Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Много вкусни неща сте приготвили всички. newsm51
За няколко дни не мога да ви изпиша всички. newsm51
Честитя със закъснение именните и рожденни дни с пожелание за здраве и много късмет!
И да почерпя с една тортичка и едни еклерчета за рождения си ден.
С много уважение към всички вас,благодаря за вниманието и отзивчивостта,за прекрасните идеи.
Желая ви усмихнат и прекрасен ден.

# 571
megans,   bouquet   bouquet

Честит рожден ден!!!! Много сладък живот за теб!

# 572
  • Русе/София
Привет на всички.Страхотни красоти,от кое да си взема незнам..... Embarassed ooooh!
МЕГАНС ЧРД.Да си жива и здрава  bouquet
Пиле с ориз на фурна

Приятен ден Simple Smile

# 573
TheNMaster, може ли рецептата и техниката #Cussing out на чесновите картофки!
Много вкусно изглеждат!  bouquet

# 574
  • При елфите ...
megans, честит рожден ден и от мен!   bouquet
Много здраве, късмет и повече радостни моменти ти пожелавам!   bouquet

Тортичката ти и еклерчетата са страхотни!

# 575
  • София
Здравейте!

С известно закъснение да си покажа парчето торта от Гергьовден Blush

Тортата е "Шоколадова свежест" на Селма, направена от 2 блата,разрязани на две (на снимката се вижа колко нескопосано ги разрязах Embarassed)
Много се хареса и от мен, и от гостите ни. Селма   bouquet  bouquet  bouquet

# 576
от мен закуската за хлапетата: царевични питки

телешко варено

сладкиша с майонеза, по повод РД на половинката

и персонална тортичка - изненада, за рожденника

за вечеря сме навън с приятели bowuu
megans, честит празник   party002
желая ти много щастливи мигове, изпълнени с обич и уважение от тези, които обичаш  bouquet
много хубава тортичката, били споделила каква е?

# 577
Меганс,бъди жива и здрава и все такава вълшебница в кухнята и още по омайна в живота  bouquet!

Моля да ме извините за лошокачествените снимки по долу,ама нямах апарат под ръка и с телефона Embarassed
Тутманик:
парче:

и кифлички за децата с кренвирш и сирене:

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 14:35 от Дес

# 578
  • Torino,IT
Здравейте момичета    bouquet  
Честит Рожден Ден на Меганс, бъди много здрава и щастлива!   bouquet newsm51 newsm38
Честит празник и на половинката на Митси, тортичката е супер  bouquet
Вироглавка, мерси за рецептата за тортата ти, записах си я и аз, много хубаво изглежда на снимката!Както и охлювчетата!
Дес, тутманикът ти е невероятно пухкав, по коя рецепта го прави?Както и кифличките Peace
Пинки, разрезът на тортата в убийствен, браво   bouquet
Анук, Фелисидад, много интересни и вкусни ястия сте предложили, а рецептите?   chef  bouquet
Алекс, Зиче, страхотни печива, и аз съм го правила на Селма венеца от кифлички, наистина е много вкусен Peace
Аз се отчитам за вчера и днес  Peace

Кюфтенца с доматен сос                                                                                                       Паста фрути ди маре                                          

Пържени калмари                                                                                                                    Панна кота

# 579
Линдита,аз не ползвам много много рецепти напоследък.Сложих половин кубче мая с чаша топла вода,лъжица захар и брашно,колкото да стане гъста каша,да се понадигне.После сложих чаша кисело мляко,1яйце,2-3 лъжици олио,лъжичка сол и около 800-900гр брашно.Месих го в машината извадих и оформих.Това ми е дозата за тутманик,кифлите ги бърках отделно по същата технология Wink А маята я активирах,защото имах време,иначе не го правя. СЪщо и нищо не съм чакал да втасва после.Направо оформих тутманик и в незагрята фурна предварително го бухнах да се пече Peace
Радвам се,че са ти хванали окото моите творения Hug

P.S. Допълвам: Оформих тутманика ето по тази идея за питка нa stasi76 Много хубави рецепти има в нейната тема и се присетих,че съм виждала това оформяне,приложих го,а сега го издирих да го покажа ако някой се интересува

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 15:34 от Дес

# 580
Меганс,бъди жива и здрава!  bouquet
От мен - Кюфтета по чирпански

# 581
Здравейте  Grinning
Прекрасни неща сте сътворили отново...,поздравления за всички  newsm51 newsm51 newsm51

Меганс честит рожден ден !Да си жива,здрава,щастлива и много обичана жена!Наздраве!
-за теб  Wink

Моите премеждия нямат край в кухнята.Реших вчера да правя рулото на Лабрекс,но се оказа че нямам сухо мляко.Отказах се ,за да не се проваля.Започнах да правя "Негърче"../не си спомням кой ми беше дал рецептата за него ,моля да ме извини   bouquet/.Всичко добре ,но се оказа ,че сиропа е твърде много за този сладкиш .Сложих едва половината от него и пак стана така ,че трябва да се яде с лъжица.Прекалено сладък дойде за моя вкус/което ще коригирам с захарта следващият път/...Общо взето провал Crossing Arms...,но пак ще се изяде... Wink
Ето няколко неща и от мен ...

# 582
У нас днес....Просто и непретенциозно.... Embarassed
Шопска салата

Леща

И едни кремвирши с пресни катрофки

# 583
Бяхме на пикник - имах специална поръчка за питка за него, а това е началото на барбекюто...Бяхме на пикник под Рилския манастир - въздуха е прекрасен там.....За съжаление от утре - здравей, ежедневие!!!!!

Меганс, бъди и здрава, напред и нагоре само:

На всички ви - лека и хубава седмица! Стоева, ще ми липсваш!

# 584
  • София
Здравейте! Simple Smile
Отдавна не съм се включвала, но се опитвам да ви следя. Страхотни сте!  Hug Маме, невероятна питка!  Crazy
Меганс, честит рожден ден!  bouquet

При нас днес рибен ден- супа "Морски дарове" и херинга по рецепта на TheNMaster  bouquet, невероятна стана. eat

Общи условия

Активация на акаунт