Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ябълков сладкиш с ванилов крем

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 11:02 от nordina

# 91
Едни прости неща от мен,макар че ме е срам след този шедьовър на Нордина да се показвам с моите...
пържени картофи Mr. Green (бяха мн вкусни Embarassed)

Палачинки с Финети:

Tутманик:

Готвих и манджички но не съм ги снимала Wink

Успешен вторник на всички прекрасни кулинарки Hug

# 92
Здравейте и от мен  bouquet
Невероятни гозби сте показали пак  Crazy

Ето и от мен вчерашната вечеря:
 пиле с картофи на фурна :

и стъргания сладкиш с майонеза на Селма.
Селма, много хубава рецепта  Hug

и разрез:

# 93
Смайли, вземи и мен, ще гледаме двете Ревльо, Дидка не може ни уплаши с един  Laughing Laughing  За тарталетите - кажи кога ще дойдеш, аз ще ти намеря  Peace Формички де, то пълни не се задържат много у нас  Laughing Laughing

пеп-4o, става.  newsm10
Предлагам пътьом да се отбием при labrex, че е започнала да произвежда някакви умопомрачителни шоколадови бонбони с плодов пълнеж - може пък да и трябват дегустатори.  newsm03
Само, че ... ако реши в замяна да ме накара да разхождам Рекси - онзи красавец в подписа и - какво ще правя  newsm12

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 10:30 от Smiley*

# 94
  • Русе/София
Добър ден на изкушителките-кулинарки.Пак невероятни неща сте показали bowuu
НОРДИНА този сладкиш доста примамлив #Crazy
ДЕС менюто ти е страхотно   chef
IUCKA  всичко изглежда супер  chef

а като видях на ПЕПЧО лапада с джолана не останах никак равнодушна ,и ето......  bouquet
Приятен и спорен ден.

# 95
Пъстра салата с рукола

# 96
  • от точка К до точка С и обратно
                Здравейте кулинарки!
 И днес темата е много апетитна! megans, esy, Labrex, nordina, пeп-4o, mari-eta, Аелис, kasier, Кремче Ванилия сполай ви за добрите думи!
esy поздравления за невероятните пици и професионалните  снимки! Anuck, marabu, asyalein, iucka - чудесно поднесени вкусни менюта!
Аелис, nano, Lindita, betina33, nordina - страхотни тестени изделия. Ще ми се да не пропусна някого, защото всички са вложили толкова старание и труд! Браво!    bouquet
При нас е това:

Ароматни багети с мащерка и кашкавал                                                                                                  Сирене по шопски
         по рецепта на Котка

Labrex, подозирам, че тиквеното пресищане може да ми мине по-рано, така че давай да записвам рецептата! smile3523

P.S. Леля Ог, сега видях какви  големи хубавини си сътворили! Направо ми оцвети деня!   bouquet

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 13:04 от Гуинет

# 97
Здравейте, мили момичета!
Пепика,  за новата тема   bouquet Hug

На всички благодаря за хубавите думи, за чудесните рецепти, за красивите снимки! Вие сте моето вдъхновение! Всички сте повече от страхотни! За вас   bouquet   bouquet   bouquet

Мила Венета, честит празник!   bdbaloni Да е жив и здрав малкият Лаурент, да има много късмет в живота и да е много щастлив!

Краси, тортите ти са разкошни!
caprice, да ти е жив и здрав половинът, много да те обича и да те слуша!

Надявам се, че не съм пропуснала нечий празник, че прочетох малко по диагонал, само картинките изядох  Laughing Нямам много време за коментари, но бързам да пусна снимките, че хем се натрупаха, хем седем страници отминали, дакото се организирам.

Сладък салам във вид на бонбонки с кокос и разбира се, бананчета в шоколад (Лабрекс, не станаха като твоите и на Пина на вид, но на вкус... прекрасни!)

И едни ягодки в шоколад (те ми харесват повече, защото са по-издръжливи, стават по-лесно и се получават повече като брой)

Бутерки със сладко от дюли и със сиренце и яйце

Приятен ден на всички!

П.С. Аууу, Гуинет, какви прекрасни багети!

# 98
nordina, сладкишът изглежда просто невероятно. Ще споделиш ли и впечатления от вкуса?  Hug

# 99
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Само, че ... ако реши в замяна да ме накара да разхождам Рекси - онзи красавец в подписа и - какво ще правя  newsm12

Моля, моля не се плашете от Рекс, този млад ерген е голям кротан, на който нашата Ая е хвърлила  око, чисто приятелско, че породите ни са различни и да не ги объркаме нещо  Joy Joy Joy

след дълго отсъствие, се отчитам за вчера с пилешко със зеленчуци върху ориз

шоколадови бонбони с орехи

и кифлички с мармалад

абе, мацки, за един месец мое отсъствие вие направо ми скрихте шапката

Rolling Eyes    Shocked   #Crazy
    опасни сте и много ви се радвам на количеството и качеството, а това е за всички вас   

Hug     bouquet       Laughing

Леля Ог това, което показваш е нечовешко....моля те има хора със слаби нерви, да
    помислим  за тях....
    ooooh!  ooooh!  ooooh!

Венета а за Лаурент Честит Рожден Ден и най-искрени пожелания за много здраве!

newsm18   newsm59   newsm18

# 100
  • забравих си мисълта...
Леля ОГ, Тутолина,   Hug  Hug  Hug благодаря ви много, изненадахте ме много приятно и ми създадохте невероятно добро настроение, след вчерашната умора по приготвянето на торти и други неща.  Heart Eyes
Леля Ог, отново показваш невероятно изящни творения.   newsm51
Народина, също омайва с невероятния сладкиш, ще го пробвам непременно.  smile3525
Тутолина, твоите бонбонки са чудесни, много подстрекаващи са.  newsm51

За всички вас кулинарни вълшебници от тази тема!!!  smile3525  smile3525  smile3525

Докато се наканя, да кажа че имаме днес рожденик, вие вече ме изпреварихте. Днес Лаурент става на четири годинки и вчера се наложи да правя четири торти.
Да ви покажа все пак двете обикновени торти, които направих за детската градина и другите две, които са за гостите ако успея да ги снимам по-късно, довечера ще ви ги покажа. Те всъщност са същите като тези, че четири торти ми дойде твърде много и гледах да са колкото може по лесни.

# 101
Здравейте момичета  ! Една плодова пита с кремче направо събуди рецепторите ми за сладичко- адмираций за авторката и  newsm20

От мен лапад с пресен лук , яйца и сиренце .

Питка с кайма , и зеленийки .

и парченце от нея .

Слънчев и усмихнат ден на всички !

# 102
  • от точка К до точка С и обратно
Venetta, да ти е жив и здрав рожденика!  Щастливо да му е детството и светъл животът!   smile3510

viara.an страхотна питка! Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 12:56 от Гуинет

# 103
Съблазнена от вашите снимки и при нас - Винен кебап

И ягодки за десерт

Венета,честит празник!  ura
Момичета,невероятни сте Heart Eyes

# 104
Олелееее,колко много съм изпуснала.

Покрай страстите с ДГ,забравих Кулинарните такива Tired

Страхотни нещица видях, както винаги Hug

Аз имам питанка:Имате ли рецепта за сусамки.Онези карамелизираните.Ако рецептата е с кафява захар,ще съм много благодарна Hug

Венета,да ти е живо и здраво детенце.Много късмет и щастливо детство му желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт