Върна се Вася и се радвижи работата
Говорих със Зорница от Данианимейшън. Готови са да направят партито на децата в неделя, 16-ти. Отново ще го направят като подарък! От нас се иска да вземем балони и някакви награди за игрите освен подаръците и тортата.
Аз мога да купя подаръците, ако искате (утре ще проверя рождениците). Имам пари от комитетските. Балони мисля че имаше един голям пакет. Ако не, можем да купим от Метро. А награди от къде могат да се купят? От някое левче? Или от някоя книжарница или склад? Дайте идеи и ще се опитам да купя. Хубаво е да има за всички деца по нещо, така че в игрите всяко да спечели награда. Дайте идеи и мнение, за да действам!
Получих съобщение и от другата Зорница (Сердика). Ако помните, бях говорила с нея миналата година. Тя живее в Германия и е организирала дарение на дрешки и играчки, което трябва да пристигне този месец в България. Очаквам от нея повече информация.
Като гледам как върви при мен работата най-вероятно няма да мога да дойда и дори мисля, че и юни няма да мога. Затова съм се хвана;ла да подготвя подарък за моето приятелче, но него ще пратя сигурно утре по пощата, за да пристигне за рождения му ден тази седмица.
Поздрави на всички!