Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Felicidad - красота!!!!!

Уф....искам да ви изредя всички поименно......А ми се спи........Извинявайте!

Хляб - Торта - майl … 77;кс - специално за  Стоева - Шкембе - чорба и най-специално и с най-добри чувства - Салата от т … 77;кс - Запеканка  … 4; се - Брауниса н … 85;ди

Лабрекс, давай бързо банковата си сметка да ти пращам пари за авторски права.....Благодарско!

Уточнение - с тортата обрах овациите на едни гости, а от салатата - същите тези гости искаха допълнително, г-жо Стоева Heart Eyes.........

Хубава вечер!

# 556
ditsan , много съблазнителни тия хлебчета, а измислената ти тортичка пък съвсем! Heart Eyes  bouquet
Marieta, да ви е сладко, много се радвам, че ти харесва!  bouquet
ивка27, много весели мъфинки! Едни такива милички клюмчета Grinning, ама все си мисля, че не са останали! Heart Eyes  bouquet
alex_og97, на тоя венец от снощи съм му се вгледала, на Селма, та твоя, ама не ме замамвайте така, де.........  bouquet
ЗИЧЕ, ама как мераклийски си ги вързала тия цър-пърчета, ще ти крада идеята!  bouquet
Маме, а ти направо ме гръмна, кога сколаса да наприготвиш толкова манджи! С Ревльото се оправдаваш друг път, а сега.........той сигурно е почнал да помага вече. Всичко изглежда разкошно и много вкусно. И аз бих искала шкембе чорба, а от салатката ще хапна и дела на Стоева, тя и без това не смее да опита. Grinning  bouquet

# 557
Закуската, моля:

Обещаните охлювчета на Стоева.....

# 558
  • При елфите ...
Закуската, моля:
Обещаните охлювчета на Стоева.....
Охлювчетата изглеждат превъзходно! Къде мога да прочета нещо повече за тях?   bouquet

# 559
  • Варна
Маме, кога успя и закуска да спретнеш Hug
Aredhel, и аз чакам рецептата за ябълковия крамбъл.
Чакам и аз реакцията на Стоева със салатата от тиквички. hahaha

# 560
  • Пазарджик/Лондон
Aredhel , и аз искам рецептата Wink.Много апетитно изглежда този крамбъл Heart Eyes.

# 561
ето реагирам ви  Laughing Laughing  нали ви обещах, че ще чакам гости и ще направя салатката  Crossing Arms   Но утре сутрин се вдигам от дома и няма да ме има 8 дни, така че не разчитайте да е скоро  Flutter Flutter
Маме, чудесно меню, кога сколаса   bouquet
lina kaz, много интересна салата  Peace
Felicidad , прекрасен десерт, много красиво поднесен и снимка   bouquet
Aredhel, ето охлювчетата от бутертесто - по-скоро идея, можеш всичко да сложиш.

Моя отчет ще е следобяд  ooooh! ooooh!

# 562
  • При елфите ...
...Aredhel, и аз чакам рецептата за ябълковия крамбъл.
Aredhel , и аз искам рецептата Wink.Много апетитно изглежда този крамбъл Heart Eyes.
ивка27, Аелис ето рецептата на сладкиша!   bouquet

Ябълков крамбъл

Продукти:
3-4 ябълки /по-големи, обелени и нарязани на парченца/
1 малко бурканче сладко от череши
1 ч.ч. нарязани орехи
2 ч. ч. мюсли със сушени плодове, може да се използват само овесени ядки
100 мл течна сметана, аз използвах готварска, че такава имах
½ пакетче бисквити /натрошени/, аз използвах „Роден край” с масло
стафиди
по-малко от 1/2 ч.ч. кафява захар/ захар
1 течна ванилия
50 гр. краве масло

Приготвяне:
Слага се маслото в тавичка във фурната да се разтопи. В купа се смесват ябълките и останалите продукти. Обърква се добре и се разстила в тавичката. Пече се в загрята фурна до омекване на ябълките.

...Aredhel, ето охлювчетата от бутертесто - по-скоро идея, можеш всичко да сложиш.
пеп-4o, много ти благодаря!   bouquet

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 10:09 от Aredhel

# 563
alex_og97,Венеца изглежда много хубаво и апетитно! Браво на теб!  Grinning
lina kaz,вкусна Гречка при вас!Ммм!  Flutter

# 564
Добър ден!  Hug

Леле какви вкусотии сте наготвили по празниците  Heart Eyes. Anuck, твоя чийзкейк със сьомга много ми легна на сърце... Дали може рецептичката да споделиш?  Flutter

Явно всички сме си паднали по охльовчетата на Пепчо  Laughing. Моят син ги кръсти "въздушни пицки"  Laughing Ето ги:

Това са другите ми подвизи из кухнята тези дни - агнешка дробсърма, бяло хлебче с тиквени семки, бананова торичка със заквасена сметана и суши (когато момчетата са си у дома - няма много време за оформление за снимка, всичко се изяжда бързо  Mr. Green):

# 565
Цоцоланке, хляба ти изглежда като заводски, ще споделиш ли рецептата?

# 566
Добър ден на всички! Simple Smile

бананова торичка със заквасена сметана

Може ли рецептата!? Praynig Hug

# 567
Минавам само да ви разгледам набързичко  Hug
Поздравления за Мама Цоцоланка newsm20 Не знам как успяваш да сготвиш,снимаш и покажеш всичко това във форума.
Внучката сега е у дома и за снимки и дума не може да става.Чинийки,чашки и ръчички се сливат в едно.Не смогвам да видя кое накъде е .
Хубав ден и спорна седмица на всички  Heart Eyes

# 568
Добро утро и добър ден момичета  Hug Пускам сутрешната закуска, отивам да ви чета и после ще кача и другите снимки. Какво е направила пак мама Цоцоланка, пак ли е скочила два метра встрани  Mr. Green Видях и някакви охлювчета, аа....ей сега ще ви разглеждам.

Кифлички с масло и стафиди eat

# 569
Лурдес, тази тортичка има бърз и "бавен" вариант, но е много любима у дома през лятото (тогава става и с презрели праскови  Flutter). Рецептичка:

"Бавен" вариант:
Продукти: 2 яйца, 180 гр. захар, 160 гр. брашно, половин пакетче бакпулвер на д-р Йоткер, 1 ванилия, 1 голяма кофичка заквасена сметана, половин кофичка кисело млеко (ниска масленост 2%), 9 ч.л. пудра захар, 4 банана. 
Белтъците се отделят от жълтъците. Разбиват се на сняг. Жълтъците се разбиват със захарта, добавят се брашното, бакпулвера и ванилията. Разбърка се добре и се смесва с белъците. Пандишпанчето се пече в намаслена и набрашнена тавичка на 150 градуса до готовност. Като изстине, блатчето се разрязва на две или три (на мен рязането много не ми се получава и просто пека две или три блатчета, в зависимост от големината на формичката).

Подрежда се така - блат, който се намазва с малко кисело мляко, за да попие, после се намазва със заквасена сметана като кремче, ръсват се 3 ч.л. пудра захар отгоре и се реди нарязано бананче и пак блат и т.н. Най-отгоре ръсвам сладко какао за красота и кокосови стърготини за вкус.
Ако искаш какаови блатчета - заместваш една с.л. брашно с една с.л. сладко какао.

"Бързият" вариант е с готови блатове от магазина (аз вчера така процедирах  Grinning).

Добър апетит. 

Общи условия

Активация на акаунт