за възпитателното пошляпване

• 11 347
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
Akula Somova Не знам дали не осъзнавате, че сте ги малтретирали с шамаросването, или просто нямате желание да си го признаете, така ви отърва, но си е факт, че във всяка цивилизована държава начина ви на възпитание се нарича малтретиране! А това с деца малтретиращи родителите си ме кара да се смея от сърце, sheryy по-горе беше писала , че нямало лошо да удря шамари на детето си, а то сега е на 2г и 6месеца  ooooh! ooooh!, ами трудно ми е да си представя как едно 2г детенце може да застрашава една порастнала жена и ще я попитам нея, ако някой 3пъти по-вискок и поне 3пъти по-тежък от нея се засили и и забие един шамар   Mr. Green дали според нея това ще бъде малтретиране или ще се почувства добре! И стига с тези глупости с деца тирани,  hahaha hahaha че направо вече става абсурдно, а дори и да има такива е грешка на родителя не възпитал детето или възпитаващ го точно с шамари! Ако е вярно, че всички деца, които не са бити стават тирани трябваше децата на всички немци да са тирани, това са пълни глупости!  Rolling Eyes

# 121
Аз също пошляпвам дъщеря ми, и не виждам от един шамар или удряне по дупето да се е травмирала. "Бий дупенце не дупище" Имам комшйка, която не е удряла детето си, и когато ни дойдат на гости в къщи става всичко с главата надолу, отварят се шкафове, гардероби и не му се прави никаква забележка, ставала съм свидетел как плюе и удря майка си, newsm78 а на това дете боя му е малко.
ooooh! ooooh! ooooh!
Нa майката боя и е малко, че не е отделила време да възпита детето си, но не с шамари, ако мислиш, че твоето не е като комшийското единствено, защото го шамаросваш жестоко се лъжеш! Само гледай с този пример това малко сега дупенце един ден да не нашамари твоето дупище  Whistling
 само, защото примера е взело от теб самата!
Моето със сигурност е по- възпитано от нейното, и много по-културно Praynig

# 122
Аз също пошляпвам дъщеря ми, и не виждам от един шамар или удряне по дупето да се е травмирала. "Бий дупенце не дупище" Имам комшйка, която не е удряла детето си, и когато ни дойдат на гости в къщи става всичко с главата надолу, отварят се шкафове, гардероби и не му се прави никаква забележка, ставала съм свидетел как плюе и удря майка си, newsm78 а на това дете боя му е малко.
ooooh! ooooh! ooooh!
Нa майката боя и е малко, че не е отделила време да възпита детето си, но не с шамари, ако мислиш, че твоето не е като комшийското единствено, защото го шамаросваш жестоко се лъжеш! Само гледай с този пример това малко сега дупенце един ден да не нашамари твоето дупище  Whistling
 само, защото примера е взело от теб самата!
Моето със сигурност е по- възпитано от нейното, и много по-културно Praynig
  ooooh! ooooh! защото се страхува от теб, а не защото с боя си го научила на нещо! Просто го е страх, че ако не се държи както ти искаш ще получи поредния шамар, не мисля, че има с какво да се гордeeш  Rolling Eyes Плюс това е все още прекалено малко, за да правиш подобни кардинални заключения, че имаш като резултат възпитано дете, а ако след години се окаже, че е така едва ли шамаросването има голяма заслуга!

# 123
Ще Ви разочаровам,но не мога да осъзная нещо,което не мисля. newsm78.Няма как...Вече отбелязах,че аз като малка не съм докосвана с пръст.Сега като си спомня моменти от детството,ми идва да се скрия някъде от срам,такова дете-идиот бях,че човек да ме убиеше от бой,щеше да ми е малко.Родителите ми са много възпитани и деликатни хора,аз обаче възпитание нямам никакво.Не че,не са опитвали хорицата,ама от дете -идиот,може да излезе само  жена-идиот.И да не помислите,че се шегувам,че ви иронизирам и пр.съвсем сериозно говоря.Затова моите си ги пошляпвам и нямам никакво намерение да спирам.Даже вчера ударих голямата,на 20г,е...Обиди ми се в момента,но днес вече твърди,че ми е благодарна и че голяма глупост е щяла да свърши...Е,наистина беше голяма глупоста и един шамар и беше малко,но се изплаших от вас #Crazy

# 124
Даже вчера ударих голямата,на 20г,е...Обиди ми се в момента,но днес вече твърди,че ми е благодарна и че голяма глупост е щяла да свърши...Е,наистина беше голяма глупоста и един шамар и беше малко #Crazy

А дали нямаше как да и помогнете със съвет и тя да осъзнае същото и пак да не свърши глупостта, без да се налага да я удряте?  newsm78
 hahaha hahaha Ей на това му викам комуникация  ooooh! ooooh! Ужас

# 125
Едва ли едно двегодишно дете трепери от ужас, че майка му ще го шляпне по памперса след амнайсет повтаряния  Mr. Green
Много преувеличавате, според мен.

# 126
Да бе,ще седна да обяснявам на 20 г. жена,тя да не е малоумна?

# 127
.Затова моите си ги пошляпвам и нямам никакво намерение да спирам.Даже вчера ударих голямата,на 20г,е...Обиди ми се в момента,но днес вече твърди,че ми е благодарна и че голяма глупост е щяла да свърши...Е,наистина беше голяма глупоста и един шамар и беше малко,но се изплаших от вас #Crazy

Е, това дори на мен ми идва в повече. Едно е да плеснеш малко дете по ръчичката или дупето, съвсем друго е да удариш шамар на 20 годишен човек.То изобщо някъде след 6-7 годишна възраст не мисля ,че това може да е адекватен подход. Дори може би след 4-5 годишна възраст не би трябвало да се налага по никакъв повод. Може най-много да ни се иска да ги напляскаме когато са пубери - но не бива. Още на 18 години , държавата гласува доверие на този човек да гласува, като по този начин участва в определянето на съдбата на обществото и своята лична, а Вие смятате че имате право да променяте мнението му с шамар , а не с дискусия.
Аз самата имам 3 дъщери над 20 години. Възпитани са добре, предизвикват винаги симпатия у околните, учат, работят.Отдавна вече сме на етап -приятелки. НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ БИ МОГЛА ДОРИ ДА МИ МИНЕ МИСЪЛ ЗА ШАМАР .

# 128
Да бе,ще седна да обяснявам на 20 г. жена,тя да не е малоумна?
И понеже не ти се занимава с думи давай с шамари  Shocked
Другия път вземи правата лопата и давай по главата, кой знае може да извадиш късмет и да не се налага, дори и шамарите да си хабиш, че то и това е усилие  Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 22:37 от estrador78

# 129
Едва ли едно двегодишно дете трепери от ужас, че майка му ще го шляпне по памперса след амнайсет повтаряния  Mr. Green
Много преувеличавате, според мен.
Ако обичаш прочети написаното преди да коментираш дали преувеличавам, тя говори за шамари, а не за плясване по памперса и щом сте решили да имате деца ще повтаряте и по 50 пъти, ако се наложи, кой е казал, че да възпиташ едно дете е лесно  newsm78
 Нужни са търпение и разум а не здрави ръце за пердашене! Peace

# 130
Търпение и разум...Извинявайте,ама да не съм си намерила живота,здравето и нервите на улицата,че цял живот ще търпя и преглъщам,да не взема случайно да наруша душевния мир на дъщерите ми?Ами моят душевен мир,а моето спокойствие?Или децата могат да се обиждат на всичко,да бъдат наранени и травмирани от всичко,а аз нали не съм дете,нямам право да се ядосвам,обиждам,не мога да бъда наранена или травмирана?!Айде стига вече с вашата всеотдайност,себеотдаване и грижовност.Помислете малко и за себе си.Да не мислите,че когато децата ви поемат всеки по своя път,някой ще ви каже"мерси"...Аз като гледам колко родители,особено от жертвоготовното поколение на нашите майки и баби,са дали и душата си за децата и внуците,и сега са захвърлени и никому ненужни...въобще нямам намерение да се треса особено над моите...Децата да не нараня,че да не ги травмирам,родителите ми да не засегна,че са възрастни и се обиждат лесни,баба ми пък редовно ми припява"стара съм,трябва ме уважаваш,няма да ми повишаваш тон".Бе айде да си гледат работата всички,деца,родители,баби,дядовци,голям прас! #Crazy

# 131
Ако обичаш прочети написаното преди да коментираш дали преувеличавам, тя говори за шамари, а не за плясване по памперса и щом сте решили да имате деца ще повтаряте и по 50 пъти, ако се наложи, кой е казал, че да възпиташ едно дете е лесно  newsm78

Обичам и прочетох, този пост е бил публикаван, докато пишех моя.
Шамар на 20 годишна жена и аз не го възприемам, както и шамар на моята десет годишна дъщеря не бих си позволила да ударя. С гордост мога да кажа, че няма и за какво- имам чудесно дете- напук на садистичната му майка, която му е изтупвала праха от памперса от време на време.
Никой не е казал, че възпитаниета на дете е лесно, но и никой не е казал, че има пенкилер за възпитание.

# 132
Търпение и разум...Извинявайте,ама да не съм си намерила живота,здравето и нервите на улицата,че цял живот ще търпя и преглъщам,да не взема случайно да наруша душевния мир на дъщерите ми?Ами моят душевен мир,а моето спокойствие?Или децата могат да се обиждат на всичко,да бъдат наранени и травмирани от всичко,а аз нали не съм дете,нямам право да се ядосвам,обиждам,не мога да бъда наранена или травмирана?!Айде стига вече с вашата всеотдайност,себеотдаване и грижовност.Помислете малко и за себе си.Да не мислите,че когато децата ви поемат всеки по своя път,някой ще ви каже"мерси"...Аз като гледам колко родители,особено от жертвоготовното поколение на нашите майки и баби,са дали и душата си за децата и внуците,и сега са захвърлени и никому ненужни...въобще нямам намерение да се треса особено над моите...Децата да не нараня,че да не ги травмирам,родителите ми да не засегна,че са възрастни и се обиждат лесни,баба ми пък редовно ми припява"стара съм,трябва ме уважаваш,няма да ми повишаваш тон".Бе айде да си гледат работата всички,деца,родители,баби,дядовци,голям прас! #Crazy

Двадесетгодишната ти дъщеря не е дете. По логиката, че няма да търпиш, що не удариш и баба ти ако те ядосва?
Не е необходимо да се "тресеш" над децата си , но може да ги уважаваш.

# 133
Akula Somova,
Не прилагане на физически наказания във възпитанието на едно дете, не означава липса на възпитание. По мое дълбоко убеждение боя с нищо не обогатява едно дете, а напротив кара го да се чувства неразбрано, наранено, обидено, отхвърлено, страх, озлобява го, боя руши връзката родител дете, боя принизява възрастния в очите на детето и с годините детето не се научава да уважава родителя си.  Боя, та дори шамар или тупване по памперса е израз на безсилие, израз на безизходица, на опит за постигане на целта с налагане на физическо надмощие, това не е възпитание.
Сама потвърждавате думите ми с  дадения пример с дъщеря си, млада жена на 20 години. Щом боя е толкова възпитателен защо се налага още да я възпитавате? 

# 134
Ако обичаш прочети написаното преди да коментираш дали преувеличавам, тя говори за шамари, а не за плясване по памперса и щом сте решили да имате деца ще повтаряте и по 50 пъти, ако се наложи, кой е казал, че да възпиташ едно дете е лесно  newsm78

Обичам и прочетох, този пост е бил публикаван, докато пишех моя.
Шамар на 20 годишна жена и аз не го възприемам, както и шамар на моята десет годишна дъщеря не бих си позволила да ударя. С гордост мога да кажа, че няма и за какво- имам чудесно дете- напук на садистичната му майка, която му е изтупвала праха от памперса от време на време.
Никой не е казал, че възпитаниета на дете е лесно, но и никой не е казал, че има пенкилер за възпитание.
Далеч съм от това да уча някой как да възпитава детето и не смятам, че всичко, което помага и е помогнало в дадени моменти, за да се възпита моето дете е правило, по което всеки трябва да възпита своето! Но търпение и разум са нужни на всеки родител, а детето показва само  кога как е най-правилно да реагираме, всяко дете е различно, универсален наръчник няма поне според мен, но и пошляпване и шамаросване не са това, от което децата се нуждаят, за да станат възпитани хора!
Не се засягай, в поста, който си цитирала ставаше дума за майка гордeeща се с това, че детето и не е невъзпитано като на комшийката, защото го била шамаросвала, а то е на 2г и 6месеца сега, кой знае на колко е било, когато е почнала да го прави, за мен това е жестокост, а не възпитание!

Akula Somova Според мен хора като теб не трябва да създават деца, а да си гледат живота, на който въпросните пречат и, заради което отнасят шамарите
Слад всеки твой постинг оставам безмълвна и се чудя дали това е истина или неуместна шега, толкова е безумно и егоистично написаното от теб  #Crazy
Аз, живота ми, моя живот, моите нерви, моя душевен мир, моето здраве, моето спокойствие
А дали случайно знаеш, че има и други хора на този свят освен теб?
  smile3527
Или ти си най-важната, срещала съм доста егоисти през живота си, но дори и те са поставяли децата си на първо място, ти не просто ме изумяваш, то твоето думи да не намери човек да го опише  Shocked Rolling Eyes
Няма да коментирам повече твои постинги smile3505
смятам го за безмислено, за съжеление ти си загубена кауза, едва ли човек на твоите години може да осъзнае грешките си и да се промени, не и, ако е толкова обсебен от себе си! Stop

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 04:03 от estrador78

Общи условия

Активация на акаунт