Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 574
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Oт мен само един кекс.

# 226
ама пък шоколадов, а  Heart Eyes

ха, Еми, те и тук чистят риба в Пикадили, но онези от язовира не искат  #Cussing out поне да не  носят  Crossing Arms
Трейси, радвам се, че сте харесали "морковките", макар и вида им да е транспортно нарушен   Wink
Гуинет, много апетитна паста  Peace
delicate , отново  вкусно у вас   bouquet

у нас набързо пиле с ориз

# 227
От мен днез един Ягодов чийз кейк с две снимчици

и

Гуинет, много вкусно фарфале. Така ми се хапва... Навсякъде е много вкусно. Simple Smile

# 228
След като получих сърцебиене от ягодовия чийзкейк на Anuck ,се отказвам да гледам какво има по- нагоре.Първо ще направя десерта и тогава ще се върна да ви разгледам отново  Hug

Пикантно пилешко филе с  ориз по мексикански

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 23:03 от nordina

# 229
Благодаря ти за рецептата  Лабрекс  bouquet
Pina ,че се продава паста,продава се,но домашно приготвената е най-вкусна.Страхотно изглежда твоята! Heart Eyes

# 230
От мен - Баница и Кошнички.

# 231
добар вечер от мен, най-после с рецепта, хахахах
ей тук цък!

зелена лазаня

и зелена салата - фелд, домат, авокадо и зелен лук

# 232
Браво на всички вас и днес-неуморни сте newsm51
Нордина много вкусна фрита
Неличка лодките ти са супер
Линдита ще пробвам патладжанената пица
Мама Цоци вкусно пиленце и десертче
Аред много бухнала баничка
Пепчо тарталетките ти са супер и тази рибка колко биричка изпива
Трасу ти си вълшебница
Дитсан прекрасно препечено хлебче с вареното
Смилеу сигурно е много вкусна луканчицата,предпочитам рибката и супичката
Краси с дъх на ябълков аромат
Пина майсторка си на пастата
Вани пухкави кифлички
Гуинет и италиянската ти вълна е супер
Аелис вкусна манджичка и пай
Рая чудесна е
Лабрех супер си ще го пробвам
Есу много вкусно и елегантно
Деликате и твоята мусакичка и кремче са хубави
Тайна оризчето със салатката е чудесно
Петя много шоколадово
Пепчо бая петел е било
Ану прекрасен кейк
Нордина много пикантно
Рос прекрасна баничка и кошнички
Луис супер вкусно,стилно и елегантно
Браво за всички вас newsm51....а аз днес съм само на една салата и се нахраних от вашите вкусотии...минаваме на диетка?но ще ви чета kaffeetrmker_2 и възхищавам на красотите.
За другите салатка,питки на мах мама,кюфтенца и обикновенно кексче.
Лека и вкусна вечер.

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 19:41 от megans

# 233
Мама Цоцоланка евала за чудесната фамилия, и за това че успяваш така вкусно да им наготвиш  Grinning  bouquet

~*~*~*~*~*~*

салатки (бобена и мидена), картофки и пържена баничка с плънка от пиле и зеленчук,

# 234
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Пина, на мен ми напомнят, че домашната паста е най-вкусна и да направя скоро  hahaha
може уикенда да се трогна и да разточна някаква паста Heart Eyes

Нордина, как правиш ориза по мексикански?

Анук, чийзкейка ти изглежда превъзходно Hug

от мен:
крем супа с див чесън

# 235
Благодаря момичета!  Hug
asyalein, сподели рецептата за тази супичка!

# 236
Лабрекс, страхотно е рулото. Записвам си го и него при останалите неща за правене, досега всички твои рецепти са ми били супер сполучливи и съм ти голям фен.
Надявам се да не си ме приела насериозно, че ще ти се карам

Еси, разкошно портокалово кексче.

Деликейт, взимам си от твоето кремче карамелче, така ми се приядееее ...

Пети, много ти е хубаво кексчето.

Пеп-чо,
сега съм хвърлила око на твоите тарталети, днес си купих форма (ама една, голяма) и мисля утре да ги метна.

Анук, разкоооошен ти е чийзкейка. Останаха ми очите в него.

Нордина, много апетитно изглежда пиленцето с мексиканския ориз, може ли рецептата?

Гуинет, наистина много добре изглежда пастата ти. А. това кремче е направо зашеметяващо, може ли рецептата (да се наредя на опашката и аз).

Росонера, взимам си от баничката ти.

Лоис, както винаги на ниво, разкошна салатка.

Меганс, ох как ми се приядоха от твоите кюфтенца, ако може със салатка и питчица. Приемаш ли гости?

Ася, интересна супичка.

Кремче Ванилия, как правиш пържената баничка.

Аелис, много хубав пай.

Ванила, разкошни кифлички.

Пина, може ли рецептата за паста? Може и аз да се пробвам да направя.
Ето ги моите Пудингови мъфинки

# 237
Лабрекс, страхотно е рулото. Записвам си го и него при останалите неща за правене, досега всички твои рецепти са ми били супер сполучливи и съм ти голям фен.
Надявам се да не си ме приела насериозно, че ще ти се карам

tracy_t, рулцето много ме изненада, рядко успявам да завия руло и да не го начупя. А това от заплесия - висене на компа, го попрепекох и пак се нави, чак не повярвах. И хич не е лошо на вкус за тия продукти, пък и дава възможност за много импровизации. А мъфинките, дано са ти харесали, са  чудни бомбички! Пък за карането, и да ме набиеш да искаш - нимой, така че хич не го вземам насериозно, освен на смях! Joy  bouquet

# 238
Lindita, пеп-4o, tracy_t, Anuck, ditsan, Гуинет, megans,,благодаря за хубавите думи  Heart Eyes

Neli4ka, Мама Цоцоланка, Aredhel, пеп-4o, tracy_t, Smiley*,краси, vanillla, Гуинет, Аелис, raja_nikol, labrex, esy, delicate, Тайна, Pety, rossonera, Lois,
megans, Кремче Ванилия,
....ммм...много вкусно при всички  Hug

tracy_t,,изглеждат прекрасно  #Crazy поздравления   bouquet

Smiley*,заповядай   рецепта за фритата с броколи

pina,ех защо не прочетох по-рано.....щях да прескоча...поне да го видя.......от един град сме, Hug

asyalein, tracy_t,готова съм с рецептата   пикантно пилешко филе с ориз по мексикански

# 239
  • забравих си мисълта...
Mari_eta, Esy, Matze, Nordina, Ditsan, Megans, Didolinaa, 3xi, Kasier, Kраси.мира, Tracy_t, много ви благодаря за пожеланията за Лаурент.  Hug   Heart Eyes  Hug Много сте мили!   love001

Tracy_t, чудесен тутманик, радвам се, че ви е допаднал. Справила си се перфектно, както се вижда от снимката. Еклерите ти са невероятни, повече от неустоими.
Esy,
както винаги представянето ти е равно на висш пилотаж. Наслаждавам се постоянно на творенията ти с нескрито удоволствие и възхищение.
Леля ОГ, както винаги отново показваш невероятно вкусни и изящно подредени ястия.
Nordina,   винаги ни радваш с много нежни и вкусни предложения.
Labrex, много сладуреста салатка, но няма да я показвам на децата, че ще се наложи и аз да я правя, а сега нещо ме домързява.  Руло/торта "5 лъжици" си е направо вълшебно.
Pina, невероятно стилни медени мини чийз кексчета.
Delicate, Tutulina, Kраси.мира, пеп-4o, Mari_eta, Megans, Ditsan, Гуинет, Kasier, Lindita, Matze, Rossonera, Кремче Ванилия, разкошни предложения, всеки път сте неповторими и ме изненадвате с прекрасни и невероятни творения.

От мен принцеси със сирене и яйца за децата и една Крем-баница с пасирана извара и спанак

Най- после им дойде време и на сушените сливи. След като ги маринирах около 10 дни в ром и портокалов сок ги потопих в останалата глазура от тортите и се получиха тези грозни патета,

но иначе бяха невероятно вкусни. Дъщеря ми заяви, че са даже по-вкусни от купените и за в бъдеще ще ги правя аз.
Пина, виждаш ли какво главоболие ми докара, като показа твоите безбожно вкусни шоко-банани.

А тук и другите две торти от рождения ден на Лаурент Wink.

http://media.snimka.bg/6097/018449871.jpg   http://media.snimka.bg/6097/018449895.jpg

Общи условия

Активация на акаунт