Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 562
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, не ес сърди...казвам го с най-топли чувства.....Но ти си готвела и нормални ястия......Ти за мен си най-голямата търсачка на силни усещания в кухнята на нетрадиционни рецепти Hug.....

ох много се смях тази сутрин  Mr. Green
как ще се сърдя, не се сърдя  Hug
понякога ядем и боб или леща  Wink, но си признавам, че малко неща от българската кухня ме привличат...

за закуска:
кайзершмарн, но без пудра захар, че нямах  Blush

# 301
pina,тъкмо се чудих,какво да сготвя днес и да е по-така....  Party
Чудесни пелмено-равиолки! newsm10 newsm10 newsm10

Благодаря ти за рецептата за чийз-кейкчетата!  Hug

# 302
Ася, боровинки ли има в този кайзершмарн? Дай рецептата, моля  Praynig

При нас неделно закусващо пица 

# 303
Асе,Пепчо,Деликате,Мама Цоцоланка,Мариета,viroglavka,Неличка,Пина,bliznacite2004 ,Вени,неустоими преложения  Hug
Пепчо,сразена съм от прекрасните ти мъфини. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обяда.......

Кюфтенца с доматен сос                                             Сладкиш "Република"

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 03:35 от nordina

# 304
Здравейте, момичета!
martin4e, Гуинет, Eli_cz (иска ми се комплиментът, който си отправила да е за мен!), Аелис, megans, благодаря ви момичета за похвалите!  Blush Hug

Краси, Смайли, сакчето стягам за норматив, за тарталетки и бонбонки нямате грижа! Но ще взема малко, че да ни остане достатъчно място за вкусотиите на домакините  Joy  И на двете ви мусаката много ми хареса (Смайли, твоят мъж чудесно я е приготвил  Laughing)
tina_star, със закъснение, но от сърце ти желая много здраве, любов и късмет!   bouquet

martin4e, гевречетата са прекрасни!
Lois, благодаря ти! Ще се опитам да науча и аз моя да я извършва тази дейност с охтопода   Wink
Гуинет, Денерис, Marieta, ужасно вкусно е всичко!
Аелис, много вкусна торта! (И бутчетата също, от опит знам Heart Eyes)
Венета, сливите са в бурканче, нямам търпение да минат десет дни!
labrex, диетичната салатка е много красива, а кексчетата са направо разкош!
vangobi, големи вкусотии, браво на сина ти!
rossonera, asyalein, дояде ми се рибка!
betina33, вкусно изглеждат тарталетите, какво си им сложила? А бонбоните станаха май любими на много от нас!
А н и, за първи път виждам такава комбинация на картофи с кисело мляко! Може ли по-подробно, как точно ги приготвяш?
Tannita, esy, красота!
megans, veni_mh,, Меридит, много вкусни неща сте приготвили!
Anuck, какви подправки слагаш на този мармалад? Много вкусно!
пеп-4o, големи изкушения показваш!
viroglavka, чудесни мъфинки!
Роца, цялото ти меню е разкошно!
nordina, сладкиш “Република” изглежда неустоимо!
ilrai78, не мога да се отърва от мислите за агнешкото ти!
delicate, сподели, моля, как ги правиш пълнените сиврии? Вчера видях в магазина и мисля да опитам твоята рецепта.
iucka, много красиво си го поднесла това руло!
Neli4ka, образува ми много слюнка от картофките ти!
bliznacite2004, страхотни са ти станали ягодките! И да, близо си ми, донеси малко пиленце заедно с люляка!  Laughing  Hug
Мама Цоцоланка, да гледам бебето срещу жираф, кекс и мъфини, а?
pina, разбиваш ме с тая домашна паста! Изглежда ми много трудно, но ти си абсолютен професионалист в приготвянето!
asyalein, може ли рецептата за кайзершмарн, изглежда разкошно!

Моето детенце е болно и не яде нищо, затова готвя съвсем набързо и не снимам. Тези дни имахме кюфтенца, наденица, омлет и салатки. Ето един опит да я накарам да хапне пюренце:

А това е от предните дни- пълнена круша с мед, орехи, крем от кисела сметана, цедено мляко  и захар + стафиди, сушени череши и орехи:

Приятен неделен следобяд!

# 305
Леля Ог,махам дръжките, семето и резвам през средата.Пълнежа е сирене и яйца/количеството е на око/.Пека в  обилно намазнена тавичка.
 Hug

# 306
Откъде да започна да ви хваля незнам просто.
Венета, страхотни са ти бонбоните със сушени сливи. Мисля и аз да накисна малко. Тъкмо вчера купих две пакетчета.
Леля Ог, разкошно изглеждат зеленчуците ти. Как точно ги правиш, мисля и аз да ги спретна.
Меридит, отдавна не се беше появявала. Вкусно при теб.
Мартинче, много хубави гервечета, аз ги обожавам, а отдавна не съм ги правила. Но все има нещо ново и неизпробвано за правене.
Гуинет, при теб отново вкусно и красиво. Може ли да кажеш как правиш пудинга с кокос?
Аелис, ще ми метнеш ли рецептата за тези изкушаващи бутчета "Сигнал", моля те.
Денерис, красота просто. Разкошни еклери.
Бетина, и ти като мен значи се изкуши за тарталетите. И аз ги правих, много сполучлива рецепта. И сладкиша ти е много хубав.
Лабрекс, какви са тия "Вълчи семки"? Може ли рецептата?
Смайли, ами незнам мусаката дали щеше да бъде вкусна, но тези кюфтенца ... мммм, чудни са. Браво на половинката.
Танита, чудесна супичка. Рядко се разписваш, но пък винаги с нещо интересно.
Вангоби, ех, какво хубаво меню.
Меганс, запалих се по твоето прекрасно бухнало руло и ще го правя и аз днес.
Пеп-чо, много вкусно изглеждат тези аламинутки. А тези тиквички, и мъфините .. и сусамките, моля те, моля те, нека да ти дойда на гости. От всичко САМО ПО ЕДНО ще си взема  Hug
Еси, правих твоето пиле с картофи по китайски и стана разкошно, за съжаление нямам снимков материал, понеже половинката беше много гладна и ме не изчака да щракна. Благодаря за рецептата все пак. Вкусни спагетки.
Роца, отново много вкусно у вас. Както винаги интересно и красиво.
Илрей, сега ми припомни откога не сме яли агнешко. А идва и Гергьовден, мисля да понаготвя скоро.
Асялейн, браво на мъжа ти за закуската.  Hug
Мариета, разкошен е наистина кашкавала, и от тези чушчици си грабвам още от тигана.
Неличка, апетитни картофки.
Близнаците, много хубави ягодки ... дай една насам  Laughing
Маме, как успяваш да смогнеш незнам, но ти се възхищавам. Разкошно меню. А от този жираф си грабвам веднага без да се замисля. А за пухкавите мъфинки - и аз ще правя отново, този път шоколадови.
Пина, ама ти май обожаваш да правиш паста. Много добре изглеждат тези пелмени.
Ех, аз докато се изпиша и Леля Ог се появила с едни прекрасни круши. Може ли рецептата. Дано бързо да се орпавя малката голяма Алекс и да ти помага отново в кухнята. Хапна ли пюренцето? Толкова красиво - няма как да е отказала.
След всички вкусотии, един отчет и от мен.
Пикантни пилешки пържолки с мексикански ориз по рецепта на Нордина. Много вкусно, благодаря за рецептата.

Мъфини с овесени ядки без брашно по рецепта на Лабрекс, и те станаха разкошни и много се харесаха.

Тарталета по рецепта на Пепчо, изяде се веднага и на минутата.

# 307
  • Балчик
Eдно змийче от мен

# 308
От мен - Мъфини със спанак и сирене на Марулка Heart Eyes

Грабвам крушата на Леля Ог ,и изчезвам  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 14:25 от delicate

# 309
Джемма, страхотно е змийчето. Поздравления за интересната идея.

# 310
Лабрекс, какви са тия "Вълчи семки"? Може ли рецептата?

tracy_t, ето ги вълчи-те семки от пеп-4о.   bouquet Много е вкусна манджата, ама следващия път ще ги правя я тиквени вълчи семки, я направо кюфтаци. Увидя ми се да ги цъцкам тия семчици. Но вкусът много ни допадна вкъщи. Heart Eyes    bouquet

Иначе тук не е за влизане, опасно става. Обърквам се къде да гледам и всичко ми се прияжда, повреждам се нещо........   chef  bouquet

Аз пробвах едно тесто (пак от руски сайт) за кифлички, наречени "мерзавчики", ама верно са такива. Уж доста кифлички стават, пък изчезват като вълчите семки. Grinning По принцип се правят кифлички от тестото, но аз навъртях и розички, много ми е приятно да ги оформям, а изрезките от розичките изпържих на мекици. Всичко стана много вкусно.

# 311
Привет!Днес беше пилешка супа с домашни хлебчета!

# 312
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте мили момичета!
 Минавам набързо да споделя, после ще чета по-подробно, че пропуснах, а видях големи чудесии! Сега само ще кажа браво на Джемма за оригиналната идея - чудесно се е получило!
При нас
сандвич със сьомга за жените вкъщи                               зелена салата                                кюфтаци за по-свирепо месоядните     и   обединяващ различията плодов пай

Хайде доскоро!

# 313
Гуинет,много вкусно при теб! И салатките и паят!  Heart Eyes

Джемма,какво забавно змийче!  Laughing

Лабрекс,ще кажеш ли повече тестото при "мерзавчики"-те?Много са хубавки!  Flutter

# 314
  • Пазарджик/Лондон
nordina, може ли линк към рецептата за сладкиш "Република" ?

Общи условия

Активация на акаунт