Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Красоти, красоти, красоти......

Джемма, ние ако ти дойдем на серенада с какво ще ни почерпиш?????

Еси, благодаря за рецептите, точно това исках...Това тесто сложничко ми се вижда, но пък много интересно.

Уф....имам конкуренция при хляба - Лабрекс, Дитсан.....Хляба ми е по идея на Джемма, но си нямам такава фурна като нейната...сигурно ще имам в някой друг живот.......

Меганс, наистина си МЕГА.......

От вас манджите, от мен хляба......

Вкусни сънища на всички! Hug

Дали може да се изфукам с нещо, което не е манджа, но те са най-прекрасното ми творение в живота ми.....Защото сте ми приятелки, ако може малко спам....в последния брой на списанието от днес - http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=3&id=3555[/size]

# 136
Дали може да се изфукам с нещо, което не е манджа, но те са най-прекрасното ми творение в живота ми.....Защото сте ми приятелки, ако може малко спам....в последния брой на списанието от днес - http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=3&id=3555[/size]

Абе, маме, не можа ли повече да го наситниш това важното нещо. Страхотни сте на снимката всички, целия комплект. Драго ми стана на душата, като ви гледах. Да са ти живи и здрави дечицата, и татко и мама, разбира се, че ще трябва да ги гледат тия съкровища! Целувки на всички!  bouquet

# 137
ааа и от мен целувки   Hug bouquet Много сте лъчезарни, да сте живи и здрави и все така усмихнати  Hug

# 138
  Страхотно ме впечатли! Hug Heart Eyes
  Да сте живи и здрави цялото семейство!Толкова сте сладки!Господ да ви закриля!   Kissing Heart

# 139
Маме, страхотни дечица. Да сте живи и здрави и много, много щастливи. Целувки!

# 140
  • Sofia
Мама Цоцоланка,
Искрено ви се възхищавам и ви се радвам - да са ти живи и здрави дечицата и съпруга!

мама2+1,
вие ми скрихте шайбата с Мама Цоцоланка - как смогвате с толкова дечурлига наоколо!
Страхотни неща си показала - Особено ме впечатли кошничката и цветенцата.

# 141
  • София
Мамеее това с главни букви трябваше  Hug и не мисля че някой би се разсърдил.Четох и ви се радвах,наистина сте герой да знаеш,аз вече и теории нямам ни нищо.  bouquet
Вени да ти е жив и здрав рожденика мила и много да те радва и да ти помага  Hug

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 22:54 от didolinaa

# 142
  • Балчик
Джемма, ние ако ти дойдем на серенада с какво ще ни почерпиш?????

Да, да, ти само се каниш, а не идваш. Simple Smile Но сега поне знам как изглеждааш- прекрасни сте.  bouquet

# 143
iucka,подсети ме за любимия ми сладкиш!  Hug Ама как един конфитюр не ми остана вкъщи,да си го спретна и аз.  Sad
Твоят изглежда много хубаво!  Heart Eyes

# 144
Ето ме отново, по никое време!

Венета, извинявай, че избързах с честитката, но виж чак по кое време влизам отново, исках да те поздравя рано! Да са ти живи и здрави и двамата и много да ви радват! Чудесни шоколадови торти!
tutulina, ами аз сега какво да кажа за твоите шоколадови бонбони с орехи! Я издай какво друго има в тях, освен орехи?
esy, благодаря за хубавата дума! Пиците ти са разкошни!
abet, всичко е много вкусно, но така ми се прияде такава тортичка... сега ще има да я мисля!
Lois, ей тия октоподчета от Тасос ни просълзиха с мъжа ми  Joy Ако знаеш как се приготвят, моля те ми кажи  Praynig
matze
, ами ела да живееш у нас, и без това имам нужда от помощ, а ти приготвяш много вкусни неща!
ditsan, благодаря ти! Поничките ти са неустоими, направо приказни!
labrex, благодаря за похвалата! Вярно много вкусни тия бонбони излезнаха! Още не съм опитала със сливите, но скоро...
Хлебчето ти е прекрасно!
Джемма, щастливка си с такива ученици, а и те с учителка като теб! Тортата е страхотна!
nordina, зашеметяващи мъфини!
megans, тия пастички как ще паснат на моята витрина  Laughing Много вкусни изглеждат! 
Аууу, Пепчо, много вкусно!
asyalein, много интересни тарталети! Не съм виждала такива подложки, от къде ги купи?
mama1+2, сътворила си чудеса! Да са ти живи, здрави и късметливи децата!
Мама Цоцоланка, много се развалнувах! Наистина това е най-хубавото ти творение- семейството! Шапка ти свалям за тези четири деца! Аз имам само едничко и да ми е жива и здрава, но смелост и сили за повече май нямам. Прекрасни сте на снимката!

Сега и моя отчет:

Винен кебап:

Хлебче с кашкавал:

И едни ежковци пак от пастет от сирене:

Лека нощ!

# 145
  • Стара Загора
Шопска и Пиле със сметана  Crazy

# 146
Запис Blush
Големи вкуснотии творите Heart Eyes

# 147
Страхотни сте.За всички вас с уважение  newsm51
Неличка много цветно,богато и красиво...а рецептичката за крилца върху хартия може ли
Ану чудесни кюфтенца
Пепчо с тези боровинки ще ме караш да идвам пак в любимия ми град с прекрасни спомени в К.Ганчево
Асу тарталетките и мъфините ти са прекрасни
Мама 1+2 събрала си цялата пролет в цветове и вкусотии
Мама Цоци мерси-на твоите хлебчета биха завидяли много хлебари,а семейството ти е прекрасно  newsm51.От все сърце ви желая много щастие и всички да се гордеят с твоите златни ръце
Леля Ог всичко ти е стилно и подредено,вкусно като за изложба
Ста семпло и вкусно
От мен една питка по рецептата на Селма  newsm51/малко нескопосана,но с контузия толкова/ама много вкусна.

# 148
добро утро!
четох по диагонал, ако някой нещо пита - та да отговоря на Леля Ог за октоподите, че и на мен ми изкарват сълзи в очите  Joy:
принципно първо се попарват, бели им се кожата (ако са по-големи, ако са ситни - няма нужда), после се варят с разни миризми (аз слагам дафинов лист, черен пипер, сол, бяло вино) около 45-50мин на килограм октопод. След което се гриловат и се заливат със зехтин и риган.
А калмарите, които също снимах, но кой знае къде изчезна тая снимка - само ги овалват в брашно и ги пържат, не в дебела панировка както тук ни ги пробутват. И са нежни и крехки, а не гумени  hahaha

# 149
Пак пропуснах началото на темата Laughing Връщам се да ви чета и разглеждам!

Едни охлюви с ориз Flutter

Общи условия

Активация на акаунт