Бунгала на Арапя

• 228 997
  • 855
  •   2
Отговори
# 810
  • Пловдив
А някой има ли мнение за този комплекс: http://rad-festa.com/bulgaria/onabrava-aqua.html
До кой плаж е по близо и с тези ниски цени, дали ще си заслужава?
Този комплекс преди се казваше Корал и беше нещо като лагер за русначета. Сега, като е Феста не знам дали нещата са по различни  Rolling Eyes

# 811
  • София
А някой има ли мнение за този комплекс: http://rad-festa.com/bulgaria/onabrava-aqua.html
Този комплекс преди се казваше Корал и беше нещо като лагер за русначета. Сега, като е Феста не знам дали нещата са по различни  Rolling Eyes

Хмм, струва ми се че е до големия плаж и явно е по нависоко така от снимките до колкото виждам.

P.S. Дали някой ще почива от 1.08 ? Търсим си компания за малката (на 2.3 г.), че миналата година и беше малко скучно сама на плажа.

# 812
На мен никак не ми изглежда евтино 52 лв на легло  newsm78  ,наистина е с изхранване но съм виждала оферти и за 28лв с изхранване .Не на Арапя но все пак ...

# 813
Комплексът е между двата плажа. Виждам, че в цената е включен чадър на плажа, със сигурност мястото с техни чадъри не е на малкия плаж, за големия не мога нищо да кажа, рядко ходя там.
Относно цената, не е зле, щом е пълен пансион, и всичко това: " нощувка на база закуска, обяд и вечеря, ползване на външен басейн, спортен терен, чадър на плажа, анимация, Wi - Fi в общи помещения, туристическа такса, застраховка и ДДС." влиза в нея. Само за сравнение, двойна стая в околните по-малки хотели, без никаква храна, само нощувка, е 50лв.
Иначе комплексът вън е ок, за базата им вътре, обаче, няма информация, винаги е бил пълен с русначета и затворен за външни лица, както си трябва, разбира се. До миналата година беше лагер, доста шумен, между другото, анимацията на руски оглася района наоколо.

# 814
На мен никак не ми изглежда евтино 52 лв на легло  newsm78  ,наистина е с изхранване но съм виждала оферти и за 28лв с изхранване .Не на Арапя но все пак ...
Сега видях ,че има оферта за 38 лв на човек с пълен пансион и пише че имат собствен  плаж

# 815
  • London
Това за собствения плаж ме разсмя. Няма кой да е собственият им плаж. Последно беше лагер и доколкото знам вътре е доста окаяно и няма реновация освен ако не са направили сега.

# 816
  • Пловдив
Емстерс, благодаря за изчерпателния отговор.

La Catrala, и аз така съм чувала и чела лоши отзиви. Но както казах, като беше Корал. Сега се чудя дали са нови собственици и дали положението е по разлино, но не намирам нова информация в нета. А феригата Феста са с добри хотели.  Rolling Eyes

Според вас реално ли е това разтояние от 150 м, което дават?
И големия плаж също ли е плитък?

# 817
  • London
Да плитък е големия плаж. По мои изчисления са наистина около 150 м от плажа, защото идват по-назад от нас, а ние сме на 100. Не съм чула за нови собственици, нито за ремонти. Тия неща се виждат.  Но по-добре си звънни и питай лично.

# 818
Това за собствения плаж ме разсмя. Няма кой да е собственият им плаж. Последно беше лагер и доколкото знам вътре е доста окаяно и няма реновация освен ако не са направили сега.
                                  Така пише в офертата

# 819
По мои спомени от миналата година този комплекс не е никак близо до плажа.

# 820
 Здравейте ,да попитам дали има водна пързалка или някакви други забавления за децата? Благодаря

# 821
  • София
Здравейте ,да попитам дали има водна пързалка или някакви други забавления за децата? Благодаря

Не.

# 822

Не.

Благодаря

# 823
Бяхме на Борисови в края на юни.  Не бях стъпвала на Арапя.  На тръгване щяхме да ревнем с мм.  20 мин след тръгването беше решено,  че ще повторим още това лято. Страхотно място е.

# 824
А да ви попитам пред вила Пънчетата (където ще ходим ние за първи път) има едни сламени чадъри те платени ли са или на кого са реално ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт