Още една майка загубила Ангелчето си

• 6 081
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
yumito86 още ли не са ти дали документите?

# 31
Не не са още казват да проверим другата седмица пак, незнам още защо ги бавят, никой не може да ми даде обяснение просто не били пристигнали още,ставали бавно, но докога незнам вече минаха 2 месеца,ще се побъркам вече.

# 32
yumito86 много съжалявам за случилото се. Cry Cry Cry

# 33
Здравейте, благодаря ви много. От тази сутрин пак незнам на кой свят се намирам вчера ходих за пореден път в болницата отново с надеждата найпосле да ми дадът резултатите от аутопсията, казаха ми да отида следващата сутрин т. еднес . Днес пак ходих  но уви отново същият отговор, но този път ме пратиха в патологията, а от там същия отговор "Все още не са готови" сега пък ми казаха да отида началото на юли, но този път съм твърдо решена ако отново ме върнат да му мислят... Вече миписна в началото казах ,че резултатите излизалислед 3 седмици, след това стана 1 месец,после след 45 дена, а вече минаха цели 2 месеца и полавина,а на 30юли стават 3 месеца, омръзна ми да ме разиграват,болката мистига, вече искам да знам причината.Моляви някой ако знае къде се подават подобни жалби да ми помогне, другият път нямада си тръгна примирена очакваща следващата дата със сълзи в очите.

# 34
  • Стара Загора
Здравей yumi, първо моите съболезнования Cry, преди седмица и аз преживях същото - загубих бебето си в началото на 37-ма г.с. и ние чакаме резултати и се питаме защо, а и искаме да знаем за следващият път, живот и здраве, какво да следим. Ето какво намерих в сайта на НЗОК: "При нарушаване на правата на задължително здравноосигурените лица, свързани с оказаната медицинска и дентална помощ от лекари, лекари по дентална медицина или лечебни заведения за болнична помощ, сключили договор с Националната здравноосигурителна каса, гражданите имат право да подават писмени жалби до директора на съответната районна здравноосигурителна каса по местоживеене (РЗОК) или до Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) – София 1407, ул. „Кричим” № 1. За изясняване на фактите, изложени в жалбата, се назначава проверка по документи на изпълнителя на медицинска помощ или на лечебното заведение, като жалбоподателят задължително се уведомява за резултатите."
Според мен е по-сигурно жалбите да се пращат до НЗОК. На нас ни казаха че до седмица трябва да е готова експертизата, което прави около 10 дена от раждането.
Успех!

# 35
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
yumito86 съжалявам за ужасната трагедия, но трябва да намериш сили и да продължиш напред! Заради съпруга ти, заради родителите ти и заради теб самата....

# 36
Здравейте и много ви благодаря за подкрепата Azumia, моите съболезнавия наистина много съжалявам за загубата ти много е трудно да се свикне с таза болка, но нямаме избор и трябва да продължим, благодаря за информацията, ще изчакам до началото на юли и тогава ще видя какво ще предпреима. tutulina, благодаря ти, знам че трябва да продължим и се опитваме, само да излязат резултатите ни и започваме с изследванията и опитите за друго бебе, зависи и какво ще кажат лекарите разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт