Бунгала на Арапя

• 229 045
  • 855
  •   1
Отговори
# 720
Четох, четох, но да попитам все пак - кои бунгала от всички на Арапя са най-близо до морето и плажа?
И мен това ме интересува. За Кораба засега знам, май  и Мария - Делфините.

# 721
Бунгала Георгиев са близо до малкия плаж - на втори ред са така да се каже. А на самия пясък, на малкия отново, са Неда.

# 722
Здравейте,

и ние сме с малко дете на 1.3мес. , харесахме си тази вила  http://www.arapya.com/vila_zaliva.html, някой има ли впечатления от нея  Rolling Eyes

# 723
прочети предните ми коментари точно за тази вила /хотел/ за да не се повтарям  Simple Smile Simple Smile Simple Smile препоръчвам ти я с две ръце особено при положение че сте с бебе Simple Smile

# 724
Преди два дни се върнахме от Арапя, бяхме във вила Калисто. ЕДИНСТВЕНОТО хубаво нещо на тази къща е, че е на плажа, но въпреки това вече няма да се върна там.
Първо още при настаняването, беше много мръсна стаята - пясък останал от предните гости, банята с жълти фуги, тоалетната - няма да коментирам, мивката, прах по шкафовете, по външните масички и столове на стаята въобще не беше бърсано от предните хора....
"Напълно оборудваната" им кухня (както ми я описаха по телефона) представлява един навес навън, единственият електроуред там беше микровълнова фурна, която беше омазана и от вътре и от вън.
Там (под този навес) са струпани 3 големи грозни маси, на които няма да ти се иска да седнеш да хапнеш.
Много лошо впечатление ми направи, че собствениците си направили една красива шатра и много държаха да ни предупредят, че тази част на двора не е за гостите. Така че ако очаквате двор, където децата да бягат и да се забвляват - няма такъв.

# 725
  • София
Преди два дни се върнахме от Арапя, бяхме във вила Калисто. ЕДИНСТВЕНОТО хубаво нещо на тази къща е, че е на плажа, но въпреки това вече няма да се върна там.
Първо още при настаняването, беше много мръсна стаята - пясък останал от предните гости, банята с жълти фуги, тоалетната - няма да коментирам, мивката, прах по шкафовете, по външните масички и столове на стаята въобще не беше бърсано от предните хора....
"Напълно оборудваната" им кухня (както ми я описаха по телефона) представлява един навес навън, единственият електроуред там беше микровълнова фурна, която беше омазана и от вътре и от вън.
Там (под този навес) са струпани 3 големи грозни маси, на които няма да ти се иска да седнеш да хапнеш.
Много лошо впечатление ми направи, че собствениците си направили една красива шатра и много държаха да ни предупредят, че тази част на двора не е за гостите. Така че ако очаквате двор, където децата да бягат и да се забвляват - няма такъв.

Охх много кофти. Ние я гледахме и аз много я бях харесала тъй като по снимките е доста лачена, а то какво излиза. Ние си запазихме за Елинор и се надявам всичко да е ОК, тъй като ще сме с детето.

# 726
  • London
Вила Калисто си е много добре за парите, които струва една нощувка и определено ако трябва да сравняваме с другите на този етап е една от най-добре обзаведените на Арапя. Не искам да си мисля, че нелоялната конкуренция е налазила темата, защото на това ми намирисва. Crazy

# 727
  • русе
За първи път ходя на Арапя ,бяхме в бунгала Мария намират се точно до хотел "Кораба" настаниха ни на втория ред тъй като първите с гледка към морето  бяха заети ,близко са до плажа минава се по една мъничка пътечка от около 2-3м и си на пясъка  .Бунгалата са хубави ,но малко тесни иначе беше чисто с веранда и малка тревна площ за децата -това за втория ред бунгала ,иначе тези отпред също имат тревичка но не е обезопасено за съвсем малки деца .Хареса ми ,може и да повторим,като цена платихме 250лв за спане за 5 дни +5 лв курортна такса.Ето и малко снимки ,ако ви е интересно....само ,че съм забравила как се пускаха снимки ?

# 728
Калисто наистина изглежда много готина отвътре на снимките, а дали е така наистина не мога да коментирам, защото не съм влизала.Но със сигурност мога да кажа, че не ми харесва
местоположението и, защото съм минавала с рейсчето на път за Царево.
Ние бяхме в Елинор и мога да кажа, че между двете бих избрала отново същата.Вътре може да е по-обикновена, но е на страхотно място, на вън също има навес, където се ползва микровълнова, котлон, скаричка за сандвичи и барбекю.Има мивка и всички необходими съдове и прибори.Масите за хранене са 3 бр.Собственика се грижи за комфорта на гостите си с каквото може.Отсреща има магазин и три заведения за хранене, а плажа е на 20м.И изобщо аз съм много доволна от престоя си там Simple Smile

# 729
  • София
Калисто наистина изглежда много готина отвътре на снимките, а дали е така наистина не мога да коментирам, защото не съм влизала.Но със сигурност мога да кажа, че не ми харесва
местоположението и, защото съм минавала с рейсчето на път за Царево.
Ние бяхме в Елинор и мога да кажа, че между двете бих избрала отново същата.Вътре може да е по-обикновена, но е на страхотно място, на вън също има навес, където се ползва микровълнова, котлон, скаричка за сандвичи и барбекю.Има мивка и всички необходими съдове и прибори.Масите за хранене са 3 бр.Собственика се грижи за комфорта на гостите си с каквото може.Отсреща има магазин и три заведения за хранене, а плажа е на 20м.И изобщо аз съм много доволна от престоя си там Simple Smile

EmiliT,

Ще може ли снимки?

# 730
  • София
Ние в неделя отиваме на Георгиеви за 2 седмици. Много съм ентусиазирана, изглежда супер, особено, че се вижда морето, голям двор... направо нямам търпение вече.
2 години подред бяхме на Грудови, но са в страни от морето въпреки, че плажа е много близо и дворчето напълно ни устройва. Също така са ни малко теснички стаите, ние сме с 2 деца.
Да попитам разстоянието от големия плаж до бунгала Георгиеви тегаво ли е в жегата? Гледах на Гугъл със стрийт вюто, но не мога да преценя колко път е пеша.

# 731

Да попитам разстоянието от големия плаж до бунгала Георгиеви тегаво ли е в жегата? Гледах на Гугъл със стрийт вюто, но не мога да преценя колко път е пеша.

10-15 мин. е поне. Това по пътя, иначе през скалата от малкия плаж е най-пряко, но с багаж по-трудничко.

# 732
  • София
Аха, мерси, не е малко 10-15 мин. особено с две малки мрънкалници  newsm53.
 Ами ще видим тогава на място, когато както дойде, може и на малкия плаж да ходим тогава Simple Smile

# 733
Вила Калисто си е много добре за парите, които струва една нощувка и определено ако трябва да сравняваме с другите на този етап е една от най-добре обзаведените на Арапя. Не искам да си мисля, че нелоялната конкуренция е налазила темата, защото на това ми намирисва. Crazy

Определено не съм никаква конкуренция, защото нямам много общо с туристическия бизнес. Споделих какво ми е мнението. Дори за парите - спахме за 70 лв в стая с две спални (стая - нищо повече, без кухня, без нищо). Това са 35 евро, в Гърция спим за 50 евро в апартамент с кухничка, пак на плажа, така че не ми се вижда евтино, по-скоро нормално. Къщата на снимки и в сайта изгледа добре и някой наистина се е опитал да вложи някаква идея като цяло, но не мога да повярвам че за 3 сезона всичко е толкова захабено.

А и в карайна сметка различни хора - различни изисквания. Моите не бяха удолетворени там.

# 734
Имам едно питане за бунгала Димови - на какво разстояние са от големия плаж ?

Общи условия

Активация на акаунт