Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намаля размера на изображение за публикуване във форум?
Как мога да намаля размера на изображение с помощта на графичен редактор?
Как да направя зелена баница по рецепта на Лоис?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намаля размера на изображение за публикуване във форум?
За да намалите размера на изображение за публикуване във форум, можете да използвате онлайн инструменти като resize2mail.com, webresizer.com или други подобни. След качване на изображението задайте желаните размери в пиксели и го намалете до подходящи размери за форума. По този начин ще можете да споделяте изображенията си, като гарантирате, че са с подходящ размер за публикуване.
-
Как мога да намаля размера на изображение с помощта на графичен редактор?
За да намалите размера на изображение с помощта на графичен редактор, можете да използвате софтуер като Adobe Photoshop, GIMP или друг подобен. След като отворите изображението в програмата, можете да използвате опцията за промяна на размера, като посочите желаните размери в пиксели. След това запазете изображението с новите размери и го използвайте за публикация във форума.
-
Как да направя зелена баница по рецепта на Лоис?
За да направите зелена баница по рецепта на Лоис, ще ви трябват съставки като спанак, сирене, яйца, кисело мляко и тесто. След като приготвите плънката от спанак, сирене и яйца, я разпределете върху тестото и завийте. Печете в предварително загрята фурна до златисто кафяво. Така ще получите вкусна зелена баница по рецепта на Лоис.
-
Как да приготвя крем супа от тиква с пащърнак и джинджифил?
-
Как да приготвя пилешки бон филета с гъби, соев сос и заквасена сметана?

): за 1 яйце - 1-2 ч.л. заквасена сметана (не повече, защото разваля вкуса), щипка сол или на вкус, 1/2 ч.л. захар, всичкото това разбивате, ама без да се престаравате и изсипвате в загрят тиган с малко мазнина. Вкусно е! 

За вечеря ще спретна едно,но май много яйца ще ми станат днес:)

,а ти пак намери хубава дума за мен!
и каквото сабя покаже...



Ние го обичаме и правя винаги, когато имам хубаво агнешко месо, не само за "курбан".



Това е едно оформяне на салата, която носи това название, от пилешко или шунка е, гъби, лук, варени яйца, пармезан или друг кашкавал, майонеза, много е вкусна, прави се на купол и с тъничко нарязяни парченца от краставица се оформя като роза. Ефектна е, а и вкусна. Та моята купчинка е бледо копие, от зелена салата с чесън е и настъргано сирене, и в последния момент се сетих да я поразкрася. 