Бунгала на Арапя

• 229 057
  • 855
  •   1
Отговори
# 660
защото моите впечатления са, че прииждащите от други места коли ( които извиват колона точно пред нашия обект и ги виждам как после си заминават след плаж) са не по-малко от народа почиващ на самия къмпинг. И после говорим за пренаселване, ами... ако тази вълна някак се спре не би било така.

Кой е "вашия обект" /може и на лични/?
Права си по принцип, но няма как да стане. Освен ако не се заградят едни големи площи, обявят се за паркинг, а непаркиралите там коли се вдигат с паяк /съдействие от общината/. И на мен ми се иска да има някаква "цедка" за приходящите туристи. Но за това някой собственик трябва да си жертва парцела, а май желаещи няма. Всички искат да строят и да посрещат туристи.

# 661
Здравейте! Записвам се да чета доколкото е възможно . Иска ми се тази година нашето семейство да опита почивка за седмица на бунгала , близо до морето , хубав пясъчен плаж и море като езеро Simple Smile прилична цена и добри условия на Арапя ! Приемам съвети и препоръки , благодаря   bouquet

# 662
Никой нищо не смее да каже за плажа на Арапя - пълна скръб, по мое мнение. Едър, не особено чист пясък, начупени миди, камъни във водата, а самата вода - като супа. Изкарахме страхотно иначе, но пак на Арапя няма да идем, за да пътуваме до другаде за плаж.  Peace

Какво означава 'вода като супа" ????
И двата плажа ли не ти харесват ?
Искам да почиваме там и морето ми е важно не ми се вози всеки ден до някъде си с кола , затова питам !  bouquet

# 663
  • София
Той пък плажа на Арапя е един "страхотен", та чак да прииждат хора  Rolling Eyes ако прииждат от Царево, не искам да знам какъв е там...
Мравчето, съгласна съм. Аз и преди съм писала, че не разбирам каква е тази истерия около Арапя. Плажът, за мен, е отвратителен. В Царево пък за какъв плаж изобщо говорим?!
Ние, когато бяхме в Царево, ходихме на Нестинарка.

# 664
Той пък плажа на Арапя е един "страхотен", та чак да прииждат хора  Rolling Eyes ако прииждат от Царево, не искам да знам какъв е там...
Мравчето, съгласна съм. Аз и преди съм писала, че не разбирам каква е тази истерия около Арапя. Плажът, за мен, е отвратителен. В Царево пък за какъв плаж изобщо говорим?!
Ние, когато бяхме в Царево, ходихме на Нестинарка.

Не съм ходила на Нестинарка , но чак пък "отвратителен" на Арапя , като гледам снимки от 2012 и 2013 ...не мога да нарека толкова чиста вода и бистро море "отвратителни" ...Отврат е Ахтопол , например мястото с чадъри на хотел - пародия Ескада ....ето това е отврат , ама гнусен отврат - цялото дъно камъни - голями , остри , водата в средата на юни мътна , водорасли , щипалки ...ужас

Явно всеки има своята представа за 'хубаво" ...На мен ми харесва плажа на Перла - пред бившата рециденция на бай Тодор   bouquet

# 665
  • София
....На мен ми харесва плажа на Перла - пред бившата рециденция на бай Тодор   bouquet
Това лято ще сме там.  Grinning

# 666
Bennu Korel, водата беше мътна, имаше водорасли. За камъните и счупените миди съм писала. Ние бяхме 2рата седмица на август и водата изобщо не беше бистра. Плажът беше пренаселен. Неприятно е за плаж там, по мое мнение.

Затвърдих си мнението за нашето море, за мен мястото е едно, но темата не е за него  Grinning

# 667
Bennu Korel, водата беше мътна, имаше водорасли. За камъните и счупените миди съм писала. Ние бяхме 2рата седмица на август и водата изобщо не беше бистра. Плажът беше пренаселен. Неприятно е за плаж там, по мое мнение.

Затвърдих си мнението за нашето море, за мен мястото е едно, но темата не е за него  Grinning

Може ли да споделиш на лични или пък защо не - тук - кое е "твоето" място . Търся спокойно , тихо място в близост до плаж /пясъчен/ , много обичаме морската вода и важно, да няма база изхранване - не ме интересуват инклузиви и вкл. никакви закуски ..Да има къде да се хапва някъде през деня и вечер .Също така изобщо не ме интересуват анимации , дискотеки , барове и подобна какафония   bouquet
Ще бъда благодарна за мнения !

# 668
писах на лични.  Peace

# 669
....На мен ми харесва плажа на Перла - пред бившата рециденция на бай Тодор   bouquet
Някакви хотели има ли в близост до този плаж? Аз съм ходила там преди много години, но тогава всичко беше гора. Предполагам в духа на новото време вече има предимно хотели там, та търся нещо подходящо ако има.

# 670
  • София
Някакви хотели има ли в близост до този плаж? Аз съм ходила там преди много години, но тогава всичко беше гора. Предполагам в духа на новото време вече има предимно хотели там, та търся нещо подходящо ако има.
Ние ще бъдем в малко хотелче в Приморско на южния плаж, но сме решили да ходим само на Перла.  Wink

# 671

Все още за съжаление резиденцията не е отдадена или поне новият собственик ако има не е направил нищо в посока да се ползва като хотел. В непосредствена близост /до самия плаж/ все още няма нищо- но то и затова плажа е все още чист и водата като питейна:) С кола се спира в гората до самия пясък ! В близост и като спокойствие предлагам Вила Марина. Не съм ходила , но лично познавам собствениците  Peace Чувала съм много добри отзиви Simple Smile Peace  bouquet
http://vilamarinaprimorsko.com/hotel.php

# 672
Мравче,може ли и на мен да споделиш мястото за почивка!

# 673
Здравейте, може ли по-скорошна информация за хотел Кораба, резервирахме за него и ми се иска да знам как е хигиената, обслужването, ресторанта?
Благодаря предварително!

# 674
  • София
Миналото лято бях и в хотел Кораба. Страхотна гледка, страхотнааа. И май само това. Хигиената кофти, минава с парцала жената, която "обслужва" и бунгалата. Стаите... стават за семейство без деца. Ресторант в хотела няма или поне нямаше миналото лято. На първия етаж терасите са огромни, като дворчета, има маса, столове, два шезлонга (счупени), сушилник, тревна площ. По-напред (на 35-та стр.) в темата съм публикувала снимки от балконите на първия и втория етаж.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 12:49 от кльомба

Общи условия

Активация на акаунт