Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 586
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
megans,labrex,pep-4о,nordina,vangobi,Роца,невероятни предложения  bouquet
При нас-Пълнена сиврия с яйце и сирене

Аууу,ilrai78,страхотно меню Crazy

# 286
Днес при нас е вегетарианско:

Супичка от пресни картофи и киселец и чеснов тутманик.

# 287
Здравейте:) . Включвам се и аз с рулото на labrex,  малко измених рецептата, но реших да го направя в последния момент, че и без това ползвах фурната  Blush.
 Отзиви довечера

Приятен ден на всички  Grinning

п.п. хммм колкото повече го гледам , толкова повече ми прилича на палачинка Simple Smile Simple Smile

# 288
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера правих панирана риба с шафронов сос
още ми мирише на риба, следващия път ще си помисля дали да я пържа  Crossing Arms

да похваля мъжа ми - днес ми поднесе закуска в леглото Heart Eyes
снимки няма, че бяхме неглиже още... но скоро ще се научи да готви де

Роца, овесените сладки с много масло ли са?
харесвам ги много, но повечето рецепти са с ужасно много масло newsm78

# 289
Леле, 20 страници, а аз още не съм се записала! Показвам ви вчерашния паниран кашкавал, страхотен стана, по-хубав от по заведенията:

Едни обикновени картофи с масълце във фолио, на фурна:

Чушки бюрек, направо ги снимах в тигана:

И салатка от краставички, която не снимах.
Сега ще правя пандишпаново руло по рецепта от форума. Правила съм го 2 пъти - изключително лесно и сполучливо и се връщам, че имам много да чета  Crazy.

# 290
  • софия
Аелис, благодаря за рецептата.Мирта ми каза къде да намеря вафлените кори,за което искрено благодаря и в най-скоро време ще спретна тортичката и ще я щракна  Wink

# 291
Хелоууу Hug
Поствам 3 снимки и "бегам" да Ви разглеждам. Laughing
Пържени бейби картофки

Пресни картофки с розмарин и бира на фурна

И мнооого вкусно шкембе

Приятни почивни дни и умната. Peace

# 292
След това шкембе и картофчета, няма начин да не те послушам  Laughing

У нас днес чипс от тиквички с млечен сос

Мъфини  с ягоди

и ягодов крем с овесени ядки

и сусамки  newsm68 newsm68

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 12:16 от пеп-4o

# 293
nen-40,как постигна този "чипс от тиквички!??Моля те,сподели !
Кухнята ти е невероятна!И аз съм канибалка!!!!!

# 294
  • Разград
Отново много вкусотийки при всички:) Marieta неустоимо апетитен паниран кашкавал   newsm10 Пеп-40 толкова вкусно е у вас...този тиквен чипс smile3521... преяла съм, а пак огладнях! От мен от предните дни едни пълнени яйца за предястие( купих първия си шприц, та зор да го изпробвам, но има какво още да се желае) и едни свински пържолки на грил тиган с пролетна салатка

# 295
Добър вечер кулинарни вълшебници  Hug .
Отново сте напълнили темичката с големи вкусотийки и красоти !  Flutter
Поздравления за всички майсторки ! Страхотни сте !!!  newsm51

пеп- 4о- мноооого е вкусно у вас ....  chef   bouquet

от мен - спанак с яйца и сиренце

печено пиле с картофки

и за десерт , ягодки с шоколад

# 296
Бях си казала,че няма да гледам другите снимки като влизам тук......Че тук е пълно с подстрекателки и кандидатки за бан.......То толкова апетитно и вкусно, че ако започна да правя всичко от кухнята няма да изляза......Ама изглежда така апетитно всичко......

Леле...Стоева, убих та.....Тиквички да ми показваш с чесънче....Ммммммм....Ще бъдеш виновна ти,че утре ще търся тиквички и че после ще ги готвя.....Ама аз ще си направя и тараторче към тях......Ама викам другия път тиквичките да ги направиш на салатката на Лабрекс и да ни поканиш на гости......

Близнаците, заради теб ще търся ягоди.....Да ми осребриш касовия бон после......

Неличка и Мариета, и у нас имаше картофи, но вашите изглеждат по-вкусни Crossing Arms........

Стоева, що правиш забележка на Нордина за готовия обяд?????Забрави ти, забрави кога у вас закуската бе готова още от вечерта и предизвикваше завист в моята особа.....

Ася, не ес сърди...казвам го с най-топли чувства.....Но ти си готвела и нормални ястия......Ти за мен си най-голямата търсачка на силни усещания в кухнята на нетрадиционни рецепти Hug.....

Илрай, добре,че за утре имам агнешка супа....Иначе и ти щеше да осребряваш касов бон за агнешко.......

Вироглавка, искам от супата.......

Мариета да не гледа,че и прегорях Жирафа, но и прегорял вече го няма - де факто не е така черен както на снимката, но вие знаете,че не съм се специализирала във фотото - Жираф със з … 75;ар

Чудния кек … 72;на

Пухкавите  … 77;кс - Лабрекс, забранявам ти да пускаш нови рецепти в темата си...То се чудя от там кое първо да направя, не мога да те стигна......

Картофи с к … 94;ия

Домашни лозови сърми с домашен булгур bowuu

Имаше още пица и таратор неовековечени.......Ох...добре,че не пускам снимките си непосредствено след Лоис, Еси, Мариета, Нордина, Ася, Стоева и още куп дами, които са на ТИ с фотоапарата........

Крада си поне една сусамка и бягам от темата.....

# 297

Леле...Стоева, ...........Ама викам другия път тиквичките да ги направиш на салатката на Лабрекс и да ни поканиш на гости......

Маме, няма да я оставиш на мира ти Стоева, докато не се похвали, че е омахала една купа тиквеничкова салата! Joy Joy Joy Жирафчето ти със загар, ама как ми се хапва, ще видим кога ще го спретна. Heart Eyes

# 298
Щях да пиша, ама няма да ви пиша пък  Crossing Arms Crossing Arms Да разбирам, че ревльо спи, щото се върна да  дописваш, заради едната салата от тиквички, а  Laughing Laughing  Ще видите вие  Thinking Thinking

И колко нещо си наготвила днес  #Crazy #Crazy

Стоева, що правиш забележка на Нордина за готовия обяд?????Забрави ти, забрави кога у вас закуската бе готова още от вечерта и предизвикваше завист в моята особа.....

ама ми харесва да спя до 10ч. сега  Joy Joy  е то е временно, щото младежа го няма всекидневно тук де.

близнаците, вени,  Hug

красива белла, много  са ти хубави пълнените яйца  Peace

тиквечкиния "чипс" - нарязах на съвсем тънки ивици с белачката за картофи, посолих и оставих да омекнат. Отцедих водата, овалях в брашно и наредих на хартия за 10 мин да дръпнат, но то докато овалям всички, първите бяха дръпнали, да не пада брашно в тигана. В повечко олио, на силен котлон - и ето - тънки и хрупкави  Peace

# 299
Пелмено/равиоли (може би), по неоригинална рецепта (по моя, ще рече)

Общи условия

Активация на акаунт