Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Маме,как спам бе скъпа тази снимка трябваше да я сложиш в голям формат.Прекрасни сте да сте живи и здрави и много щастливи.А вие с таткото да се гордеете с дечицата си и да ви радват винаги.
Момичета благодаря Вивсичко казано от вас е много важно за мен,дава ми крилца да пробвам пак и пак.  bouquet
Извинете ме за спама!

# 151
Дали може да се изфукам с нещо, което не е манджа, но те са най-прекрасното ми творение в живота ми.....Защото сте ми приятелки, ако може малко спам....в последния брой на списанието от днес - http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=3&id=3555[/size]
  Страхотно ме впечатли! Hug Heart Eyes
  Да сте живи и здрави цялото семейство!Толкова сте сладки!Господ да ви закриля!   Kissing Heart
Много съм впечетлена,бъдете здрави цялото семейство

# 152
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Маме, сега видях статията!!! другия път се фукай с големи букви!!!

пожелавам ви да не се отървете от любов и успехи!!!

леля Ог, Пепчо да каже от къде ги купува, аз от нея видях.
аз не съм в Бг...

# 153
Мама Цоци, страхотни сте! Живи и здрави, и все така задружни да сте цялото семейство!

Да се включа с нашата вечеря, изцяло по желание да голямата ми дъщеря - Кюфтенца с доматен сос и картофено пюре, десерта беше ягоди със сладолед.

# 154
  • София
Маме, винаги съм ти се възхищавала за семейството ти, но днес дълбоко се развълнувах, когато се докоснах за малко до вас  Hug
Само радост и здраве да има в домът ви   bouquet

# 155
Маме, страхотна дружина сте - да сте живи и здрави!  smile3525

/Гледах, гледах, нито един Ревльо не видях... Понеже с пеп-4о се гласим за гости - кого ще трябва да гледаме ... /

# 156
sta,много апетитно пиле в сметана!  Grinning
Леля Ог,как правиш хлебчето с кашкавал?  Simple Smile
megans,венец от кифлички ли е това?  Simple Smile
Tannita,вкуснички неща си пожела детенцето ти!  Hug

# 157
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
бишкотени пастички със сметана и ягодово сладко.

Моля те megans, драсни два реда как правиш пастичките  Laughing

Благодаря  на Venetta, ditsan, nordina, megans и леля Ог за милите думи  Laughing

леля Ог сега се замислих какво има още в бонбоните освен натурален шоколад, масло, прясно мляко и орехи. Имах останали малко лешници и бадеми та сложих и тях. И това е - сипвах с лъжичка в гнездата на кутия от шоколадови бонбони и в хладилника да стегнат. Ама твоите шоколадови ягодки изглеждат много мммммм  ooooh!  вкуснички ....

а  това от мен актуалната супа със зеленийки

пилешко с топени сирена

бутерки с вишни и млени орехи

Мамо Цоци и най-големите букви са малки пред вашите слънчица ! Да са ви живи и здрави!  Hug

# 158
И аз да покажа снимки от вчера:

- леща с "домашната ни подправка" - останаха няколко петалца от суджука и го ползвам за подправка на боб и леща - стават много ароматни

- любим десерт - мляко с ориз

tutulina, тъкмо се чудех какво да сготвя за обяд - ей сега ще сложа една супичка от лапад.  Hug

# 159
TANNITA  Може ли рецептата за Кюфтетата със доматен сос? Благодаря!!!

# 160
  • На небето
.....................
Мама Цоцоланка, много се развалнувах! Наистина това е най-хубавото ти творение- семейството! Шапка ти свалям за тези четири деца! Аз имам само едничко и да ми е жива и здрава, но смелост и сили за повече май нямам. Прекрасни сте на снимката!
..............................

И аз искам да видя тази снимка?..... И аз ти се възхищавам искрено, за голямото ти семейство Мама Цоцоланка. Много ми се иска да те попитам, ако не е неуместно, как се реши за 4 деца и как издържаш?

И ние с мъжа ми планувахме да имаме 3 деца, докато не се роди сина ни. Бог ни даде син като за 10 буйни момчета. Всичките ни приятели се чудят как издържаме.  Та по тази причина, други деца не искаме да имаме, както, казва и мъжа ми: "Ние сме застреляли нашия щъркел."

# 161
  • Русе/София
Привет на всички творящи тези красоти,които карат сетивата ни да се изострят wavey
МАМА ЦОЦИ имаш всичкото щастие на света,събрано на едно място,Желая Ви здраве,късмет и много любов newsm51 smile3501 newsm74
ВЕНЕТА със закъснение да честитя рождения ден на синчето ти ,като му пожелавам здраве bdbaloni
НОРДИНА много апетитно изглеждащо ядене newsm10
МЕГАНС все се каня да те попитам краставичките на вьорнер ли ги режеш newsm17
ПЕПЧО страхотно ме впечатляваш винаги newsm10
МАМА1+2 супер меню/кога смогваш/
 newsm74ЛЕЛЯ ОГ както винаги си на ниво newsm10
ТАНИТА толкова е апетитно и при теб smile3525
от мен патешки маншони с ориз

Лек ден newsm53

# 162
TANNITA  Може ли рецептата за Кюфтетата със доматен сос? Благодаря!!!

И аз искам да помоля за нея! Praynig
Ауу, какви вкусотии видях, направо сте страшни всичките!  bouquet

# 163
Шопска салата .

Обикновени запечени кренвиршчета .

Усмихнат ден момичета !

# 164
Вяра ,толкова интересни аранжировки правиш винаги ,поздравления  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт