенето определя предлагането, но мен би ме било срам да погледна туристите в очите.

# 679
  • London
Туриста винаги има избор да отиде другаде. Като няма клиенти може да се преосмисли казаното от теб.

# 680
  • София
Не говорим в тази тема за другаде, а за Арапя.

# 681
  • London
Не говорим за цяла Арапя, защото тя не се изчерпва със бунгалата на Кораба. Това, което исках да кажа е, че условията са пределно ясни на туриста, повечето посетители на тези бунгала са всяка година едни и същи. И факта, че ходят там редовно пък се чува ''Колко е мръсно'' ме озадачава. В такъв смисъл го казвам, че никой не ги е вързал там като е мръсно има други места все пак било в самата Арапя или другаде. Wink Но въпреки приказките сме свидетели на резервации още от зимата.... Явно на доста хора им изнасят ниските цени, това че може в бунгалото да завре барабар с цялото домочадие и бабата и никой не ги брои колко влизат и излизат както става на хотел, печката да готвят и тн. Пък, ако беше проблем мръсотията за тези почиващи вярвам нямаше да се пукат по шевовете тези бунгала. Приемете, че има и нисък клас туристи и нисък клас бази за почиване. Който се счита за др. клас турист избира друго място. Wink

# 682
  А може би ходят там заради мястото?
  La Catrala, не познаваш стария дух на Арапя. Ако го познаваше нямаше да говориш за барбекюта, баби, евтино-скъпо и прочие.

# 683
  • София
La Catrala, ама ти това за баби, лели, стринки, Ганки, Пенки, катуни, скари и т.н. вече подробно ни го обясни миналата година. Не мога да повярвам, че казваш, че когато спрем да ходим там, тогава ще започнат да позачистват чат-пат. За десети път сигурно ти казвам, че не е въпрос на класа, пари и стил, дали да ходиш на бунгало на плажа или в лъскав комплекс, хората си почиват и се зареждат по различен начин. Аз, например, ходя на Арапя в края на отпуската си, след почивка в четиризвезден хотел. Отговораям на конкретни запитвания на момичета, не си измислям и не протестирам, а ти влизаш като някой адвокат и разтягаш все едно и също.
Арапя е прекрасно местенце, хигиената на Кораба е ужасна и момичетата, които питат, имат право да знаят къде ще спят децата им.

# 684
  • Sofia
Момичета, Картала е права в едно - освен Кораба има и други алтернативи, както на първа линия, така и прекрасните вили, които са на броени метри, със страхотни апартаменти и стаи, малко по-скъпи, но малко.
По ред причини реших, че в крайна сметка ще отидем на ОИ на Нестинарка, но предходното решение ми беше твърдо да взема ап. в някоя от вилите от редичката над малкия плаж, в Пънчетата или Залива. Може да има и други местенца, но не ги знам.

# 685
Ние ходим на Арапя вече 20 години все едни и същи 10 семейства/без, баби, лели, стринки и тн/. Намерили сме си място, където можем да си се съберем , да си се веселим и да си почиваме на воля. Децата ни израснаха там. Условията не са особено добри, но се примиряваме за сметка на място, атмосфера, любим плаж..... Това само Арапейците могат да го разберат.

а сутрин рано морето изглежда така

# 686
 За мен Арапя не е това ,което беше..... Ходим последните 2 г. за по едно хапване наобед и плаж. И плажа не е това, което беше Confused

# 687
Здравейте на всички.
Искам да попитам какви са ви са ви отзивите за бунгала Грудови, понеже тази година ще сме там.С две малки деца сме на 6 и 2 годинки.
Миналата година бяхме в бунгала Георгиев, много ни хареса, но искаме малко да рзазнообразим.
Благодаря Ви предварително за отговора.

# 688
  • Пловдив
Привет   bouquet

Виждам, че скоро не сте влизали в темата, но все пак да попитам - запазихме стаи във Вила Тоскана за края на юни, та как е там времето по принцип този период (никога не съм ходила на Арапя Embarassed). Искам да питам също вътре чисто ли е, наистина ли е на 20 метра от плажа, с две деца сме - на 4 и на 14, ще има ли къде да се забавляват? Ей такива работи, като цяло съм от тези, които им трябват чисто легло и баня, но с бамбините става малко по-сложно Laughing останах с впечатлението че е добро място, но все пак да попитам  Hug Hug Hug

# 689
Здравейте на всички.
Искам да попитам какви са ви са ви отзивите за бунгала Грудови, понеже тази година ще сме там.С две малки деца сме на 6 и 2 годинки.
Миналата година бяхме в бунгала Георгиев, много ни хареса, но искаме малко да рзазнообразим.
Благодаря Ви предварително за отговора.

Биле сме и на двете места,но определено при Георгиев е за предпочитане.Това ще ни е трето лято там,а и децата ни се кефят на големият двор и не само това...

Общи условия

Активация на акаунт