Отговори
# 30
Здравейте!

Върна се Вася и се радвижи работата  Hug

Говорих със Зорница от Данианимейшън. Готови са да направят партито на децата в неделя, 16-ти. Отново ще го направят като подарък!   bouquet От нас се иска да вземем балони и някакви награди за игрите освен подаръците и тортата.

Аз мога да купя подаръците, ако искате (утре ще проверя рождениците). Имам пари от комитетските. Балони мисля че имаше един голям пакет. Ако не, можем да купим от Метро. А награди от къде могат да се купят? От някое левче? Или от някоя книжарница или склад? Дайте идеи и ще се опитам да купя. Хубаво е да има за всички деца по нещо, така че в игрите всяко да спечели награда. Дайте идеи и мнение, за да действам!

Получих съобщение и от другата Зорница (Сердика). Ако помните, бях говорила с нея миналата година. Тя живее в Германия и е организирала дарение на дрешки и играчки, което трябва да пристигне този месец в България. Очаквам от нея повече информация.

Като гледам как върви при мен работата най-вероятно няма да мога да дойда и дори мисля, че и юни няма да мога. Затова съм се хвана;ла да подготвя подарък за моето приятелче, но него ще пратя сигурно утре по пощата, за да пристигне за рождения му ден тази седмица.

Поздрави на всички!  Hug

# 31
Имаме подарени много балони, в Дидето Бозгунова са, ако някой не е минал да ги вземе.
Аз ще звънна на Ралиар да я питам за размера и цената на тортата. Под офиса има сладкарница на Жанета, ама ние не поръчвахме стандартна торта до колкото се сещам  newsm78 и ще мога да я взема в събота след работа.

За наградите нищо не ми хрумва в момента.

# 32
За наградите се чудя какви могат да са, че да са хем не скъпи, хем да стават за игра. Миналият път много се радваха на герданчета, ключодържателчета с разни интересни висулки, но да не се потаряме си мислех за игри от рода на черен петър напр., пастели и малки комплекти фулмастри, химикалчета. Да могт да са полезни на учениците. Тефтерчета... Не знам по колко могат да се намерят такива джунджурии. Някой знае ли за евтинка книжарница? Май тази до Асклепий?

# 33
В складовете има книжарница, там имаше моливи на фабер кастел по левче, има и карти от типа на черен петър, карти игра /например със шрек/ и т.н.

Колко награди трябва да вземем?

# 34
Ами Зорница помоли да вземем да има за всяко дете, за да не се сърдят, т.е. към 60. Купит 7 от подаръците. Утре ще взема другите 4. Колебая се за картичките, защото предния път ги правих, но ми отне много време.

# 35
Мая, не си играй да правиш картички, само надпиши по някакъв начин подаръците ;o))

а мен ми е голям зор, още съм на работа и още не съм се обаждала на Раличка за тортата ...  но ако имам възможност утре следобед да отида до складовете за подаръци, ще ти се обадя.

И още нещо, разбрахме се с Ива да тръгнем 8,20 от тук и да минем през Горна да вземем Стефито. не знам Дани анимейшън кога ще отидат ....

# 36
Една позната ми даде една чанта с детски обувки, обаче понеже съм много зле с номерацията, та да питам: видях, че има и 16 номер. Дали ще станат на някои от най-малките?

# 37
16 номер, едва ли, Васе. Моята Дара носи 19ти  Crazy Освен, ако не е друга номерацията, чужбинска например.

Говорих с Мария от "Смехоландия" за пранзуване на рожденните дни (говорихме за май, не знаех, че вече Дани анимейшън са поели ангажимента, ама няма лошо - ще остане за юни). Няма проблем за нея да е преди обед. Ще има аниматори и мисля, че 2 часа е достатъчно (като имаме предвид, че и ще пътуват децата и трябва да тръгнат рано и да си стигнат за обяд). Ние ще им осигурим торта и почерпки. Според нея 10-12 деца ще е най-добре. Пита ме на каква възраст ще са рожденниците и аз й казах, че са между 4г. и 8г. Като решим кога ще го правим само дайте знак да го уговоря с нея. Впрочем, отварят в 10ч
.
Диде Бозгунова, имаме ли новина?  Flutter

# 38
Здравейте, аз също ще дойда в неделя. Мога да поръчам тортата, в мене имам пари от единия базар в цебеа. Вася пиши ми да се разберем!

# 39
Марти, много добри новини.

Верче, радвам се че ще дойдеш. За сега се очертаваме да ходим аз, ти и Ива. Раличка ще поръча тортата от Горна и ще я вземе, ние ще я вземем в неделя сутринта от тях. Тя също ще вземе и балоните от Дидето. С Ивето се бяхме разбрали да тръгнем 8,20, ще трябва да се разберем с коя кола да пътуваме.

Днес купих за наградите за игрите на Дани Анимейшън  - 10 скицника, 10 кутии цветни тебешири, 10 комплекта фулмастри и 10 комплекта моливи (решихме да са неща дето ще си ги ползват) за 18 лв. В Мая има 20 несесера с различни нещица вътре, така че наградите ни стават общо 60.
Раличка ще плати тортата (50-60 лв), така че ще оправим тия разходи с парите, които са в теб.

# 40
Не съм се включвала от една камара време, а вие сте свършили толкова много неща...  Hug  bouquet
Нашето пътуване се отлага, така че предполагам, че ще можем да се включим и да дойдем до СТрахилово. Но не знам дали ще имаме баба да гледа Кокича, че едва ли там ще успея да го укотя. Така че ще пиша допълнително. Отделно исках да питам дали ще приключим до към 12 часа, че тогава със сигурност ще трябва да тръгнем обратно... И разбира се.... съгласни ли сте да дойда с НИкол, че съм й обещала от зимата, че ще я заведа....

# 41
Дени, естествено че няма проблем да си с Никол (само да предупредя че може да се наложи да държим тортата в нас ;o))).
За приключването - със сигурност ще тръгнем до 12. Децата обядват към 11 и нещо.

Трябва да се разберем само с Верчето с коя кола ще сме, за да се уточним и за тръгването.

# 42
Супер!!!! Няма лошо за тортата, НИки е голяяяяяямо момиче!!!! Simple Smile
Ако трябва да купя или направя нещо-казвайте!!!!

# 43
Предлагам да сме с мойта кола.

# 44
тържеството ще започне в 10 часа, Дани Анимейшън и ние ще отидем по-рано да подготвим украсата. В дома са предупредени и ще подготвят салона, в случай че е лошо времето.

Верче, тъй като Дени живее близо до вас, предлагам да дойдат някъде около вас. Нека да пред входа мебели Венера (за по-лесно) в 8,15. След това да вземете тортата и балоните от Раличка и да дойдете да ни вземете с Ива  Grinning
Съгласна?
Ще дам телефона ти на Дени за всеки случай.

Аз днес ще взема подаръците от Мая и мисля че сме готови  Wink

Общи условия

Активация на акаунт